Nebuš vjerovao ali neki su ovakav problem imali sa ovom igrom i rješili su to nadogradnjo gafičkog biosa :o .
Prouči ovaj LINKS i OVAJSako imaš sapphire 4870 !!
Printable View
E care, zafaljujem tolko puno da bi to mogao opisati samo erekcijom. Da, imam safiricu i pizdim laganini, samo da pitam je taj postupak flashanja biosa od grafe rizičan, pitam pošto mi je komp sklon naglim ispadima gluposti u najzajebanijim situacijama (cisto zamrzavanje najcesce).= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
imam sapphire i imao sam iste probleme u igrama.. tj. probleme s powerplayom koji i tebe jebu. stavi novi BIOS i sve 5 ;)= Citat =:
Izvorno postao LD
Mount Chilliad? :?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
He he, Hyjal. Koji bi to bio jezik :rotfl:
Reinstalriao sam windowse,instalirao gta4 i mislio sam da cu moc nastaviti od tamo odkud sam poceo tako da jednostavno kopiram save fileove ali nista.Javlja mi Loaidng failed error a ispocetka mi se neda igrat :(
tebi bar radi :(
Evo probah i ja ovo čudo. Igrah samo 5 minuta, tak da još nemam mnogo za reć osim toga da se na medium detaljima na mojoj konfi (dual core 2x2.66ghz, 4gige rama i radeon hd 3870), ponaša solidno. Po noći samo tu i tamo štucne, a to mogu zanemariti. Druga stvar je da sam se odvalio na to koliko su smiješno napravili srpske izraze. Pa kaj nisu mogli za voice actore uzet neke srbe, ovako jje totalno fejk. (ne da je to važno 98% ljudi koji će ovo igrat)
zdravo buraceru ? :rotfl:
He, he koja luda igra...u mobitel utipkam 911 i kaže mi automat da za policiju biram 1 , hitna 2, vatrogasci 3 ( tako nekako ) ...biram ja 2 i eto ti hitne . Može li bolje od ovoga ?
a jel, hah super, jedva cekam da zapocnem... :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Nabavite xbox kontroler za igranje GTA IV. Kontrole su daleko bolje i ugodnije, pogotovo u automobilima.
Kontrole su sa mišem i tipkovnicom savršene. Najbolje kontrole u gta serijalu do sada.Pucanje nije nikada bilo jednostavnije niti preciznije.A sa mišem je totalno pregledno dok se voziš a tko to ne voli može lako fiksirati kameru sa caps lockom. Super su kontrole.
Ja isto... jednog lijepog dana a možda i prije :D= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI
Isto sam tako igrao i nakon San Andreasa je bio preporod. No, čitao sam na internetu ljude koji su pričali kako su PC kontrole lošije od xboxovih. Probao igrati s kontrolerom i u pravu su, kontrole su osmišljene za taj kontroler, i sukladno tome, na njemu rade najbolje.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ako skužiš di ima za kupiti xboxsov kontroler javi , idem odmah po njega.Logitechove kopije mi nisu baš po volji.
Ti si na gubitku. Meni ne smeta i stoga uživam u kontrolama. :D
Ja kontroler nemogu podnjet. Neznalazim se na njemu. Mis i keyba su najboli kolko got bile zamrsene :)
ja uopšte ne shvatam kako kontroler može da pruži najbolje igračko iskustvo kad sa njim nemam osećaj pune slobode. kod PC-a miš koristimo za kontrolu kamerom + klik a WASD za kretanje. Gears of War, Assassin's Creed, GTA4 i da ne spominjem pucačine, sve ove igre je lakše kontrolisati mišem jer pruža osećaj slobode i veće dimenzije. kod kontrolera je sve nekako skučeno.
Da skučenost ima drugo ime, zove se praktičnost i dostupnost.
Jedna gljiva je kretanje, druga kamera, dok sa srednjim prstima kontroliraš trigger tipke. Tako imaš analogne osi i za skretanje i za doziranje gasa i kočnice, što rezultira puno boljom stabilnošću i kontrolom vozila.
