Da.
Printable View
Da.
21.10. Rambo Amadeus, tvornica
22.10. Brkovi, Boogaloo
:DDDDDDD
22.10. je subota, FAKJEA, napokon nešto.
Planiram ja, al' kad već pišem o tome malo mi je jadno što bendovi moraju prodavati ulaznice. Ne, ček,SjakoSmi je jadno.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Hm, gledala sam Vader već dvaput, iskreno meni nisu baš jaki live; but whatever makes people happy :)
šta se može očekivati od stipe jurasa?= Citat =:
Izvorno postao Dania
Nemam pojma tko je to :)
Sta ovo znaci? Tek sam se probudio pa sam generalno glup i ne kuzim. Kako se inace prodaju ulaznice?= Citat =:
Izvorno postao Dania
shit, zabranjeno pušenje 22.10. u tvornici tako da vjerojatno idem na njih umjesto na brkove
Pa inače organizator koncerta/festa sam kroz svoje kanale (eventim, turističke agencije, music shopovi etc.) prodaje ulaznice; bendovi eventualno dobiju besplatno par ulaznica za sebe i to je to. Ovo je uvjetovano, znači ne smiješ svirati ako odbiješ prodavati ulaznice što je osmišljeno čisto da si organizator smanji posao. Jedno je dati to kao opciju, drugo je uvjetovati.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
http://i55.tinypic.com/vg7bwp.jpg
Ghostface Killah 4.11. u akvarijusuS:kill:
ma ne, to je opcenito vec postalo farsa i organizatori svakim danom traze novi nacin kako da sjebu i umanje vrijednost bendova. na inmusicu su bendovi svirali za sitnis ili za nikakvu lovu, sto ti dovoljno govori. prezalosno je to sto ako organizator nije clan nekog benda/ukljucen u sam dogadjaj sama vrijednost nastupa pada u vodu i gleda se kako najvise izvuci iz nicega. ovo sto si linkala je takvo bahato ponasanje da je to ponizavajuce za svaki bend koji svira tamo. moze ih bit jebeno sram.= Citat =:
Izvorno postao Dania
ista osoba koje je pred par godina organizirala metal fest u zadru koji je neslavno propao, a posjetitelji koji su došli/kupili ulaznice su dobili kurac u dupe :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
Ne znam kolko ti se isplati iz Gradiške ić u ZG samo zbog Brkova.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Budući da nisam bio na Methu i Redmanu, za ovo bih mogao uštediti.
Idem 100%.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Lol, idi :)
Mislim nisu Brkovi loši, ali sviraju dosta često i vjerujem da će ti doć puno bliže.
Pa koliko vidim ovo im je prvi koncert gdje samo oni sviraju.
lol, zasto ne..= Citat =:
Izvorno postao Maloki
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Jebeš to ako ću prije toga morati čuti 3 benda koja me ne zanimaju.
not valid.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
:)
barem ne u mome slucaju.
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
hhhahahhaa, odakle ti to? nemaš blage veze o cemu pricas :)
Uf ja sam samo jednom , u Osijeku i bili su tako brutalno dobri njam njam:)= Citat =:
Izvorno postao Dania
Sto se prodaje karata tice sranje je ali tako je, i Metalcamp funkcionira na istu semu, tko proda vise karata dobije bolji termin/stage, s tim da minimum od n karata moras prodat da bi uopce mogao svirat na nekom stageu sa strane.
domaci bendovi koji su bili sidekick "vecim" igracima jedva da su pobrali nekakvu lovu.= Citat =:
Izvorno postao pimp
Vjerujem da su imali plaćene troškove prijevoza, besplatnu cugu, kartu za oba dana trajanja festivala i mogućnost druženja sa velikim igračima. I barem još 500kn uz to.
Po meni dobar deal ako si apsolutno nepoznat jer ono, imaš odličnu priliku da se promoviraš. A to je najvrijednije imho.
Jel ima negdje mjesta u Boogaloou di mogu sa kolicima za invalide?
Pojasni.
Jel ima u Boogaloou mjesta gdje bi mogao gledat koncert iz invalidskih kolica?