Ae, nema ni moj brat koji je isto elektrotehničar pa mi se ruga. Idem ono 3 subote ili nešto. Još mi je sad ujutro :'(
Printable View
Ae, nema ni moj brat koji je isto elektrotehničar pa mi se ruga. Idem ono 3 subote ili nešto. Još mi je sad ujutro :'(
KO SE ZADNJI SMIJE
A tek oko majica i natpisa :S= Citat =:
Izvorno postao keko
ALO EJ= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Nisam ti ja elektrotehničar 8)
Nego si tehničar ili ideš u tehničku školu, smjer elektrotehničar ili neki tako je vrag? :)
Inače, jako žalim što sam se digao, nismo ništa radili, osim u razrednice u koje smo pisali. To je to.
Šta su Splićani krenuli u školu?
Mehatroničar.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
OT: još jedna subota, vratio se s probe maloprije. Ovo je fenomenalno, sviramo folklor i klapske stvari a počet ćemo i klasiku kad završimo sve. Svirao bih svaki dan 24/7 da nije škole i prstiju koji znaju bolit nekad :D
I sad neznam što bih igrao... WoT dosadio, ne da mi se tražit neku flash igru... mislim da bih opet mogao svirat ali nije zdravo više :)
:o :pray:
seedam torrent
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...jpg?1306898671
Probao sam Far Cry 2, završio "tutorial" i odigrao jednu misiju. Nikad nisam mislio da ću ikad reći da je Call of Duty igriviji od nečega. WTF, Ubisoft?
JA nisam ni tutorial riješio...
Ja sam cijelu igru prošao. Ne znam gdje mi je bila pamet. :(
Inače, full igra je potpuno ista kao demo - vozikaj se na drugi kraj mape da uništiš kamion/ubiješ random lika i zatim to ponovi još 50x dok ne dođeš do kraja igre.
Možda je tako, ali editor je neopisivi užitkak i još do nedavno bi bacio koju s bratom. Jedva čekam editor trice :)
Još ništa. Tek je jutro, ffs!
Šta onda pišeš, ffs!?
Dijamante, ne novac.
Ta monotonija mi niti ne bi toliko smetala da mehanika igranja nije zastarjela nekih 15 godina. Klasika, lik se kreće sa WSAD, jedino šta je to kretanje dosta sporo, i imaš šprint koji kratko traje. Noge i ostatak tijela mu se ne vide, naravno, a ne postoji naginjanje u stranu, niti prone pozicija. Zato je šuljanje totalno bezveze i svodi se da parkiraš auto stotinjak metara od neprijatelja koji pate od kratkovidnosti i skidaš ih iz daljine. Da ne spominjem kako protivnici piju metke ko spužve, a oružje je još i malo gore simulirano nego u CoD-u. Što se tiče priče, nema ni približnog smisla. Oboliš od malarije tek što si došao u Afriku, pronađe te tip kojeg si morao ubiti, umjesto da te ubije pusti te da preživiš, nakon toga te neki crimelord uposli da radiš za njega nakon što si mu pobio desetak ljudi (logika), i onda nastaviš sa monotonim misijama i loše napisanim razgovorima.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Zapravo kad malo bolje razmislim, u igri ništa ne valja osim dobre simulacije požara i fizike koja više nije neki novitet u igrama. Imam osjećaj kao da je igru napravila skupina amatera nakon što su dobili gotovo dovršeni engine sa svim tim fensi tehnologijama. U usporedbi s ovim, Crysis je puno igriviji i zabavniji. Da je netko napravio ovu igru kao mod za Crysis, ispala bi mnogo bolje. Više bi štekala na prosječnim konfama, ali bila bi bolja.
E, ljudi!
Eeee ljudi!!!!!
Igrala sam Civ5! Ja igrala strategiju! Eeeeek!
Nije tako odvratno!
Jeeeeej!
:(
.....aha.
Znaju neki o čem pričam :) Sori što sam ponosna na sebe haha
Meh, kad budeš igrala paradoxove igre onda dajem rispekt 8)
Kad smo već kod Paradoxa, upravo ludim, faking Rusija :(
Svi je vole u njihovim igrama. :D
Ma stvar je u tome što ih bojkotiram ono, oduvijek, mislim da je prva koju sam igrala Black & White i otad adio.
Sad sam u dva tjedna zaigrala dvje "Civilizacije", tak' da mi je to napredak. Inače, ne mogu podnijeti pomisao da se stavim u ulogu nekoga tko kontrolira hrpu jedinica, odlučuje što će mu ljudi raditi, tko će koga gdje i kako napasti i sl. -ne zbog toga što ne znam kako, nego ne vidim uživanciju u tome ^^
edit: evo guglam Paradoxove igre, u čem je fora?
