Dobro ti je b4j4 rekao. Poštedi se muka i odi odmah na hordu jer kasnije kada dođeš na 70 lvl požaliti što nemaš dobru grupu za rajdanje i bg.
Printable View
Dobro ti je b4j4 rekao. Poštedi se muka i odi odmah na hordu jer kasnije kada dođeš na 70 lvl požaliti što nemaš dobru grupu za rajdanje i bg.
Mislim da si tu u krivu.Više je igrača na alijansi,stoga alijansa ima više izbora za PvE,stoga su oni,ahem,"napredniji" u PvE-u.S druge strane,malo njih zna PvP-at,stoga je horda za PvP.= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Ne kužim se baš u to, ali prijatelj mi govori da je teško naći poštenu grupu za instance u allya.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
pa opcenito je tesko naci dobru grupu za instance... kad je PUG... gild treba naci... gild...= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
TnMRynchdTY
izvoli :P
Ali ak idem na stranu Horde ko će mi pomoća sa opcijama itd.(igrat cu na PVP serveru)
Opcijama? Kakvim opcijama ? Misliš guilde ? imaš na Darksorrowu "Iskorak",na Kor'gallu je sve prepuno Hrv.& Ba guildova,... klasa? imaš dolje moj guide za početnike.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ili,nešto drugo?
Ok igrat cu kao horda kou vrstu da uzmem za huntera, koji je best pvp server ak igram za hordu, i posto imam ogranicenje interneta na 1 giga ce to biti dovoljno?
hunter ti je po meni najlaksi za naucit igrat, i mage...
ali trenutno pvp: warr ili druid.
roga uzmi, roga :P
nebu ti dosta 1 giga prometa, jel ako buš igral recimo 3-4 sata dnevno, plus još ako buš imal dodatne addone, troši bar 20-40 megi po satu, brijem da da
trebam pomoc... sto se tice duelanja s rogovima...
nekak oni mene stalno sapaju prvi...
sad trebam pomoc kad da koristim trinket...
ako roknem na CS ne vrijedi, odma ide kidney... ako na kidney onda ide blind... i opet sve u qurcu...
do blinda nemogu cekati jer sam do onda vec mrtav ako se borim protiv dobro gearanog lika...
= Citat =:
Izvorno postao B4j4
sapaju te vjerojatno zato kaj su subatly specc, hajtended sense koji neznam sad napamet kolko daju bonus na otkrivanje stealtha, još ako ima kakve naočale za podizanje stealth otkrivanja nije ni čudo
ako ti napravi CS pukni trinket i vanish pa ti njega rokni sa CS i drži ga stuntanog
i ja sam sub tree... isto hightened sense... + koristim macro za sap...
ko da imaju veci range sapa od mene... pomislil sam na dirty tricks.. mozda je to.. budem pital sljedecih par rogova s kojima bum duelal i ak me tak sapaju...
neg blind te nakon 6 sekundi baca izvan comabta right ? :?
Rogue vs Rogue:
Sve je u tome da trebas njega uhvatit prije nego on tebe...
Poslje znas kaj treba... (nadam se)
:killyou: :twisted: :kill: :-x
stunlock 100-0 :P= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
U pre-tbc si to mogo bez pol beda napravit.
ne znam kak je to bilo pre-tbc ali ocito puuuno lakse... briem da su fajtovi bilo ono..= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
kombo za stunlock: sheap shot> hemmo > hemmo> KS> hemmo dok ne crkne :rotfl: :rotfl:
Nah, islo je ovako
(uz uvjet da ima stun timer)
Cheap Shot --> Sinister --> Sinister --> Kidney Shot --> ???????? --> Imp. Gouge --> Stealth --> Cheap Shot etc. etc. etc.
