Ma gledao sam nekih pola sata s dustvom, imam utisak da su stavili nekih par scena tek tako i previse su dramatizirali neke sasvim obicne stvari. blah
Printable View
Ma gledao sam nekih pola sata s dustvom, imam utisak da su stavili nekih par scena tek tako i previse su dramatizirali neke sasvim obicne stvari. blah
hvala na reklami= Citat =:
Izvorno postao Kid A
a evo, da ti napišem direktno, da ne tražiš moje postove zbog siga - adresa sajta je sinemainfo.net= Citat =:
Izvorno postao Dropper
zove se zokijeva sinema, recenzira najnovije naslove (čim se pojavi dvd izdanje), s tim što preskačemo bljutave filmove tipa twilight i klasične romantične komedije. imaš i vesti koje su više neke mini-najave (recimo, najavili smo većinu ovoga što je "najavljivano" i u ovoj temi pre nekoliko dana, ali nisam hteo da smaram toliko sa linkovima)
Nema frke, obici cu i ja taj sajt kasnije cim nadjem slobodnog vremena. Nabrzinu sam ga nesto pregledao dosad
http://www.horreur.net/img/affiche-Admiral-2008.jpg
Odličan!
9/10
Jeste odlican,odlicno snimljen,zanimljiv,dobra glumacka postava,pregrst epik scena,lep miks drame i ratnog filma.A i ima lepu notu tuge.
klik for glory
Čudno je da kraju ne ispadne da su sovjeti stvorili Dicka mutacijom il sta vec :rotfl: dobro po ovom sto si ti reko mislim da fakat necu to pogledat
to mi se svida,hvala :)= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Si odgledao film ili ne ? Tema u filmu je facebook ali ovaj film je puno više. Film nije tako plitak ...film prati razloge zašto uopće dolazi do potrebe stvaranja društvenih mreža i analizira današnju internet generaciju .Ovo je film prvenstveno o snažnim likovima koje bi većina percipirala kao šmokljane i štrebere a ne vrhunske i beskompromisne manipulatore čeličnih muda .Ali možemo sve to staviti po strani i bukvalno pratiti priču koja je totalno zanimljiva.Fincher je naparvio film godine kojeg neće zaobići zlatni kipići.
Inception.
Prvih pola sata mi je bio WTF jer nisam ništa shvatio a onda poslje su stvari više manje došle na svoje.
9/10
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Drago mi je što si gledao film i što ti se sviđa! :thumbs2:
Gledao ga ja i pre,rekao bih da je ovo najbolji film ruske kinematografije u zadnje vreme,ako ne i uopste.Kako je snimljen covece,lepse od 80% hollywood filmova,one scene na moru,kada potapaju nemcki ratni krstas.Fantasticno izgleda. :)
Garden State
5/5S Predivan film. Izvrsna gluma, pogotovo od Natalie Portman, odličan soundtrack koji savršeno paše uz svaku scenu. Jedan od najdražih mi filmova.
Youth in revolt
http://www.iwatchstuff.com/2009/06/2...-in-revolt.jpg
Jos jedan film sa Cerom. Lik je Bog za ovakve uloge. 10/10
Meni je taj Cera toliko odvratan.Jeziv je. :o
I meni toliko ide na zivce da je neopisivo= Citat =:
Izvorno postao Forengner
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Neznam zašto...
Meni je lik presmiješan. Čim ga vidim umrem :D
To se smiješ onda s njim ili njemu?
Pa na neki nacin oboje.
Cim ga vidim znam kakav ce film bit i znam kakvu ce ulogu imat, tako da se smijem i njemu i s njim..
Evo ja sam maloprije odgledao film Zerophilia.
Na imdb je ocijenjen s 6.4, ja sam dao ocjenu 7. Volim filmove slične tematike.
http://www.proximosestrenos.com.ar/w...departures.jpg
Počinje subtilnim humorom, no kako odmiče kraju drama postaje sve naglašenija. Znao sam da će iskoristiti foru sa kamenom na kraju. Koliko god očito bilo, ipak je... :cry:
Above The Law
http://vhsvault.com/shopping/catalog/images/abl.jpg
bolje nego sam očekivao.. :D
6/10
Je, stvarsno je odličan. Najbolji mi je početak, kad bacaju mine, pa nalete na Pruski brod koji je 4 puta veći. Pa paljiba !!!= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Pokazuje kakvi su zapravo rusi bili prema svojima u ratu, koji su ih pokušali ili ih jesu izdali... jako zanimljivo!
Into the wild 8.5/10
Jako lijep, opustujac i dirljiv film. Atmosfera i glazba su izvrsni. Mozda cak i 9 od 10 jer za film od 2 i pol sata nije niti momenta dosadan ili naporan.
:rotfl:
Slaba ocjena. Ali malo ljudi kuži profinjenost i kvalitetu Seagalovih filmova.= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Ja bi dao 9/10 :D
koju to profinjenost?
seta se, slomi nekom nos, seta se, slomi nekom ruku, i tako u krug..
Vidiš? Ne razumiješ.
Sad sam se setio ovih ludosti: :D
ne, pojasni mi plz.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac