-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
A Taxi je precjenjeno smeće, blago rečeno. Luc Besson nije snimio dobar film od '94 i Leona, sve ostalo mu je manje-više smeće (poneki film je prihvatljiv i gledljiv ali ništa više od toga) uključujući i razvikani Peti element, Taxi te Transporter serijale. Ostalo smeće koje je snimao tek onako usput da ih doda na listu ne treba ni spominjati.
-
http://blackmonmj24.files.wordpress....happyness2.jpg
9/10
http://www.dolceguide.com/images/sto...evenPounds.jpg
9/10
Inace nisam ljubitelj drama, al ovo se isplati pogledat, skoro sam suzu pustio na kraju seven pounds :cry:.
-
@ HarDStyle[R]Soba filma sam pogeldal i carski su
btw upravo pogeldah
http://www.viewclips.net/wp-content/...Devil-2010.jpg
5/10
dobar dio filma se odvija u mraku, uvijek kad nestane svijetla onda se devil pojavi, ali nemojte očekivat da bu te ga vidjeli, pojavi se jednom i to na 5 sekundi u pravom obliku....
kroz cijeli film poprimi oblik starice,koja ih i kolje u dizalu
al opet sam očekival da bum videl kakav CGI u filmu, kakvu kanđu ili tako nešto :D
Bojana Jovanović je bombonĆiĆ :D
-
Clash of the Titans
http://www.bscreview.com/wp-content/...the-titans.jpg
A ono, film nije tolko loš koliko svi govore.
Ima tih svojih mušica, ali gledljiv je. Moram si nabavit onaj stari da mogu usporedit, ali kao što rekoh, nije film pretjerano loš.
Ima onaj dio koji me živcira (a takvih dijelova ima u većini filmova):
Kada frajer onaj mač digne u zrak u munja pogodi mač pa on Hada baci u onu pukotinu...
Šta je frajer pročito uputstva "How to banish Hades" pa je znao da će ga mač sredit?!
U filmu je daleko najbolji onaj badass D'jinn (ili tako nešto). Lik owna! :D
-
Mah kad su ljudi danas, da kažem blesavi. Svi si nešto zabrijavaju i onda pre hajpaju filmove ili igrice i očekuju neko savršenstvo...
Al dobro, svatko ima svoj ukus i pravo na to ne. Samo mislim da ljudi previše djeluju jedni na druge i sad je to postala neka opsesija.
Nego... ja sad samo čekam da neko stavi Call of Duty film. To će brat pare :P . Vjerojatno će bit bzvz ali će brat pare.
-
Gledoh devil u kitaševu elementu, ono, meni se svidio film!
-
Revolver, ali još mi nije toliko jasno što sam vidio, morat ću ga trijezan pogledat
-
The other guys.
Ima dobrih fora no osim toga uzasan film.
-
The Legend Of Awesomest Maximus
Parodija na temu troje, 300, hrabrog srca i gladijatora :) Ima par jako dobrih baza. Preporuka
-
= Citat =:
Izvorno postao Stips222
Francuska kinematografija nije loša.
Istina, što se tiče krimića nisu napravili remek-djela, ali nisu svi loši (Krmenadl je rekao Grimizne vode)
Ali gledaj s druge strane: komedija nikako nije loša i kako može bit sa naslovima poput Dalekih Rođaka , Asterixa i Obelixa, Taxija i drugih.
Također nemaju ni akcijske filmove loše,a tu su 22 Metka, Wasabi, itd.
"Loša" je iz razloga jer u Americi filmove snima Hollywood i rađe će u kina stavit bilo šta iz Hollywooda nego neki film iz Francuske jer eto, Francuzi nisu toliko poznati kao Hollywood.
grimizne vode nije krimić već triler. uočavaš razliku između (recimo) lock, stock and two smoking barrels i seven? jedan je krimić, drugi triler. purpurne reke spadaju u grupu filmova koja francuzima ne ide loše, a to je ona koju je pomenuo frki - pakt sa vukovima, vidok (mada i on ima svojih mana) itd. mračne, čudne misterije. nađi neki dobar francuski krimić u zadnjih deset godina?
svi ostali filmovi koje si pomenuo (izuzev 22 metka) su naprosto glupi i previše naivni, sa forama koje kao da su namenjene deci od deset godina i manje: trude se da budu nekako otkačene i zbog toga ispadaju jadno. da objasnim slikovito, kad bi današnja francuska komedija bila čovek, rekao bih da "glumi ludilo". kao kad sam pre neki dan u knjižari video društvenu igru po imenu "najcool igra" i onda ide opis "opičena igra batice bla bla bla". naivno i glupo. posetioci su izuzetak
22 metka nije akcioni film, čini mi se da si i to napisao pre 2-3 poruke, a sad već suprotno
-
= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
meni takodjer odlican film, slazem sa sa ocjenom :thumbs2:
-
Superbad
Odlicna komedija.