Ako se ne bi primio kidney uvijek je bio stealth --> vanish / blind --> stealth i mali miljun kombinacija
Najbolje stunlockove pre-tbc je prikazao Kishkumen u svoja 3 videa ^^
Ma jedva čekam da mi neka takva rogue picajzla dođe pa da mu razbijem holy shield od glavu s mojim prot pala... :)
>.<= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
koja budala bi isla stunlockat palu/warra sa shieldom ? takvi se bleedaju do smrti...
zašto se lokala ova tema?
viewtopic.php?f=22&t=23493
kaj jeto neki spam, nerazumijem... flander stvarno si ovisan o lokaju tema -.-
ako neko zna neki dobar UI neka mi da link za dl pls jer mi je deafultni dosadan
gledam malo svoj build i vidio sam neke mozda nepotrebne stvari...
build je za pvp naravno...
ovo je novi build: http://www.wowhead.com/?talent=fhe0oxZhZxre00GRoxst
a ovo je stari: http://www.wowhead.com/?talent=fhe0oxZhZE0sc0GRoxst
posto ambush koristim tu i tam ( iam macro za mjenjanje daggera u MH pa nazad mace ), samo protiv magova kad treba onaj shield skinuti i nabaciti jos malo dmga...a garrote uglavnom na plate armorima di tih 20 % i nije bas puno... ( oko 240 dmg jel ? )
asd.. jel da uzmem ovaj novi build ili da ostavim stari..
trenutno sam na pve buildu pa da znam kaj da uzmem kad se budem vracao na pvp :D
ne... fajtovi su bili: roll a mage, get him to lv60, spec ap-pom-pyro, one shot kill anyone.= Citat =:
Izvorno postao B4j4
:twisted:
Ma dosta je 1giga, uzmi locka i miran, izaberi odma klasu i rasu tako da kasnije ti ne dosadi pa ispocetka, tesko da ces ikad ista postic tako, sto se tice allya i horde to ti je vise-manje svjedno, i jedni i drugi imaju i odlicnih igraca/guildova a i kretenskih, sad koji ima kojih vise nije vazno. Ako imas neke prijatelje koji igraju najbolje ti je idi s njima odma, bez obzira koja je ko strana, dok dojdes do 70 naucit ces igrat, a onda u 70 mozes polako poceti i igrat pravo.
pa i nije... nije isto jel bus moral odigrat 10 rundi u BG-u ili 30 :wink:= Citat =:
Izvorno postao Wizard
Errrrr...
Koliko treba ljudi pobiti da bi nakupio honora dovoljno za neki PvP item (recimo 8k+) ??
Vidim da honor ide sporo. Jako sporo. Nadam se da od 60+ lvla počneš malo više od 10 honora po killu dobivati...
sve ti ovisi koji rank ubijaš i kolko vas je blizu kila recimo neznam ako vas 10 ubije jednog lika dobiš siću, a ako ga sam krneš dobiš i do 40 honora, sve ti ovisi o ranku i lvl-u koji gankaš
zato kad dodješ na 70 samo AV deri, tamo po pobijedi dobiš i cca 600 honora, ili recimo EoS tamo je isto dobar honor bolje nego WSG
u WSG ljudi uglavnom idu na nižim levelima kasnije su posječenije ove novije arene i b groundi...
Imam pitaje : Sa cime vi snimate one filmice , fragove kako vec to zovete mislim koji programi !?
FRAPS.
Ty
Frag je inače bod tj, kill u FPS igrama :)= Citat =:
Izvorno postao h4ro
Ovo što ti tražiš je FRAPS.
Gamecam > Fraps
gamecam je u banani sa wowom
jel mozda neko zna kako da izracunam koliko ce biti bonus od itema za npr agy u vidu crita i za crit rating na odredenom lvlu...
znaci da vidim koliko ce npr 1 crit rating davati chance na recimo 20 lvlu..
jel mi može neko preporučit neki powerlevel guide koji je osobno isprobao
http://www.wow-pro.com/leveling_guides
jame's guide jako dobro :D
Joanin guide je jako,jako dobar.Osobno sam izlevelao huntera do ~65 uz pomoć guidea,dalje sam sâm išao.= Citat =:
Izvorno postao Beaster