ma savršenstvo ali opet ću prije kupit bilo što ( htc , nokiu , samsung ) nego iphone , samo iz inata= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
ma savršenstvo ali opet ću prije kupit bilo što ( htc , nokiu , samsung ) nego iphone , samo iz inata= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
I imati prosječan telefon. GG :thumbs2:
a čuj .. meni treba gps wlan i velik ekran znači za te 3 stvari bolje uzet htc s ekranom većim od 3.5 inča nego precjenjeni iphone jer na iphone-u sigurno neću imat bolji gps wlan i extremno kvalitetniji ekran ..= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
da, bolje i to već podprosječan jatelefon. :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Baš si sinoć neš mislim, de nek probaju malo namočit ili oznojit ruke pa da vidimo možda je to bila caka kod onih tipova (naravno mobitel držati tako da se spoje obje antene a ne samo za jednu uhvatiti)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
veci - da= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
kvalitetniji - ne
retina display je trenutacno najkvalitetniji na trzistu, bez premca...
Osim kaj je Samsungov SuperAMOLED bolji od Retine. Retina ima 3-5% bolju oštrinu al troši 30% više energije, dok amoled ima bolji kontrast i kutove gledanja. Also, amoled je budućnost kojeg svi lagano prihvaćaju. Na kraju, oba dva ekrana su trenutno najbolja na tržištu, koji god mob kupili nemožete pogriješit. Ipak, ja uzimam Samsung Wave.
kada za samsung budu radili igre kao i za iphone i aplikacije tipa zagreb tramvaj, i ja cu ga uzet... ;)
Ne, Retina je znatno kvalitetnija. Ovo su tehničke specifikacije koje je izdao Samsung. U stvarnosti je Apple neusporedivo bolji.= Citat =:
Izvorno postao Aral
svo troje smo ga zasrali.
ja rekao da je bez premca, aral kut gledanja, a wedran je jednostavno digao ajfon u nebesa.
http://blog.gsmarena.com/super-amoled-v ... d-to-head/
Sorry, iPhone je nedostižan, ovaj članak to potvrđuje, mada je ništa u usporedbi kad ih vidiš u stvarnosti, kad je AmoLED doista smiješan.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
pojasni?= Citat =:
In the end it’s up to you. There is no distinct winner between Apple’s Retina and Samsung’s Super AMOLED. One thing’s for sure – both displays are the best you can find on the market right now.
Kao što rekoh, 3-5% je iPhone oštriji al troši više struje. Iako, nekome je slika ljepša nego na onom drugom i obrnuto. Činjenica je da se sve više proizvođaća okreće AmoLED ekranima, što nimalo ne umanjuje perfektnu sliku na iphoneovom retina ekranu. Sve je stvar osobnog odabira, mene ipak više fascinira SuperAmoLED jer volim Samsung kao marku al ne opet toliko da bi umanjivao druge proizvođače. Govorit da je Retina toliko bolji je čisto sranje, bolji je po nećem al je tako i amoled bolji u nećem drugom.
Iphone-ov problem sa signalom postoji i nije problem u nikakvom racunanju.
http://www.engadget.com/2010/07/12/cons ... and-so-do/
Drugi video.... Upravo na to sam cjelo vrjeme sumnjao.
Ugl Apple ako je malo pametan mogao bi bar dio ovoga problema rješiti da uz sam uređaj seriski daje gumenu navaku za njega.
Eto moj prjedlog appleu :)
Neka na njoj ugraviraju ovo:
"We failed. :-( Sorry..."
For teh lulz: Miyazaki: iPad Users “Nothing But Chronic Masturbators”.
George Hotz (GeoHot) obznanio da je quitao iPhone scenu! Untethered JB i unlock je napravljen za iOS4 na svim uredajima, ali se ceka da apple izda novu verziju firmwarea (4.1/4.0.1) kako ne bi zakrpali odma rupe....
Da, čuo. Ma, da sam i mislio kupi iPhone, nikad ga ne bi jb-ao.
end vaj iz dat?
Ni ja ga ne bi jebao, skupa je to stvarčica. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Baš zato i bi... nisam ga kupio da ga gledam :)
Šteta... baš sam pomislio da bi ga napokon mogao brjekati al očito ništa od toga... svejedno neće mi teško pasti.
Neznam, kak ne volim niš dirat po tehnologiji, bio to komp, mob ili nešto treće. A pošto uzimam Samsung Wave, nemoram se zamar s ovim ^^
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Pa normalno, i ja bi ga brejkao da ga imam, jedino mi je šteta garancije... Bez jb-a mislim da to nije ni pola uređaja kakav bi mogao bit.
spojis iphone/ipod na komp, restoras ga i JBu/unlocku se brise svaki trag...
i da, iphone suxa ako nije JBan... cak i kada zanemarimo cinjenicu da bi za AppStore trebali kreditnu i...pare... cak i kad se taj dio zanemari, iphone i dalje suxa bez JB-a...
Da, nažalost to je činjenica :(
Ali opet ima potencijalnih problema, ne? Recimo ako ti potpuno otkaže da ga ne možeš ni restoreati, tip u servisu će ti sigurno vidjeti da se radi o brejkanom uređaju.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Tak je mom šogoru bilo, pa ga je furao kod nekog lika da ga skroz resetira, jer se mob totalno zamrznuo. Al to je bilo mislim zato kaj mu se baterija ispraznila a to se kao nesmije dogodit. Ma ono, prava smijalica.
Ne smije mu se baterija skroz ispraznit? Znači ako ga na vrijeme ne staviš na punjenje moraš ga furat na servis? :pray:
Pa ono, da :) S tim da mu se to dogodilo tek nakon jedno pola godine il više, uspio je da mu se mob ne zgasi tak dugo. Onda je još neš prčkao i na kraju je prek oglasa našao tipa koji može rebootat cijeli iphone, što je brijem morao platit. Naravno, opet ga je jb-ao kad je došao doma i sad je sve ok. Al ono...smijao sam se cijeli dan kad mi je to ispričao xD
Ajme kojih prica... kaj vi fakat vjerujete da se telefon sjebe ako mu se baterija isprazni?