Ista je stvar izvan vozila gdje je jedan trigger ciljanje, drugi pucanje. Hatovi su mobitel i stanice, akcijske tipke su vrsta udarca ili interakcija/skok/trčanje. Ma ono, zakon.
Inače, onaj rus na dopu ima uvijek parkiran Ferrari u dvorištu (Turismo u igri), tako da je dobro odvojiti par minuta i parkirati dva komada pred safehouse. Ukoliko niste ljubitelj, susjed mu drži Ford Torino.
Evo kao primjer jedne liste kontrola. Igra naravno sama podešava i ne zahtjeva nikakvo dodatno poštelavanje osim uključivanja kontrolera u USB port.
http://www.imagesforme.com/out.php/i...1123422167.jpg
Ma kontroler je odlican za simulacije, naravno treba se naucit. Recimo ja svoj rado ustekam kad igram TM, međutim kad vec igram GranTurismo na plejki gadno se zbunim. Nisam se naviko. Pokusao sa igrati i KingKonga na kompu i na plejki... Na kompu sam letio dok sam se na plejki vrtio na sve strane ko izgubljeni kreten. Nekim cudom dosta sam i preso :D
Voteva nikako nemogu zamislit gun u ruci (na monitoru) i gamepad u RL ruci. Stakor se ipak moze puno brze i preciznije koristit.
@ weki citaj pravila. Nesmijes stavit tolku sliku :D
izgleda komplicirano ,ja se držim tipkovnice i miša= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
jednostavnije od ovoga nemoze izgledati,lol,ali takodjer se drzim misha i tipkovnice,i nemam nofca za xbox kontroler.
evo ovo je vjerovatno najbrzi motor u igri
http://www.imagesforme.com/out.php/t260393_untitled.png
evo jednog dobrog... KLIK
:rotfl:
"Those of you who have GTA IV on the consoles leave!" :rotfl: :pray:
Ha,ha ...ne plaći , mi imamo verziju za konzole :)
da, prejako je... :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Precarsko,najbolji gamerski filmic ikad.
Potpis= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Kažu ljudi da je čak bolje na kontroleru igrat kad se naučiš. Znam da ljudi obično na plejki igraju FPS-ove tako da se miču s lijevom gljivom, a ciljaju s desnom. Doduše, GTA bih ionako radije igrao na miš + tipkovnicu jer ne volim to automatsko ciljanje.
E hvala puno juce navecer sam uhvatio vremena i flasho vbios. Da skratim pricu sve radi bez ikakvih komplikacija, evo samo zahvaljujem jer si me spasio od infarkta (udes u igru i nakon 2min komp i slika se zamrzne, i to tako onda 10 puta).= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
:thumbs2:
Voznja auta u helikoptera je definitivno bolja s controlerom, ali bilo kakvo nisanjenje i pucanje s kontrolerom je cisti idiotizam kada postoji mis i tipkovnica.
Logitech RumblePad 2 + G5 + Tipkovnica = FTW! :thumbs2:
pa mislim da je idiotizam pucat tj nisanit s misem ako igra ima lock on... s tim je puno lakse s kontrolerom...
S lock on-om nemozes h$ napravit ... tako da :nonono:
http://www.imagesforme.com/out.php/i260899_cover.jpg
He, he...eto kako je trebao izgledati cover za ovu igru.
Da XD :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Fora slika....
Anyway, zna li netko kako kuglati? Išao sam na onaj date sa michelle, i mlatarao mišem kao sumanut, ali niš od toga (sreća pa kuglanje samo po sebi nije obavezno za prijeć misiju)...
Kuglanje je super...stisneš desni klik na mišu kako bi se pripremio i onda napraviš nagli pokret mišom prema dole i naglo prema gore.
da i mis vuces lagano ljevo ili desno zavisi gdje zelis da ti ide kugla :)
Ja nikako napraviti 3 strikea u kuglanju :( dosad sam samo 2 uspija zaredom ... jel ima tko neki hint ? :D
Naravno da možeš. Lockaš s LT-om, i desnom gljivom usmjeriš prema glavi za HS ili prema nogama za cripple shot.= Citat =:
Izvorno postao Necto