Kod nas možeš letjet s faksa zbog samo 2 fejlana kolokvija.
Printable View
Kod nas možeš letjet s faksa zbog samo 2 fejlana kolokvija.
Spoznao sam da je za A razinu engleskog jezika na maturi potrebno 8/40 bodova za 2.
Moraš biti totalno retardiran da neprođeš.
Tako je i sa ostalim ispitima.
Samo da pitam,jel se mogu nekako prebaciti igre sa PC-a na gameboy,postoji li nekakav poseban usb za to
Gameboy nema usb utor.
Ipak nisam imo danas kolokvij..yay...odo spat.
Did you feel lucky?!
pa zar nema onaj flash card ili stalivec za gameboy= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Onim likovima što "pišu" WelcomeSpreko obale netko je pokrao svu opremu. :rotfl: :pray:
Kojim likovima? Wut?
hmm teska dvoumica
mila kunis il portmanica
isal bi za portamnicom ipak
Dosle prve skupine buseva punih penzica- proljece je sluzbeno zapocelo.
Metalac, Zmaj i princeza
Preuzeto sa drugog foruma.
HEAVY METALAC dolazi na Harley Davidsonu, ubija zmaja, popije pivo i otkulira princezu.
GRIND METALAC dolazi, odvristi nešto sasvim neuracunljivo za otprilike 2 minuta i zatim ode.
POWER METALAC dolazi jasuci belog jednoroga, pobegne od zmaja, spasi princezu i oni vode ljubav u zacaranoj sumi.
THRASH METALAC dolazi, potuce zmaja, spasi princezu i otkulira je... brzo i lako.
FOLK METALAC dolazi sa prijateljima svirajuci harmonike, violine, flaute i još puno uvrnutih instrumenata, zmaj se uspava (umoran od plesanja) i oni odlaze bez princeze.
VIKING METALAC dolazi na brodu, ubija zmaja mocnom sekirom, skuva i pojede ga, siluje princezu do smrti, opljacka zamak i spali mesto pre odlaska.
DEATH METALAC dolazi, ubija zmaja, ...e princezu i ubija je, zatim odlazi.
cook METALAC dolazi u ponoc, ubija zmaja i natice ga na kolac ispred zamka... zatim siluje princezu, ispija njenu krv u ritualu pre nego sto je ubije... zatim i princezu natice na kolac.
GORE METALAC dolazi, ubija zmaja i razapinje njegovu utrobu ispred zamka, ...e princezu i ubija je...
zatim ...e ponovo njen les, rasece njen stomak i pojede utrobu, ...e njenu mrcinu po treci put, spali truplo i ...e ga poslednji put.
DOOM METALAC dolazi, vidi velicinu zmaja i pomisli da ga nikada neće pobediti, pada u depresiju i izvrsava samoubistvo...
Zmaj pojede njegov les i princezu zajedno.
GOTHIC METALAC dolazi istripovan da je vampir i da ga zmaj neće videti ako se kreće u senci. Zmaj ga pojede a princeza se udavi u jezeru suza.
NU METALAC dolazi skakajuci i mlatarajuci sa dredovima. Zbuni zmaja, udje kod princeze i smori se jer je princeza demode za njega.
AVANTGUARDE METALAC dolazi na kolenima, gledajuci u nebo, zmaj se uplasi i pobegne a princezu zakaci o drvo i piše poeziju.
AGRO METALAC
Dodje na traktoru, otkulira zmaja, prebije princezu i useli se u zamak.
TROO METALAC dodje i pocne i zmaja i princezu da smara time kako je metal njegov zivot
PROGRESSIVE METALAC dolazi sa gitarom i svira solo od 26 minuta, zmaj se ubija od muke, protagonist odlazi u princezinu spavacu sobu, svira još jedan solo sa svom tehnikom koju je naucio na zadnjoj godini konzervatorijuma... princeza bezi, i sada trazi „HEAVY METAL” protagonistu.
GLAM METALAC dolazi, zmaj se smeje njegovoj pojavi i pusta ga da udje, protagonist krade princezinu sminku i pokusava da ofarba zamak u predivnu ruzicastu boju.
INDUSTRIAL METALAC se pojavljuje u bljestecem kaputu, pravi nepristojne gestove pred zmajem, i biva priveden u zemlju bajki od strane radnika obezbedjenja.
:)
Šta nije da trash metalac pusti princezu jer je peder? Takvu sam bar ja verziju čuo.
Nesto ja mislim da bi svi oni pustili princezu..
Da je danas sestrin rodjendan.
Chupacabra koji kok stavljas sliku ovdje i u smijesne slike?
da poraste publicitet
DA moram od stare ižicat 15 kn...
...da ću postat serijski ubojica :|
Dao bih lijevu ruku da muzika iz Ezela ima veze s God of War soundtrackom :/
wtf zašto mi je admin uručio ban?:/
Kak moš postat ak imaš ban?
Da me zanima kako doć do Tehničkog muzeja u Zagrebu i gdje se nalazi on.
To ti je kod Cibone.
Reci di zivis?
Blizu Sesveta.
Nisam ni znao da zivis blizu mene.
Nice.