-
Ako mi netko moze preporucit neki domaci film s Nikolom Kojo-om.
http://www.imdb.com/name/nm0463649/
Gledo sam Cetvrti covek i Mi nismo andjeli 1-2.
-
= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
= Citat =:
Izvorno postao Stips222
Francuska kinematografija nije loša.
Istina, što se tiče krimića nisu napravili remek-djela, ali nisu svi loši (Krmenadl je rekao Grimizne vode)
Ali gledaj s druge strane: komedija nikako nije loša i kako može bit sa naslovima poput Dalekih Rođaka , Asterixa i Obelixa, Taxija i drugih.
Također nemaju ni akcijske filmove loše,a tu su 22 Metka, Wasabi, itd.
"Loša" je iz razloga jer u Americi filmove snima Hollywood i rađe će u kina stavit bilo šta iz Hollywooda nego neki film iz Francuske jer eto, Francuzi nisu toliko poznati kao Hollywood.
grimizne vode nije krimić već triler. uočavaš razliku između (recimo) lock, stock and two smoking barrels i seven? jedan je krimić, drugi triler. purpurne reke spadaju u grupu filmova koja francuzima ne ide loše, a to je ona koju je pomenuo frki - pakt sa vukovima, vidok (mada i on ima svojih mana) itd. mračne, čudne misterije. nađi neki dobar francuski krimić u zadnjih deset godina?
svi ostali filmovi koje si pomenuo (izuzev 22 metka) su naprosto glupi i previše naivni, sa forama koje kao da su namenjene deci od deset godina i manje: trude se da budu nekako otkačene i zbog toga ispadaju jadno. da objasnim slikovito, kad bi današnja francuska komedija bila čovek, rekao bih da "glumi ludilo". kao kad sam pre neki dan u knjižari video društvenu igru po imenu "najcool igra" i onda ide opis "opičena igra batice bla bla bla". naivno i glupo. posetioci su izuzetak
22 metka nije akcioni film, čini mi se da si i to napisao pre 2-3 poruke, a sad već suprotno
Thank you!!! Napokon netko ko kuži stvari! E i da ti pohvalim stranicu s recenzijama jerbo se s većinom recenzija slažem!
-
Pogledo sam Devil i super mi film.
NIšta viđeno, po meni. Triler ali jako dobro napravljen. S obzirom da je skripta kakva jest, tj tema. Ovaj film je bio jako rizičan potez, neznam kako su uspijeli nešto ovako dobro napravit sa tako ograničenom temom.
Sad će i drugi dio brijem, možda će failat, možda neće :) .
-
Leon Professional - Extended Cut
http://www.imfdb.org/images/thumb/8/...nal_Poster.jpg
5\5 Predobar film sa genijalnom glumačkom ekipom.
-
The World's Fastest Indian
http://www.nzvideos.org/indian.jpg
Odličan 9.5/10
-
Easy A
Malo dulji početak, ali film je zbilja odličan.
8,5/10
-
Easy A,solidan filmic,nista posebno, za pogledati i zaboraviti 5/10
-
Mystery Team (7/10) - Zabavan film, i to bi bilo to, ima par vrhunskih scena, i oni lik iz ducana je prejak, zenska ni nesto dobra, al ocito nisu imali veliki buđet, svi su nepoznati likovi al su odlicno uradili svoj posa. Cak mozda i medju boljim komedijama u zadnjih par godina.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Meni je bio super pošto nije generička teen flick radnja. Napokon nešto svježe i u tom razredu filmova. Iako je kraj filma opet klišej, ali jebiga :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Meni je bio super pošto nije generička teen flick radnja. Napokon nešto svježe i u tom razredu filmova. Iako je kraj filma opet klišej, ali jebiga :D
ma dobar je film, njezini starci su predobri hehe :D
a mala je slatka za popizdit, a tek njena frendica iseee :D sisa za ubit
-
BIT :D
Isto pogledo. Premocna komedija. Ni na trenutak dosadna.
:pray: :pray:
E i Emma ima cudan osmjeh.Gornje usne jos se prema dolje savijaju D:
-
Descent Part 2
Ok prvi dio je jedan od najboljih horrora. Svatko tko bude gledao drugi dio vjerojatno očekuje da je film money cash, ili da će sakat.
Kao film sam za sebe, film je ok... Ima nekih bzvz scena gdje pokušavaju nešto postić ali onda to ispadne glupo.
Kao nastavak, nikad gledat drugi dio prije prvog. Prvi dio je odličan, drugi dio je tu samo tako.
Makar ovaj dio ima super kraj. Onaj prvi dio kraja ne zadnja scena.
3-/5
-
What is this I dont even...
-
-
-
Tema stoji već danima - viewtopic.php?f=19&t=42684
:P
-
Ajoj gle, nisam vidio. Sorry :(