sta domace, sta cehinje
Printable View
sta domace, sta cehinje
Moro sam <3
3= Citat =:
Ja sam praktički jebeni englez ovo ono. :>
Stranci obično ostanu razrapljenih usta kad čuju kako dobro špreham, a nekoliko ih je, uključujući amere i britse, mislilo da mi je to maternji jezik. :>
Generalno imam britanski naglasak, ali trudim se ne pretjerivati s time. Također vrlo lako pokupim naglasak od ljudi s kojima pričam, tako da nakon nekog vremena zvučim kao amer, irac, australac...
Nastavnica engleskog mi je u prvom razredu srednje dala knjigu za četvrti razred gimnazije, i rekla da učim iz nje, jer je to ''prikladnije mom stupnju''. Prije par dana uvalila mi je knjigu Paula Austera, ''Moon Palace'' da pročitam preko vikenda, na engleskom naravno.
Razmišljam i sanjam na engleskom svakodnevno. :>
Inace ja ove god (1. srednje) polazem faking maturu iz engleskog 8)
combo breaker
@blood4me
Kako je moguće polagat maturu u 1. srednje? :/
UMEREM :pray: :pray: :pray: ...AU KURAC ZRAKA.
Pojma neam, ova mi je rekla da bi trebo polozit maturu iz toga i onda prec na njemacki nest..= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Onak, engleski mi ide jaaaako dobro al ne mislim da mi ide toliko da bi ja trebo polagat..
Al ko ga jbe, ic cu polagat, ak ne uspijem, ic cu u 4. razr :)
@Sick,
Meh, do mature ću ga moć položit 100 %, sad sam za 80 % :P
dobio GBC
fuck yea
Bravo, zaslužio si ga :D= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Zasto :(
A ono, mucio si se od posla mnogo. *pffsccchhhht*
Sta je GBC?
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Ja oću GBA.
Di da to nabavim za neke sitne pare?
Ja ocu GDR.
Di to da nabavim za neke sitne pare? :DD
Pa ljudi, jeste vi normalni, kako mozete kupovat takva sranja, pa to je za djecu od 5 godina. :(((((((
SINGALONG :oops: :oops: :wink: :oops: :wink: :)
Haha, to je kao da kažeš da su Pokemoni za djecu.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Haha.
Pa jesu.
Šta vas nije sram igrat se s time.
Dao bi ljevu nogu za GBA i Pokemon Emerald.
Ili oko 200kn. Sve ovisi :D
Sto je najgore nisam dobio pokemone uz GBC :(
Ne, samo je sramota to licemjerje da se nešto omaložava jer je "za djecu". Upravo to se treba prerasti. :roll:= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Evo recimo, igranje igračkama zahtjeva puno više mašte od gejmanja ili gledanja filmova. To je zapravo puno kreativniji način zabave, ali većina nas izgubi tu maštovitost vremenom.
Meni to baš fali, uz nekoliko figurica kauboja i indijanca mogao sam se zabavljati satima, a sad ti bude dosadno uz cijeli internet gdje možeš raditi apsolutno sve. Zapravo je to djetinjasto.
+ milion na Sonika
Jel se vas dvoje opet volite?
Jel si ti gej?
Jesam
I jel još uvijek misliš da su homoseksualnost izmislili znanstvenici prošlog stoljeća u tajnim laboratorijima?
Ne, sad sam siguran da je to kazna od Boga