dobil sam ovo na mail
jebemti boga, ovo je prejako, onak, bar nije dvadeset osoba nasjelo na to :pray:= Citat =:
Izvorno postao neki retaj
Printable View
dobil sam ovo na mail
jebemti boga, ovo je prejako, onak, bar nije dvadeset osoba nasjelo na to :pray:= Citat =:
Izvorno postao neki retaj
Ja sam jednom dobio mail (postao bih ali sam ga izbrisao) nešto na foru: Ovaj mail su sastavili najbolji američki odvjetnici, upozoravamo vas da je na vašem računalu virus, kako bi spriječili širenje virusa pošaljite ovaj mail svim svojim kontaktima. Hvala.
:rotfl:
ma ja nekuzim kako su ljudi preglupi i salju to dalje, jbt odma se vidi da nije zapravo :D
no shit?!= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
hahaha :D :D :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: ovo je zakon....hahahaha...dobio več 20-ak ti mailova....hahaha svi šalju....a nema šanse da te izbrišu...ko je ovo smislio svaka mu čast!!!!! :bravo:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Ili ono tipa
MENE NERVIRAJU CHAIN MAILOVI I GLUPI SU . POSALJI OVO JOS 20 LJUDI DA SE ZAUSTAVI OVO VIŠE.
daj jebemu, logika im je jaca strana :(
Moj frend na prirodi: Biljke pričaju s ljudima i čitaju ti misli.
Frend2: Da, svaka biljka je lvl 70 mage.
xD= Citat =:
Izvorno postao GDra
I tada im ti kazes da su retaji ?
Molim te reci da je tako :(
profa danas na predavanju,trebal nam je grafoskop..
"Daj nek neko donese periskop"
xD
i tako svaki put
Kad smo ja i frend na bazenima bili, skočio on o vodu a nije smjeo. I dođe njemu taj što čuva tamo, odvede ga do znaka di piše "Zabranjebo Skakanje" i onako ful strog ga pita:
Lik: Šta tu piše?
Frend: Zabranjeno skakanje.
Lik: Ne čujem, glasnije!
Frend: Zabranjeno skakanje!
Lik: Ne čujem te, glasnije!!
Frend (već urla): Zabranje skakanje!!!
Lik: Ne čujeeeem!!!
Frend: Zabranjeno skakanje bokte jebo jesi gluh!!!???
:rotfl: :rotfl:
Ja sam onda upo u bazen kad sam to čuo xD
:D
sad si me podsetio, bio ja sa drugovima na bazenu, i sad, jedan dečko uskoči u bazen i samo, posle pet-šest sekundi ispliva na površinu, nepomičan. ljudi okolo vrište, šamaraju ga, kad spasilac uskoči u vodu, brzo dopliva do njega, izvuče ga uz pomoć dvojice iz vode, kad ovaj otvori oči i dreknu na njega :rotfl:
nisam nikad u životu video da je neko dobio batine kao taj dečko od spasioca. krvnički. :(
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
umro sam kad sam ovo cuo, :rotfl: :pray:
Dobra :D
A sad sam se sjetio jedne... Ne znam jesam već napsio, al mislim da nisam...
Znači vani minus 18, ja i frend furamo 3.5 litare piva u sebi, pričamo pizdarije, umorni, zujimo... I došli do nekog mjesta gdje je onak ko mala livada i gdje raste neko posađeno drveće, al onako fino uredno posađeno po redovima. I sad:
Ja: Ej, vidi onaj vinograd!
Frend: (onako blijedo i promrznuto) Di ti vidiš vinograd glupane? :?
Ja: Pa eno vidi tamo one smreke što rastu na livadi!
Frend: Glupane vinograd? Otkad na smrekama raste vino?
*Mislim da je htjeo reći "Grožđe"*
Ja sam se pokido uglavnom :rotfl:
hmm oduvijek mi je bilo famozno kako netko tko se napije uvijek zna kolko je popio ??
Pa ja kad se napijem se sjecam tocno koliko sam popio, tj. sjecam se svega :D
Nismo se napili... Pili smo polako i svako je u međuvremenu pojeo Jumbo Pizzu... A uzo sam na kraju večeri i brojo boce i izračuno tolko...
Tuzno :(= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Danas pod etikom:
Profesorica: Koja je razlika između Isusa i Muhameda?
Neka žemska: Muhamed je prešao iz Meke u Medinu, a Isus nije!
:rotfl:
uvijek neko od raje dezura i ne napije se da moze kasnije pricati ko je sta provalio i koliko je ko popio...= Citat =:
Izvorno postao flander
edit. eda,ako zelite bariti fenserke, ne koristite recenice tipa ''zivot je ko zenske gace, nekad su tijesne, a nekada krvave...'' i ''brate ne volim kad je tecno (govno jel)'', znaci to su lajnovi za barenje goticarki, a ne fenserki, ne pravite gresku kao moj jaran...
Nije baš provala,ali je slično.
Surfam po Youtube-u,i slučajno naletim na neku pjesmu od Bulića.A onda vidim sliku na 0:06:
3t1bKkp3FZ8&feature=related
real anserw: mohamed iz the tr00 god :D= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
frend: vani je tako hladno da bi mogo staviti komp na prozor i clockati ga na 260%
Jučer mi kod škole na igralištu gledamo kako neka dječurlija igraju košarku i dođe moj prijatelj: E ajmo onoj dici uzet košarku i igrat loptu!!! A ja ono :rotfl:
heheh...mora da je lud...
Frend je reko: Vani je tolko hladno da foke žicaju za Antifriz...
Pa nisu provale samo kad netko kaže nešto glupo...
EDIT:Sad sam se sjetio nečega što sam vidio na RTL-ovim vijestima.
Spiker:"Putin:"Pustit ćemo plin kad se dogovorimo."" ili tako nešto.
ne znam jel ovo već bilo ovdje ali:
40ohwtg9c9Y
Po meni, najsmešniji Milanov video :D
Samo malo, ovo prvi puta vidim. Jeli ovo stvarno ovako?= Citat =:
Izvorno postao iznogud1515
Budale zovu i pitaju ga takva pitanja, a on se zajebava i odgovara im gluposti, a oni mu vjeruju????
:o :o
da, ima likova koji povjeruju nažalost.
u jednom videu milan kaže ženskoj da pjeva baltazara kako bi se riješila problema i ona počne pjevat.
ne znam kak vama, al meni je to jako smiješno :D