Igra košta 60 dolara...
Kod nas 450 kuna ne ? To je malo više... I sad će večina prihvatit tu cijenu...
Printable View
Igra košta 60 dolara...
Kod nas 450 kuna ne ? To je malo više... I sad će večina prihvatit tu cijenu...
Nije mi jasno zasto je moj post izbrisan? :? (Napisao sam cijenu SC 2)
Kako ti ide igra?
Za one koji zele igrati igru a nemaju 450kn za istu...postoji mogucnost kupovine cdkeya za svega 325kn. (http://www.g2play.net/)
Kutija se lako kupi kad izade GOTY xD
Ne mogu se registrirati... sta mislis. :(= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
:rotfl:
Nadam se da će biti GR cijela povijest SC, kao što su radili i za RE.
Navodno ako kupite igru, možete poslat frendu invite, pa može igrat na neko vrijeme. Samo glasina.
Can i has it? :cry:
:)
Did someone say... guest pass? :eyebrows:
I was first. Beat it.
:D
Enough! It's Thunderdome time. :)
Mmm... ajmo ovako. Budem dao nekome jedan cd- key. Ali morate napraviti temu u kojoj ce se svi moci natjecati za taj CD-key. Smislite nekakvo random izvlacenje ili nesto. Sad nemam ideju, a uskoro moram na posao. ( :( Odoh dati otkaz, to bi bilo najbolje.)
Ugl, napravite nesto, tako da kad se vratim s posla da bude vise manje gotovo.(Vracam se oko 11).
Samo mi posaljite lokaciju teme na PP da je lakse nadem.
Možemo to napraviti zašto ne. Samo ne znam kolko vrijjedi taj invite, tj. koliko se dugo može igrat na njemu. Pretpostavljam jako kratko :(
10 dana.
kad je točno izašlo ovo čudo kod nas?
Danas.
Tocnije u ponoc :D
I ja sam ponosni kupac u algoritmu,prvi sam uletio :D
Hvala Mirogamemasta na informaciji.
Vi koji ste kupili već sada igru. mogli bi organizirat akciju: Dajte im da igraju, na 10 dana hehe :D
Nešto štekaje registracija na battlenetu... Imate i vi slican problem??
@Mirogamemasta
sta je bilo?
nevidim tvoj post sa cdkeyom koji si reportao.
rijeseno?
I'm in! About 750.000 players on battlenet! :ekipa:
Bog te, 5. misija, 1280 killova :rotfl: Plus, igrao sam nešto manje od sat vremena misiju ^^
Tycus Findley tako rula da je to nešto nevjerojatno, koju facu i ekspresije osjećaja ima, prestrašno. A tek glas...uber brutales.
Tycus je car. Ja sam priša upravo drugu misiju pa pauza, da gušt traje šta duže 8)
aaaaaaaaa, dajte prestanite... danas sam počeo raditi, trenutačno dva posla radim i nemam vremena za niš... jedva čekam vikend... :(
\0
Ako netko ima više guest pass, prosim. :)
Tito te gleda... i dalje.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Zakon!
Dok vi uzivate ja cekam da mi stigne na vrata posiljka :)
Zasad pokusavam si ne spoilat i citat nista u vezi Starcrafta
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
A kaj sam sad krivo rekao? Igra je vani, ne vidim u čemu je problem. I ptice na grani znaju da je igra izašla 27., a to je danas. Kaj sad moram čekat dan dva da bi mogao pričat o igri? Možda i budem...
Možda želi da manje spoilaš :roll:
Kakav je upgrejd sistem unita i tehnologija? Vidio sam da možeš razvijat tehnologije od zergova i protossa.