Pa naravno da jesu. Svi to znaju, to je jedino logicko rjesenje= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Printable View
Pa naravno da jesu. Svi to znaju, to je jedino logicko rjesenje= Citat =:
E, pa ja nisam. *hugs*= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Also: *ubaci random otaku 3D PIG DISGUSTING for teh lulz spike koje mi se sad ne da pisat*
EDIT: Inb4 edituješ moj prošli post u "jesi li ti strejt?" ili nekaj.
Ja sam pomalo gej
ali volim curice.
Jbt zivot pa koji sad to kurac znaci?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jel kuzis da je upravo ovo jedan od razloga zbog kojih nikad neces jebat u zivotu
http://www.gubuwire.com/wp-content/u...hates-fags.jpg
Ili kako to rade u Rusiji: http://www.tportal.hr/ResourceManage...=6204&fmtId=20
Znači da se sprdam s otaku spikama o gađenju prema stvarnim ženama, lul.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
http://images.encyclopediadramatica....helps_copy.png
Dobro, dosta je, banaćenas. :)
Kako netko može biti "pomalo" gej? Ili "pomalo" hetero? Elaboriraj mi to.= Citat =:
[quote=Sonic_Moronic]Ne, samo je sramota to licemjerje da se nešto omaložava jer je "za djecu". Upravo to se treba prerasti. :roll:= Citat =:
Izvorno postao "Tsaя":2abwp2ps
Evo recimo, igranje igračkama zahtjeva puno više mašte od gejmanja ili gledanja filmova. To je zapravo puno kreativniji način zabave, ali većina nas izgubi tu maštovitost vremenom.
Meni to baš fali, uz nekoliko figurica kauboja i indijanca mogao sam se zabavljati satima, a sad ti bude dosadno uz cijeli internet gdje možeš raditi apsolutno sve. Zapravo je to djetinjasto.[/quote:2abwp2ps]
Ne slažem se da je igranje igračkama kreativniji način zabave od gejmanja, zato što je to generaliziranje. Danas postoje sand-box igre tipa minecraft, koje također zahtjevaju puno mašte.
Za razliku od tebe koji si frajerčina i spavao si sa preko 9000 žena.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ali, ruku na srce, kad pročitam nešto tipa "*ubaci random otaku 3D PIG DISGUSTING for teh lulz spike koje mi se sad ne da pisat*" bude mi jako žao. :(
Ciji si ti sad multi?
Pardon?= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Mda.
Ali inače, zašto netko ne bi bio pomalo gej?
A sad ozbiljno, što se tiče drugog, to da je gameboy za djecu nije generaliziranje? :pray:
[s:4czjwzx4]mirise[/s:4czjwzx4]Ssmrdi na amd_freaka al nitko nije bio banan skoro pa je tesko reci
Si ti normalan? Pokemoni se igraju neovisno o životnoj dobi i muževnosti. Moj životni san je Shelby GT500 u garaži pokraj privatne trkaće staze, ćevapi s lukom na stolu na terasi s pogledom na more, zgodna žena u kuhinji i gameboy s pokemonima u džepu.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Jel ovo neka referenca, zvuci mi jako poznato?= Citat =:
Izvorno postao generican
over 9000.
Nego, nema nikog na IRCu, usamljen sam :(
Linkaj mi pa dođem.
http:\\webchat.quakenet.org
channel: #pcplay
Pa ne znam, zato sam te i pitao da mi objasniš šta to znači.= Citat =:
To nisam ni spomenio, zato što nisam čitao tu raspravu. U oči mi je upao drugi red tvojega posta.= Citat =:
Što se tiče drugog, to da je gameboy za djecu nije generaliziranje? :pray:
Ali, kad inzistiraš - ne, gameboy nije za djecu. To je samo objekt preko kojega se vrši proces igranja igara i samim time se ne bi trebao razlikovati od ostalih gaming konzola. Činjenica da je to prijenosna konzola ne znači da je namjenjena djeci, već znači da je namjenjena igranju u pokretu. Ljudi koji misle suprotno su u krivu. Sretan?
SiMHTK15Pik= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Meni su pokemon: red, blue i yellow omiljene turn based strategije primarno zbog gameplaya. Nije me sramota priznati da igram pokemone, iako sam odrastao muškarac. Nije moj problem što si ti iskompleksiran.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Previše ozbiljno ovo shvaćaš majstore.
E hvala! iako sam znao to samo sam htio da postas= Citat =:
Izvorno postao generican
lol :(
jAo BaSh Si GeNeRiChAn )
Zašto? Možda si ti taj koji preozbiljno shvaća stvari.= Citat =:
Nije problem?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Mislim, doslovno, trebalo mi je 5 sekundi da odem na youtube i potrazim to.
[23:07]S<Arkannen> zaš sam kikan
[23:07]S<kameleon> lolololo
[23:08]S<Mort_> zato što si rekao chrome
[23:08]S== Mort_ was kicked from #pcplay by ^SeriousSam^ [You are not allowed to say that here!]
namjerno sam :D
ALT 255 neradi :(
Not that there's anything wrong with that.= Citat =:
Nema šanse da je to amd jer je ovaj frajer kralj.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Zar je samo meni ovde dobar AMD freak :D
Da nije možda Kico opet na forumu?
Da cu definitivno failat danasnji kolokvij al ipak cu otic na njega. Ko da imam pametnija posla.