tnx , koji ti koristis (ako koristis) ?
Printable View
tnx , koji ti koristis (ako koristis) ?
Fraps od frenda org. Ako mislis snimat lol ili nesta snimis preko XF i convertas u mp4 il nest i skines na comp i opet uploadas na net kako zelis.
aha
nesnalazim se bas previse među ovoliko njih, koji moze od ovih snimiti cijeli ekran a ne pola kao hyper cam ?
Iskreno da ti kazem neznam. Ja sam koristio fraps oduvijek.
Skini pa probaj ako imas vremena.
Da nebude offtopic jel na us izaso troll?
Nije :(= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Igra tko s kassadinom, ako da može neki savjet što i kako?
taj sam :D
neznam, kasnije ti napisem nes dobro, sad mi se neda ;)
mozes li mi objasniti kako se snima preko xf a, znam da sam naporan,i da idem u offtopic al mos mi pomoci samo oko ovoga= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Lockat ce mi topic kao i sve ostale do sada :P
http://www.leagueoflegends.com/ionianoxus2010S- jel mi može netko objasniti ovo?
I Kićo ti si najgluplja osoba koja je ikad postala u ovoj temi.
A ranger?
Ajd dajte mi svi koji se na NA nickove na pm :D
lol kako si se jucer retardirano ponaso, jedan gejm nemas pozitivan skor i pocnes se ponasat se ko djete od 3 godine, ne znas shvatit zajebanciju, odes sa tsa, i poslje gejma odes bez pozdrava. zao mi te ako ti jedna obicna igra igra toliku ulogu u zivotu, evo vidim da si me i obrisao sa frend liste posto te nema ni na off listi, pre jadno, nisam ti ja kriv sta si bio los. have fun :D= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
edit : swero, na NA si se prebacio ? :P
Wtf? Da sam ja brisao i odjebavao ljude u igrama zbog scora davno bi prestao sa ljudima igrati. Vidi se da ni ne razumiješ zašto sam to napravio (sa tsa sam otišao u sredini gejma jer nije bio potreban, pitam se kome lol igra veliku ulogu u životu kada ovakve gluposti pišeš na forumu). Ako se hoćeš prepirat imaš pp ali ne očekuj odgovor.
ne prepirem se ja sa nikime, sve sta sam napisao stoji i istina je ^^= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
razumijem zasto si to napravio, bio si los i popizdio si, ts je bio potreban, na njemu smo svi bili..i nisi otisao s tsa nego si samo otisao u drugi room koji je zasticen passwordom, izlika ti je retardirana i ne drzi vodu. to sta sam napravio post na forumu nema veze s mojim zivotom niti icime drugim lol, to je samo post. u biti, nisi rekao apsolutno nista osim sta si potvrdio sve sta sam gore napisao. :*
"ne prepirem se ja sa nikime, sve sta sam napisao stoji i istina je ^^"
Prepireš se sa gramatikom koliko mi se čini. :D
TS je bio potreban za što? Jedino sam ja pričao na njemu i zvao miss te govorio ponekad što, gdje i kada (je, bio sam loš jer su me zgankali ko zadnjeg majmuna par puta jer ste nesposobni reći miss a nedo isus da čujem barem sorry/oprosti nakon 3 puta). Otišao sam u drugi room, istina, napisao si da sam otišao sa tsa pa sam se i ja tako izrazio tako da ne kenjaj s ovim sada.
EDIT: Kada netko zove miss nakon što te već netko napao to baš ima smisla, zar ne?
KAKO DRAMATIČNO
hint: nikome nije stalo, nemojte se u ovom threadu svađat.
ot: jel netko ovdje dobar s blitzcrankom? koliko se blitzcrank koristi u ranked gameovima?
Dosta, njegov hook je dosta koristan za team= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
S= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
ni sa kime zvuci gej.
al dobro, prestat cu sada da ne offtopicarimo vise :D ( misteri, reko ti je smirivac miss na vrijeme, samo si fejlo )
sta se blitza tice, dobar je i koristan. nema goreg nego kad te zgrabi blitz kroz zid, i odjednom te 5 ljudi mlati :(
za ranked ne znam ^^
ne ne, samo malo da mogu tu i tamo odigrati sa ljudima na NA= Citat =:
Izvorno postao Norther
Kao što je Lesi i rekao, da ga kontaktiramo preko PM-a ako mu imamo što reći, što sam naravno i učinio jer nisam htio iznositi činjenice u javnost.
Nazvah ga "Rejđ Kviterom", te iako je rekao da neće odgovarati na takve stvari, svejedno je došao u TS sobu i nazivao me pogrdnim nazivima.
Nakon čega me je i banao, te mi oduzeo sva prava na TS-u.
:rotfl: </3
Opet si iznio sadržaj poruke u javnost :nonono:
Bio sam prisiljen to učiniti,
neka ceo svet zna kakav si!
Šteta što nisam u toku pa ne znam o cemu pricate
edit: nije me briga
Fakat ne kužim zašto bi netko rejđ kvitao, totalno gej.
Ugl, sutra bude server down i doć će novi patch i champ rot! Jej! Al nema još patchnotesa...
tek sutra novi champovi? vidim gospoda se malo odmara od vec MUKOTRPNOG i iscrpljujuceg posla pa su si uzeli dva dana odmora, lijepo
Dj me zeza, imam 0 livova a tako će i ostat :P