Evo maloprije sam skinuo save za amazonku samo da vidim kak je to na većem levelu i totalno sam se nabrijo, idem sad levelat svoju :D
Printable View
Evo maloprije sam skinuo save za amazonku samo da vidim kak je to na većem levelu i totalno sam se nabrijo, idem sad levelat svoju :D
Ajme Amazonka, nikad dalje od valjda 12-og levela :D Pre dosadan mi je to lik, ali da je brutalna, definitivno je.
meni najzabavniji lik ikada
Strafe <3
Ma preteško je s njom u početku, ili sjediš na normal attacku ili gutaš mana potione ko lud, ali kasnije sa strafe/freezing arrow/immolation i VALKIROM postane prezabavna.
Valkyrie je pre brutalna. Ako se ne varam, bolja je i od Shadow Mastera, zar ne? Najbolji summon u igri, što mi je malo možda i bezveze s obzirom da imaš Druid klasu sa čitavom summon granom. Bilo bi logičnije da on ima ultimativni summon.
a Necromancer ? ako itko trea imat summoning onda je to on ^^
doduše ako si Summon specc onda si najebo kod tal rashe :D
Ali valkira ne samo da je prejaka, nego i savršeno paše amazonki kojoj najviše smeta kad joj ekipa dolazi preblizu. Chillaš se iza i rokaš dok valkira fino tanka i ima preeeviše healthi od decoya + dodge, evade, crit i sve živo. Milina.
were-druid sa 2-hspearom, specially enchanced i ruend.
prelazim onu 2. tezinu tako da sve zivo 1-shotam. boseve ubijam tako da onaj fraer iz 2.gg acta tanka a ja samo dps-am.
najveci problem je bio baal sa svojim slowom i knockbackom koji pili zivce
Preko hamachija/gamerangera= Citat =:
Izvorno postao majstoro
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
jao da to neznaš ^^
piše ti na onom linku kaj sam ti dao
http://diablo2.diablowiki.net/Secret_Cow_Level
Moo moomoo moo moo, moo moomoo moo....
jebeno :D
jucer mi nije radio taj link.
danke schoen ^^
Mooo moo momooo mooo ;)
nemoguće da netko tko igra blizzardove igra ne zna za cow level...
u starcraftu je čak i cheat code bio "there is no cow level" ... :)
samo kaj je šemica da nesmiješ ubit Cow Kinga, jel onda nemožeš više igrat
bar se meni to desilo, ubio ga na Nightmareu i sad kad opet ocu grindat malo nemogu više otvorit
Veli "Cant use that yet"
ili... ?
cow lvl mos otvoriti jednom po tezini, i to kada ubijes nekog bossa, nznm kojeg (briem diabla al nisam ziher)
Delete ovo pliz, ispadam glup. I zašto na nekim podforumima mogu deletat post, a na nekim nemogu? :(
imas gore u gornjem lijevom kutu (il tamo negdje) neko truplo na podu. kada ga kliknes izletit ce hrpa oglda (il barem pun k onih stackova po 40ak golda), writs leg i mozda koji gem ili nesto tako
ako si vec na toj tezini pokupio i sello taj leg, briem da se nece vise dropati/spawnati
Thx. I da, ako imaš lod to možeš nakon što si ubio baala, a ako nemaš lod onda nakon diabla. Uglavnom, nakon zadnjeg bossa.
da, moraš ubiti diabla i baala.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
nogu ako nemas mozes pokupiti bilo kada (u tristramu kod writa).
Ima netko ko bi mi mogao pomoć ubit duriela večeras negdje oko 9-10 na hamachiju? Presporo mi ide levelanje a on je prejak za moju jadnu amazonku :(
koja tezina?
i nadam se da vrtis 1.13 verziju
samo da pitam
koji kok je sa win7 i d2? sad ga instalirao i ne sljaka, tj nece pokrenuti se uopce
edit:sredio sve, radi ko podmazano sada
ako ce nekome zatrebati
http://forums.battle.net/thread.html?to ... 5&sid=3000
http://forums.battle.net/thread.html?to ... 8&sid=3000
Pa kaj ćete me zbilja najebati da instaliram ovo čudo :( Moram se oduprijeti, agonija je svako toliko baciti pogled u ovu temu :cry:
ajd faco, aj vam pomognem u startu, lvl50 druid sa 2h maulom koji razapinje sve zivo je tu!
doslovno mogu 3-shotati andariel na normal xD
Haha, hvali se koliko je imba na normal :D Ja ako ću igrati, igram od početka sa L1 likom. Mislim da imam neke saveove, ali uvijek volim krenuti friško iznova.
ma Bartuc je pizda kad nece MP igrat :P
on igra solo
DAO BOG DA TO DIABLO 3 SAMO MULTIPLAYER OPCIJU PONUDIO !!!
^^
Hoću igrati COOP preko Hamačija, ako ste za? Samo je problem uskladiti levele, s obzirom da bi išao iznova :D Ako ste za, ja je instaliram. S time da mi je brutalno radan ovaj tjedan i vjerojatno sljedeći, tako da mogu igrati samo kasno poslije podne ili navečer. Izuzev srijede i petka kad moram ugurati curi... ovaj... ugurati curu u raspored.
Ja bi isto od početka, ali termin mi nikako ne odgovara jer obično najviše igram ujutro kad mi je poslijepodnevna smjena.
ja sa susedom igram svaku večer od neki 7 pa do 11, to nam je onak da upotpunimo večer
ako bi se igralo onda neznam nekako mi je MUST have team speak, ispočetka nije problem, probamo pa vidimo doke ce ic ^^
ovo u vezi TS-a mi je must have iz jednostavnog razloga jer neam naviku tipkat tj komunicirat i igrat, ovak se zapričaš blebneš koju malo se nasmiješ i op op vec si kod Diabla ^^
tak da ono, može COOP preko hamačija i ako je moguće TS ^^