Zamisli tek kak je dečku nakon kad ga pretuče njezin stari jer je trudna npr. jer je on nju diro po pički prek hlača, a to mu je zaboravila napomenut.
Printable View
Zamisli tek kak je dečku nakon kad ga pretuče njezin stari jer je trudna npr. jer je on nju diro po pički prek hlača, a to mu je zaboravila napomenut.
Postaj!= Citat =:
Izvorno postao Carp
Ne, uopće 90% njih nije trolalo časopis :)
evo jedan vic od mene:
Što je optimizam???
kad odeš na pijacu i poneseš 2 kondoma :rotfl:
Što bi se dogodilo da se Zemlja okreće 30 puta brže ?
Plaća bi bila svaki dan, a žene bi iskrvarile do smrti.
najbolje :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ne to, nego je večina u tom postu stara, ali ima i par n ovih koje sam prvi put pročito! :D= Citat =:
Izvorno postao C
Uzeli s Mujo i Fata i prva bracna noc udju u sobu i skine se Mujo kad ce Fata: Mujo bolan pa mali ti je !!! A mujo ce na to nije mi mali nego je soba velika glupaco!!!*
Došao mucavac kod doktora i kaže:
- Dddoktore, jja imam prroblem sa sspavanjem. Vvvidite, ja sstalno ssanjam ppiliće i oni su takko gglasnni da nne mogu mirrrno da ssspavam.
- Pa zašto ih vi lijepo ne otjerate?
- Pppa ja imm velim išš! Pppa ih 15 ode, ali ihh 15 ossstane.
- Pa recite im ponovo iš.
- Pa je vvelim ponovo iššš, pa ih osam oddde, ali ih sedam osstane.
- Pa otjerajte ih ponovo.
- Pppa ja oppet velim iššš! Pa ih ššest odde, a osstane jeddan, jeddan mmamali crrni kokoji jje nnajglassniji!
- Pa otjerajte ga u pi*ku ... onda.
- Pa ja mu kažem idi u pipipipi... i svi mi se vrratte.
Old but gold! :rotfl:
Kako ju je dečko zajebo :rotfl:= Citat =:
Imam 16 god, spavala sam nedavno s deckom i cula sam da do 18 god himen ti ponovno naraste.... koliko mu vremena treba?
Ima taj video od Foliranata u stvarnosti.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Hi men?= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
http://www.serienoldies.de/images2/heman_heman1.jpg
Hi men :pray:
“Breast cancer is the second leading cause of cancer deaths amongst women and affects over 1.3 million women per year. Breast cancer doesn't discriminate by nationality or race. Do you want to be like breast cancer? Well, do you? If you don't discriminate you're acting just like breast cancer, you might as well just kill 400,000 women annually. If you think breast cancer is a bad thing and you're against the death of a half million middle-aged women then racism is for you. Remember: racism is not like breast cancer at all. ”
“I'm not racist racism is a crime, and crime is for black people”
”I'm not racist, I hate all races equally. ”
“I'm not racist. I own a color T.V.”
“Judge not your neighbour by creed, colour, region. Judge him not on the atrocities or good deeds his country has done. Judge him on how much of an asswipe he is, and to each man an equal chance to prove himself.”
“I hate racists. They're always making generalizations about other people's cultures. Those racists... they're all the same.”
http://images4.wikia.nocookie.net/__...Garfracist.gif
Japanski za početnike...
Moj otac je u kupatilu = Tatami Setushira
Mislim da mu se dopadas = Chetekara
On voli šljivovicu = Piyeraki Yudo Yaya
Vrijeme je da krenem = Odokuchi
Lijepo što ste svratili = Idikuchi
Odspavaj malo = Idikuchi Ubisowu
On se šali s vama = Ate Zayebawa
On ne može da ostavi cigarete = Nasugushi Kokopushi
On ne predstavlja pretnju = Neka Migaduwa
Mislim da smo se izgubili = Yao Kudasada
Trebalo bi kupiti krumpir i mljeveno meso = Yedemi Semusaka
Prijatno = Malodishi
On se toga plaši = Nemamuda
Svekrva = Wadidushu
Imamo ženu za direktora = Namadisha Imapitsu
Gatara = Chiribuchi Riba
On voli gledanje u karte = Ochegata
On ne vjeruje u vradžbine = Nechegata
http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif= Citat =:
Izvorno postao Aral
How do you kill 20 flies in one shot?
