Hm... Onda probaj nać neke pod čarobnim hrastom, pa njih instaliraj :P
Printable View
Hm... Onda probaj nać neke pod čarobnim hrastom, pa njih instaliraj :P
Situacija se donekle popravila. Zasad ću ostavit ovako, vidjet ću dali će se i dalje blesirat ili ne. :|
I ono, ne znam zašto se ti žališ. Meni ovo moje govno zbloka kada otvorim dva Internet Explorera odjednom. :(
Heh, bez brige... imam i ja takvu jednu kantu kod koje je vjerojatno grafička ili nešto otišla jer ne želi nikakve malo zahtjevnije aplikacije pokretat.
Bitcham po jebenom napajanju koje je sad naslo crknuti. Oh well, it was about time for dat PeeSee to die.
Bičam po kompu koji je kad otvorim 3 ili 4 programa odjednom glasniji od gradilišta.
Ček, stroj ti je još uvijek na popravku?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Oda. ^^= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Poslao sam ga na popravak u Split, pošto bi mu lokalni ''stručnjaci'' učinili više štete nego koristi, pa se tu potezao od moje stare, preko djeda, pa do servisa, neko vrijeme bio tamo, pa se opet potezao iz servisa preko djeda do nekog tipa koji dostavlja stvari po narudžbi. Sve to skupa potrajalo je oko tri tjedna. I onda mi je došao doma, skupa s teveom, i tri dana radio ''ko ura''... I onda su ga se, prije nego što sam se ja vratio iz škole dočepali moj mali brat i stari, nešto izvodili, išli na neke random stranice s flash igrama... I tako, kasnije kad sam pokušao pokrenuti komp- ne želi ući u windowse, fali neki fajl, ne želi očitati hard, štajaznam. Nakon toga sam se cijeli dan natezao s BIOS-om i setupom Winsa, uz telefonsku pomoć tipa iz servisa... Ali ništa. Morao sam ga ponovno poslati u Split, gdje je već tjedan i pol, i eventualno, eventualno, uz malo sreće [koju ja nemam]Sbi mogao danas biti popravljen, i poslan natrag.
Pa za to je vjerojatno dovoljan reinstall winsa... Ili možda čak system restore. Ne znam jel se isplati za to slat ga na servis. Jer kao što si rekao, nađe se podvuda tih "stručnjaka". Ponekad je bolje po "uradi sam" principu.
Pokušao reinstalirati, ali ne da. ^^= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Onak, krene setup Winsa, i nakon sekunde ekran poplavi i izleti neki error. :(
Zovi dedu upomoć. Ja bi, da sam u tvojoj koži. Plači na telefon... :cry:
Deda je preporučio servisera, tip je njegov frend, u biti, kod njega mi je to računalo i kupio.
Vejdaminit. Iz koje godine datira taj stroj? Možda želi u prijevremenu ili ima slabo srce. I Gwin-ov se mali 15" neki dan razbolio. Ispostavilo se da je bio alergičan na prašinu. Sad je dobro. Bogu hvala.
ako je stariji od tri godine onda nije ni cudo
@Hedhanter
Hmm, kraj 2006.? Nije ono nešto ekstra star. Nego, prošli put je završio na popravku zbog gore spomenutih lokalnih ''stručnjaka'', koji su za vrijeme jednog običnog čišćenja od virusa, na koje je moj stari komp nepotrebno odnio, nešto sjebali, i instalirali neke mnogo skurcane gusarske Winse, od čega komp totalno otišao kvragu... A ovo što je sada na popravku, to je zato što moj mali brat i stari izvode pizdarije po njemu [komp nije moj osobno, nego ''obiteljski''], pa every now and then nekaj skurcaju.
moj je točno tri godine star ali sam ga samo jedan put popravljao zato jer sam ima 1 megabajt slobodno memorije pa sve otišlo kvragu :hangin:
Bitcham po Two Worlds na koji me raz podsjetio...po meni igra je previse...whaddaword...Dezinficirana, u plastičnom omotu tj. Gameplay je po meni nedorađen...moglo se to i bolje
Idem načisto ispljuvat ples sa celembrtijima kako to sad omladina zove, jednostavne me tjera na povraćanje, užasno, :twisted: :kill:
Ja jednostavno ne kužim poantu, ili bilokakav entertaining value te emisije. :(
Join the club...
Pljujem po PES-u. Ne zaslužuje ni da se zove igrom, smetlje joj bolje pristaje. Nije mi jasno kako ljudi mogu razvijati fudbal i onda iz godine u godinu daleko više vremena posvetiti vihorenju korner zastavica nego samom gameplayu koji je u stvari i najbitniji u simulaciji fudbala. Jednostavno loša igra. /pljuc
Pljujem po NOVA tv i RTL skupa sa njihovim "novinarima" koji su mulavi i nesposobni., te ih nabijem na njihove gotovceve i pobijedi solu i ine "obiteljse emisije/show programe". zivcira me st omi je zbog nove TV obrisan acc. ma nabijem ih , nesposobnjakovici... ma ... gori su i od HRT-a koje placam 70 kn mjesecno... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Imaš pravo. Sve što rade u svim nastavcima je to što samo malo poboljšaju grafiku and that is it. Usput pljujem po pesu koji je isto sranje. I još s time naši igraći ne izgledaju kako bi trebali. :yuck: :thumbs1: :twisted: :-x :nonono: :kill: :evil:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
jedina stvar za koju trpim RTL su tekme Arsenala ili eventualno neke druge utakmice iz P'shipa.= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
Bičam po zloj administraciji koja mi je radi neaktivnosti uskratila mjesto moderatora. :(
Vrati se na forum samo da kaže da biča po administraciji jer više nije mod (zbog neaktivnosti).
We missed you.
E, di radiš?= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Ostao bez posla neki dan. Ako me netko želi zaposliti, bio bih više nego zahvalan. :(
Ako netko ima firmu il nešto, sendam životopis.
I da, radio sam u topshopu kao call operater. Zvao sam ljude i prodavao im smeća zadnja. Najgore je bilo što sam bio ekšuli prilično dobar.
Dodi u Albaniju, trebam Sales Managera xD
Bičam po matematici koju nikad nisam volio ni učio, dobio sam danas četvrtog aša iz matke, nabijem ti svaku vrstu matematike i sve što tu spada aaaaaaaaaaaaaaaa :twisted: :-x