Vjerojatno će biti samo u SP. Super mi izgleda Magnum 44. :rambo:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Printable View
Vjerojatno će biti samo u SP. Super mi izgleda Magnum 44. :rambo:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Nadam se da P90 neće ponovo biti overpowered kao prije, jer se sada dobiva na još manjem levelu. :(
mozda i nece,ali bude i drugih overpowered oružja,uglavnom nebudes trebao obracat paznju na to kad ce te resetat predator projektili svake sekunde(pocnes s&d rundu i lik koji je dobio predatora u prosloj odma pobije sve na spawnu),helikopteri,avioni,sentry ganovi,nuklearke...= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Wait, killstrikeovi će se moći prenositi preko rundi? :(
Uh, kao u CoD4?
1 bod=1 runda
LMG sa prigusivacem?!
:/= Citat =:
Kada su rekli da su napravili sve veće i bolje... sada je poprimilo pravi smisao. :(
koliko si siguran u to,znam 100% da kad sam dobio UAV u jednoj rundi mogao sam ga koristit kad oću,do sljedeće mape naravno.= Citat =:
Mora da posjedujem neki l33t h4x.
Kako je sa airstrikeom i uav?
Nvm, ne obazirite se na to što sam rekao, dugo nisam igrao na nepromod serverima. :D
Početak s&d runde, neko ispali nuke, + 20 killa, runda gotova. :(
A i ti si neki lumen. :)
svake sekunde neko bude aktivirao neki killstreak reward,ima ih vise nego dovoljno.
a gle sad mi reci nesto kako ces imati kill streak u jednoj rundi jer kilovi se nisu mogli prenositi npr sad ce bit sigurno max 20 igraca vs 20
i kako ces ubiti 25 komada . :roll:
nevjerujem gledam live stream i lik ima ak47 shotgun znaci kalas koji puca ko sacmarica
Nevjerujem da ćemo viđat preko 7 killstrike rewarde na S&D rundama pošto bi na S&D serverima najviše trebalo biti 18 igrača. :D
Da ali te killove za jedan UAV moras napraviti u jednoj rundi, jer se brojcanik vrati na 0 po pocetku nove runde...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
vjeruj mi,bude likova koji budu ekstremno kempali da dobiju nuke,a i ako ne dobije nuke ima hrpu drugih killstreakova.Max broj igraca ti je 16 ili 8 vs 8,za sve gametypeove.= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
@rider,pa naravno,o tome ja i govorim,pa nemozes ti dobit uav ako si napravio 3 killa u 3 runde,u svakoj po jedan.
AA-12?= Citat =:
Eksueli, nije AK.
Vjerovatno si mislio na Saiga-12.
Ali da, oba su automatic shotgunovi.
Eh, i vidim da postoji shotgun attachment na assault riflesima (ko gl, rajt?)
e da,zaboravio sam odgovorit na pitanje kako ces ubit 25 likova,pa jednostavno,napravis 5 killova,ukempas se,ispalis predatora dobis jos tri killa onda aktiviras jos neki random killstreak pa ponovno dobis par kilova i jos jedan i eto ti nuke bez puno truda.
potpisujem, nadam se da ce srediti ovo nekako= Citat =:
to je vec veca promjena igre tako da sumnjam.
Možeš imati samo 3 killstreaka, to uključuje Nuke...= Citat =:
Znači, ubiješ 5, dobiješ predator, još 2-3.... onda ubiješ još 3 i dobiješ AC130, sa njim 5-6.... I onda ti treba još 10...
aha,ajde tako je vec bolje,ali svejedno su neki besmisleni.
Ma meni ništa ne smeta... Ja samo želim igrati igru kakva god da bila... igrao sam waw only od siječnja do prije 2 tjedna dok mi nije dosadio... Ne zahtjevam ništa, samo da je poštari donesu desetog...
e pa da to je taj attachment= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
jer je pisalo ak47
Aha, to ste mislili... Ja razumio, Shotgun koji izgleda kao AK-47= Citat =:
To su i neki mislili.
AA-12.
Ali ne izgleda kao AK, pa sam rekao da vjerovatno zu zamijenili to sa Saigom-12.
aa-12 ti je najjaca i najbolja automatik sacma na planeti....
ak se mene pita
Kolko si ljudi ubio njome?