Ne na onom kanalu kojeg se ja sjećam od prije ne znam koliko godina
Printable View
Ne na onom kanalu kojeg se ja sjećam od prije ne znam koliko godina
= Citat =:
Izvorno postao Dania
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
ja se ne sjećam tog kanala : (
Oko 16:00 kažem si, idem učit samo da se skine ovaj program. U međuvremenu, brzo bacim pogled na Cracked i čitam onaj članak o čudnim websiteovima na Internetu. Znatiželja me odvuče na neki thread na redditu i sad je 19:37, nisam ni kurcem mrdnio. Zašto :(
Prokrastinacija, frende. Mene isto tako sjebe svaki put.
Ja sutra pišem ispit iz fizike. Ako ti je lakše ni ja nisam niš učio :(
Stara mi oduzme pola sata da komentira kako nista ne radim i tako mi ubije svu volju za ucenjem, a jedino je trebala uci i reci mi nek pocnem ucit.
Kao da bi zbog toga poceo ucit. :D
Lol baš, to je ono "joj baš bih bio učio da mi to nisu rekli, sad nije fora"
Mda.
Actually to je na meni stalno palilo jer sam znao da ako ne ucim nakon zahtjeva ću najebat vise= Citat =:
Izvorno postao Carp
nego sto mogu zamisliti.
Neki vrag mi se dogodio sa misem,klikne dva puta kad ja klinem jednom O_o.
Try taking it apart.
Ali kad smo već kod učenja, jučer sam kampanjski učio za natjecanje iz povijesti i izvuko prvo mjesto na školskom.
Nadam se ponovit isto i za geografiju danas.
Meh rijesio. Neko mi je drko po opcijama....opet.
Onda ga postavi na pola klika ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD
EDIT: jadno ;(
Jedan Logitechov miš je pokleknuo svojim ranama nakon ove godine i pol. Kanta za smeće ga očekuje.
Sick day. Yay!
Ne radi mi middle button na mišu! NE RADI! D:
O, znam taj osjećaj. Zato sam i prešao na miš koji neko generic smeće. Savjetujem ti isto :)
Čekam plaću da si uzmem G400, samo što se plaća uvijek potroši na sve osim na mene, tak' da bumo vidjeli :)
Toga ja imam :)
Taj mi je nikad prežaljena ljubav još od srednje, samo što je onda koštao preko 600 kn :D
Je, to je ono najklasičniji od klasika, klasični gamerski klasik :)
Spoznao sam da su promjenili ovo ''re: :ime teme:'' u link.
Mirko, tebi ništa ne promiče.
Ma znaš ono kad ne znaš bi li napisao post ili ne, pa misliš da ne, ali onda ipak možda ako dodaš nešto glupo...
:)
Ne, ne znam.
:>
http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=36585
"Poželjna su, ali ne i obvezna, obilježja međunarodne hakerske skupine Anonymous"
Hahaha, o već ih mogu zamisliti. Obilježja hakerske skupine? Jel' oni to misle na Guy Fawkes maske?
Od 25 ljudi koji su imali pravo izac na zavrsni iz matise, 2 je proslo. Ja idem sutra, nekako nemam prevelika ocekivanja. :/
ujebote= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Faster than 98% of HR.
Ne znam je li mi impresivnije to što ima 10 Mbps downloada više od mene, ili činjenica da mu je upload još i veći.
Fotošop. Nema toga u hrvatskoj.
Metronet <3
Also, ako nekoga zanima: http://www.metronet.hr/privatni/mtripleplay/
Burzuj.
Piše moj kvart da je dostupno, al dam se kladit po ovim kućercima da ne uvode to.
BTW Amis nudi 100/100 mbps optiku 8)
GRIM FANDANGO REMASTERED
:shock: oh man, oh man, oh man
Izgorio Konami. ;_;
Wuuuut?
1 penny kosta penny i pol. Proizvodni proces,legura i ostalo.