-Hit a nigger in the face with a shovel
Aral i xara :rotfl:
http://blog.esaba.com/projects/facts/index.php
Mislim da je najrealije da upisete Chuck Norris i dolej stavite male
It's widely believed that Jesus was Chuck Norris's stunt double for crucifixion due to the fact that it is impossible for nails to pierce Chuck Norris's skin.
Chuck Norris once rode a nine foot grizzly bear through an automatic car wash, instead of taking a shower.
Chuck Norris destroyed the periodic table, because Chuck Norris only recognizes the element of surprise.
Chuck Norris has to register every part of his body as a separate lethal weapon. His spleen is considered a concealed weapon in over 50 states.
and so on XD
lol :d= Citat =:
Izvorno postao Aral
btw kad vidim sva ta silna slova "w" i "y" vise mi vuce na poljski nego japanski xd
yebal, kurwa i pizdec!
Hmm..Odakle ti samo to :D
suka ebani pizdec
how many dragonball Z characters does it take to screw in a light bulb?
1 but it takes 3 episodes
:)
- Koliko šovinista je potrebno da se zamjeni sijalica u kuhinji?
- Ni jedan. Nek' kurva kuha u mraku!
Lessons in marketing
You see a gorgeous girl at a party. You go up to her and say 'I am fantastic in bed.'
That's Direct Marketing.
You're at a party with a bunch of friends and see a gorgeous girl. One of your friends goes up to her and, pointing at you, he says 'He's fantastic in bed.'
That's Advertising.
You see a gorgeous girl at a party. You go up to her and get her telephone number. The next day you call and say 'Hi, I'm fantastic in bed.'
That's Telemarketing.
You're at a party and see a gorgeous girl. You get up and straighten your tie, you walk up to her and pour her a drink. You open the door for her, pick her bag after she drops it, offer her a ride, and then say 'By the way, I'm fantastic in bed.'
That's Public Relations.
You're at a party and see a gorgeous girl. She walks up to you and says 'I hear you're fantastic in bed.'
That's Brand Recognition.
:pray: :pray: :pray: :pray:
Kupila ciganka detektor laži. Donese ga kući i pita sina. “Šta si dobio u školi? ”Sin: “5! ” Uređaj: “BIP!” Sin: “Dobro,3 sam dobio” Uređaj: “BIP!” Sin: “Dobro,priznajem 1…” Ciganka: “Kad sam ja išla u školu, sve sam imala 5-ice!” Uređaj: “BIP!” Cigan: “Sine, kad sam ja išao u školu..” Uređaj: “BIP!” Sin: “Tata,nisi iš...ao u školu ?!?” Cigan:“Sine,nemoj da me zezaš,ja sam ti otac!” Uređaj: “BIP!”
Bili cigan i reper u parku. Dođe reper ciganu i pozdravi ga sa peace man. A dođe cigo:Ja sam nepismen....
:)
Ovo je jedan prastari, ali iz nekog razloga sam se danas sjetio istog, mada je sigurno već bio u temi.
------------------------------
Putuju u avionu Švicarac, Talijan i Bosanac. Odjednom pilot javi putnicima da su počeli gubiti visinu i da brzo bace sve nepotrebno da olakšaju avion.
Kaže Bosanac: "Ja ću bacit burek. Imamo mi ionako puno bureka u Bosni." I baci burek
Kaže Talijan: "Bacit ću mozzarelu, jer je imamo dosta u Italiji." I baci mozzarelu.
Inače ide
hehehe :)
Šta je to kuća-kuća, kuća-kuća…?