Samo šta prosječan korisnik valjda nije glup koliko Sony koji je objavio svoje enkripcijske ključeve :D
Printable View
Samo šta prosječan korisnik valjda nije glup koliko Sony koji je objavio svoje enkripcijske ključeve :D
^^
Nisam skužio koje je svrha tih trofeja?
mislim ono, hack kojim dobijes sve trofeje za odredenu igru...
kako jebeno retardirano, boli me sve
@presretač
Ekvivalent achievementa.
A to je za one s opsesijama...
To je za one bez mozga.
Koncept achievementa je nešto najretardiranije od tekuće generacije igara. Nakon DLC-a, ofc.
A kakva sad bude kvaliteta Konanizirane igre? Jednaka ili lošija?
Sign na sve. Ne znam tko uopće gleda na te achievemente. Osim toga preglupo je na današnje igre koje su sve redom prelagane još staviti hrpu tih achievementa za svaku minornu glupost.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
http://www.thesixthaxis.com/2011/01/17/ ... -your-ps3/
Neopisivo mi je drago. S rogatim se ne treba bosti.
Naravno da si idiot ak u prvom tjednu ideš sve isprobavat. Čekaš mjesec dana da sve sjedne na svoje mjesto.
Meni nije jasno koji retard je odma prvi išao downloadat
Samo ovi modeli brickaju
o CECHA = 256MB
o CECHB = 256MB
o CECHC = 256MB
o CECHE = 256MB
o CECHG = 256MB
Svejedno, sutra izlazi novi firmware koji otklanja brickove na navedenim modelima. Sad sam bio 3 sata kod druga koji si je crackao konzolu, radi sve normalno online i skinuo si je vec hrpu homebrew softvera (kak rula igrati super maria preko nes emulatora u hd-u :pray: ). Ima jos i custom backup managra, ftp client konekciju i sta sve ne. Igrali smo Uncharted 2, MGS4 i inFAMOUS
Mislim uzeti rabljeni PS3,ali treba mu očistiti laser pa je zato i cijena niska. Što mi sve treba da to doma napravim? I kolik je rizik da nešto sje*em.
Nemoj riskirati sa kupnjom rabljenih PS3-a, pogotovo s onima koji imaju problema sa laserom.
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Čišćenje leće ne bi trebalo biti ništa drugačije nego i čišćenje bilo koje druge optičke leće .Ja sam znao na PS2 čistiti sa alkoholom i štapićima za uši.Samo moraš biti nježan da ne potrgaš nosač leće .Dogovori se da ti da da očistiš pa tek onda da kupiš ako bude normalno radio :D .
Ma uzet ću ga i očistiti. Ako neče raditi odnijet ću na servis da očiste ;)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Rofl. Nisu ništa postigli. Ionako nikog nije briga za PSN.
Kako ovi Sony celnici nemaju dodira sa stvarnoscu, presmijesno
naravno da one bez ps3 nije briga...= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Kao da je itko očekivao da će moći igrati gusarske igre u multiplayeru.
pa za sad je moguce, al uskoro vise nebude...
Samo mazohisti igraju MP mainstream šutera...
Al da, PSN je nebitan, naročito kad uzmeš u obzir xbox live koji ima pet puta više korisnika unatoč tome što se plaća.
Plaćao bi im za to nikada pa ni onda.
Igrao danas malo Bad Company 2...spajanje na mrežu traje tako da se načekaš dok ne kreneš igrati .Gamepad mi nije bio problem i brzo sam se naviknuo iako mi je takvo igranje FPS-a invalidno .Sve u svemu nije loše ali ono što sam najteže prožvakao je grafika .Kada se navikneš na današnji PC konzolaške verzije su pikselaste i gotovo ružne .PS3 je bio spojen na 32" LCD i igralo se u 720p i bio sam prilično razočaran viđenim .
Opće je poznato da je PS3 verzija BC2-ke najlošija, što se tiče izgleda i igrivosti, dok je PC verzija uvjerljivo najžešća..... BC2 sam probao i na X-u i na PS3-u i moram reć da je ovaj put X360 itekako nadjebao inače jaču konzolu, te je opće poznato da, što se tiče shootera na konzolama, X360 tu prednjači, bez obzira na fantastični Killzone 2. Pa čak i bolje izgledaju na X-u.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Pa ček, šta ne može PS3 potegnut igre u FullHD-u? Mislim, na PC-u to nije nikakav problem. Skoro pa sve igram u FullHD.
Pa može i X, al i za X i za PS ih ima ono..... par :?= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Moram reć da je gamepad od PS3-a sranje. Pogotovo sixaxis. Imao sam već 2 sixaxisa u opa dva su imali problema sa analozima. Dualshock je dosta bolji i bolje paše u ruci.