Vrlo dobar film o špijunima Mossada u lovu na nacističkog doktora koji je provodio pokuse nad židovima u logoru tokom drugog svjetskog rata. Ocjenu podiže nevjerojatna gluma Jespera Christensena.
29-11-2011, 17:58
bezimeni
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Tower Heist
Tak .Očekivao više .Gledljivo ali niti je posebno zabavno , smiješno ili napeto .
prejeben film. Nevjerojatno kako se je scenarist/glavni lik sjetio da napiše psihodeličnu priču o naizgled bezveznom članku/kasnije knjizi
29-11-2011, 18:50
Haki
Accepted 9/10
29-11-2011, 23:07
Sonic_Moronic
= Citat =:
Izvorno postao Dania
From the creator of Buffy and Angel? Hahaha, daj me nemoj. To je kao ono Dylan Dog, from the creator of Teenage Mutant Ninja Turtles :(
Ok, odlazim iz teme, ne brinite.
Mesrine: Killer Instinct i Mesrine: Public Enemy #1
Ugl, filmovi su odlični, 4 sata je premalo za opisat život čovjeka poput njega, dosta stvari je zbrzano, i ponekad je i previše akcije. Sve u svemu 7/10
01-12-2011, 20:46
Constantine
The Crying GameS- 8/10 Matchstick MenS- ovo mi je omiljen Scottov film 8/10
Gledao sam restauriranu verziju iz 2008., tako da je produžena i tehnički usavršena.. svejedno, za nešto snimano prije 84 godine (!) film je maestralan.
Zasmetalo me ipak što je film preopterećen ideologijom, tako da zapravo 2 i pol sata gledate sociopolitičko izlaganje.
Povjesno gledano, čista 5/5.
Ovako iz današnje perspektive negdje 4/5.
Melancholiu sam ugasio nakon sat vremena. Mislim da sam čak i The Tree of Life gledao duže, a njeg smatram pretencioznim govancem :)
Fright Night 4/10
WALL·E 8/10
02-12-2011, 10:22
The Great Duck
Fright Night stari ili novi?
02-12-2011, 11:12
MILF hunter
Novi. Ali uzmi to s rezervom, ja ti baš i ne volim taj žanr. Pogledao sam ga čisto zbog Farrella.
02-12-2011, 11:38
mortician
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Melancholiu sam ugasio nakon sat vremena. Mislim da sam čak i The Tree of Life gledao duže, a njeg smatram pretencioznim govancem :)
so znači...jesi bar vidio sise? :D
Tree of Life, jeste, konceptualno i filozofski, veliki lol. al vizualno, mnogo lijep.
02-12-2011, 11:48
MILF hunter
Nisam ih vidio, izgleda da sam prerano odustao :cry:
02-12-2011, 15:10
Maja
500 Days of Summer.
6.5/10 :/
02-12-2011, 15:14
Death By Sexy
Ne moraš biti hipster da lajkaš taj film... :P
I film kolko god da je mušiguši - baš je feel good.
02-12-2011, 15:37
mortician
^
plus, ok zvučat će lejm, al meni se poklopilo da ga gledao nekakav letargičan, baš izašao iz jedne veze, pa mi fino sjele neke stvari iz filma.
al sad kad sam sav od čelika možda mi i nebi bio nešt ;D
Po ne znam koji put, a svaki put je sve bolji i bolji...
Mindfuck film koji se mora pogledat 10/10
02-12-2011, 22:30
The Great Duck
= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Novi. Ali uzmi to s rezervom, ja ti baš i ne volim taj žanr. Pogledao sam ga čisto zbog Farrella.
Ma ono, opće je poznato da u 90 % slučajeva remakeovi starih horora sakaju big time. S tim da Farrella baš i ne volim.
Originalnu verziju već neko vrijeme želim pogledati, ali na žalosti zgleda da ga nema kod nas. :(
Ponovljeno gledanje nakon par godina, i dojam je ipak malo slabiji. Ima praznog hoda, neuspješnih šala i previše ponavljanja nekih drugih (npr. onaj dijalog o lastavicama na početku je genijalan, ali jako gubi na snazi kad ga spomenu još 2-3 puta tokom filma). Ali, kad pogode, onda stvarno pogode i tad nastaje neizdrživa smijalica, i scene koje još dugo vremena ostaju u pamćenju.
7/10
03-12-2011, 14:50
Dania
Iz čiste znatiželje, koja je šala neuspješna? :D
03-12-2011, 15:16
Dreamer Deceiver
[quote=The Great Duck]
= Citat =:
Izvorno postao "MILF hunter":2r0u1hml
Ma ono, opće je poznato da u 90 % slučajeva remakeovi starih horora sakaju big time. S tim da Farrella baš i ne volim.
Originalnu verziju već neko vrijeme želim pogledati, ali na žalosti zgleda da ga nema kod nas. :([/quote:2r0u1hml]
novi je bolji od orginala. Jučer ga baš pogledao. Možda mi je bolji jer sam očekiva previše od orginala
03-12-2011, 15:34
Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Iz čiste znatiželje, koja je šala neuspješna? :D
Pjevanje princa, tj. očevo zaustavljanje režije u tom njegovom naumu, troglavi div, dvorac Anthrax s onim ženama je isto dosadnjikav dio, plesna točka u Camelotu, neki crtani dijelovi, zamjena naratorove ruke s nekim dlakavim čudovištem i još par dijelova koji su mi već isparili iz glave. Mislim, nije tolko da su neuspjele, shvaćam im svrhu, ali su me jednostavno ostavile ravnodušnim.