Fora je u tome da Paradox pravi "Grand Strategy Genre" igre, i redovito slovi kao proizvođač najkompliciranijih strategija... Frustirajuć learning curve= Citat =:
Izvorno postao Dania
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Kako ne? Ono što je lijepo u strategijama je imati moć, držati protivnika u šaci, pobijediti mudrošću i lukavštinom.
Klinac koji igra CS pobijedio je zato jer zna najbolje i najbrže skakati i quickscopeati, pa pobjedu pripisuje godinama treniranja istog koje su se sigurno mogle bolje iskoristiti. Igrač strateških igara nije pobijedio brzinom i tehnikom koju je trebalo godinama uvježbavati (dobro, Starcraft, ali baš zbog toga mi je to besmislena igra), nego maštom, lukavošću i inteligencijom koju je iskoristio da napadne neprijatelja tamo gdje najviše boli.
Igrač CS-a će nakon pobjede odahnuti i pripremati se za nove neizvjesne mečeve, nadati se i truditi da i idući put bude brži i precizniji, a igrač strategije će staviti monokl i razvući evil mastermind osmijeh. Jer CS-ovac je dokazao da se namučio da stekne dovoljan skill koji se može naučiti, ali i s vremenom otupjeti, a strateg je dokazao da ima klasu koja je vječna.
Naravno da je moguće dokazati inteligenciju & shit i u CS-u, ali takav tip igara ne ostavlja dovoljno prostora za to, i ako nemaš dovoljno brze reakcije, to ti ništa ne znači. Isto vrijedi i za strategije. Klasa ne garantira pobjedu, ali te stvari u strategijama najviše dolaze do izražaja.
Eto.
Ne znam da li da uokvirim ovo ili da čekam Reikovu reakciju jer si spomenuo Starcraft. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Oboje? :D
Nije baš da sam popljuvao Starcraft. Zapravo, sasvim mi je jasno zašto ljudi uživaju u tome i zašto je to toliko popularno, ali u mojoj osobnoj definiciji strategije nema mjesta brzini, kao što nema mjesta brzini u point & clicku. Ja volim da se strategija svodi samo na moć odlučivanja. Zato, ili nek je cijela turn-based kao Civilizacija, ili neka su samo bitke u realnom vremenu kao u Total Waru.
Sa iznimkom Empire at War-a, jer ovdje je i strateška mapa real-time, ali mikromenadžmenta gotovo da i nema, tako da ne moraš lupat po tipkovnici ko luđak kako bi natjerao čim više kmetova da kopaju resurse. Samo moraš kupovati jedinice i zgrade.
Ne sjecam se da sam u iti jednoj strategiji koja je cak i imala skupljanje resursa bio glavni income lupao po tipkovnici ko ludjak...cek...pa nisam cak ni koristio tipkovnicu a islo mi je dobro.
I ne kuzim bit strategije ako moram samo kupovati jedinice i zgrade i slati ih u pokolj :D? Di je tu taktiziranje?
Meh pusti zadnju recenicu sam se zezam, al aj mi samo objasni koje to igre imaju realno vrijeme a koje nemaju, jer si rekao da da Empire at War i Total War su igre u realnom vremenu a nisam bas naisao na puno strategijama di su frajeri bili mnogo sporiji il brzi od toga?
Strateske igre se uglavnom dijele na one di radis velike odluke i one di moras taktizirati na bojisnici, a na bojisnici po meni treba raditi smisljene
i brze odluke il ces krepati pa sad neznam zasto ne bi trebalo biti mjesta brzini u RTSu.
RTS se dijeli na dva podžanra
Pravi RTS (RA, SC, etc.)
i Grand Strategy...
Naravno da ne želim neku ogromnu brzinu u Grand Strategy, ipak je to precizna i fina igra čija je mapa cijeli svijet, želim mir, duge pauze da pročitam i analiziram svaki mogući pop up o mirovima, ratovima, savezima, trgovini, religiji i svemu ostalome što se događa svijetu.
A o pomicanju slidera u EUIII da ni ne govorim, po pola sata znam razmišljat o uređenju države.
Si probao Knights of Honor?
Nope, nikad mi se nije činilo nešto zanimljivo, tj. uvijek mi se činilo da je EU bolji
Ja ne znam šta da mislim o tebi.
Knights of Honor je najbolja igra ikad. Još da mi vražija Poljska nije uništila Njemačku i tako mi satrala trgovinu. Gamad.
Čemu nervoza?
Volim strategije i sve ali mi se ne sviđa konstantna briga oko stvari. Naprimjer, radim na gospodarstvu ali zato u međuvremenu moram održavat milijun drugih stvari, pogotovo ako je sve to dinamično. Nisam baš toliko hardcore, volim razmišljat polako da me drugi ne jebu. Al zanimljivo je sve to, mikromenadžment vojske itd. Baš ću si downloadat Empire Earth ovo ljeto.