Nemorash nishta objashnjavat, NIJE B U G aaaaa= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
Printable View
Nemorash nishta objashnjavat, NIJE B U G aaaaa= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
ja idem: sny rad butter dalje nemos stici jer je preskupo tj, premalo je vremena ili igras protiv prevelikih noobova da bi ista vise stigao jer zavrsis prerano= Citat =:
Izvorno postao NoNCoNFoRMiST
nisam bas siguran za s&y..mislim..ja bih isao ovako..pt, s&y,radi ili butter, ili oboje, dalje ne stignes ugl..i nije vazno
dakle..ajde..tko je za s&y bloodseekeru? a tko nije..da usporedimo..i recite zasto..ja nisam..jer dovoljno je brz i bez tog...a sto se tice hpa, mozes kupit satanic ili nest kasnije..na pocetku ti ne treba nesh posebno hp-a.. sto se tice att.speeda, to je minor na s&y, tojest premalo za 5k golda.. a main mu je najcesce beskoristan s obzirom na njegovu brzinu kad ima onaj strygwyr's thirst(treci spel) aktiviran
(cak sam i cuo da kad se maim aktivira da se rupture prekida al mislim da je to sranje, ali uglavnom ako aktiviras rupture..ne bi ga bas ono htio slowat previse jer je bitan distance..a butterfly i radiance evasion se ne stakaju kolko ja znam. radje bih isao samo na jedno od toga.
ja kazem: =>pt,radiance ili butterfly, pa mozes hyperstone il neki lifesteal..stajaznam
bs-midas,radiance,bot,satanic....al siy ne osim ako nemozete ufarmat nista pa radite "malo po malo" item......
ne treba sny, dovoljno je brz i maim ti ne treba, cak smeta kad bacis ulti :yuck:
za njega pt/bot,braceri pa butter pa satanic i dalje kak ti dodje
moj build
1. : pt , s&y, butter, vladimirs, mkb, buriza
2. : pt, helm of dominator(kasnije satanic), butter, mkb, buriza, radiance
3. : BoT, radiance, satanic, butterfly, mkb, buriza
e sada slično ali različito...
Radiance zadnji item? wtf?= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Vi stvarno niste normalni :s
ma to ja nisam kako treba raditi!!!! nego samo kaj nakrau trebaš imati!
boots, helm, radiance pa dalje
a shta che mu hod? i zashto hod prije radiancea?
aj nvm nechu vishe kritizirati...
(?) (?) (?)
trebali bi na pocetku teme stavit listu buildova :P
ja bi tako išao ali ako tebi neodgovara idi prvi idem radiance pa skupljaj dalje kaj misliš da je njemu dobro...= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Moze preporuka za nooba. Neki mage ili tako nesta. I koje iteme. Ty
haha... samo ću ti reć da ne igraš stalno "pićkaste" heroje tipa nerub anub, tinker, godar, jer tako ne bus skill povecao... ako već želiš magea koj nije tolko "pićkast", uzmi leshraca... kupis mu 2 bracera, boots of speed, perservance (prvo mu void stone kupis), Boots of Travel, zavrsis linken sphere i onda dalje mos na agnaim's scepter... mos tu negde izmedu eventualno daggera uzet, al on suxa u novoj verziji tak da ono...
leschrac nije "pićkast"? on je jedan od najboljih spam njukera koji uz magnataura a on ima angham i mana regen u 5 sec skine svima 2k hp... i to nije "pičkast" heroj?
rađe uzmi visagea! on je po meni jedan od boljih int heroja! odeš pu pt - HoD - mkb - buriza - EoS - HoD u Satanic - custom item...
Dajte mi par heroja da valjaju hitno! Danas imam partiju oko 2 pa ajde :D
ali za pocetnika leshrac nije bas jednostavan= Citat =:
Izvorno postao KI KI
marc ti je sve rekao... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Marcellius09
rofl, pochetniku je bash lagano igrat Visagea, razmisli malo kakav bi mogao biti njegov micro???= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Bude ispalo da napadam samo tebe ono, ali daj malo razmishljalj...
Ja sam napochetku volio igrat Linu, Maidenicu i Rhastu xD
istina visage je ono moraš imati "žicu" za dotu da igraš onako kao šta njub može igrati sa linom....
e koje iteme preporučujete za zeusa? mislim, ja se snalazim sa aghanim scepterom (pojačava ulti), bloodstoneom, i sl. ali mi nekako nije to to.
PS. i ako znate što bi dobro ležalo venomanceru, jer je on iznimno jak heroj, a treba ga onda upotpunit itemima.
ja ne igram dotu wec jedno 5 dana i osjecam se preporodjeno... XD
hvala bogu da mi ne valja GARENA GLUPA (=
zbrisi cijeli gg-c, odi na offical site, skini najnoviju verziju gg-ca (garene), instalaj, i onda probaj...= Citat =:
hvala bogu da mi ne valja GARENA GLUPA (=
Zeus- Arcane Ring, Dagger, BoT, Aghanims i mozesh refresher ili meku= Citat =:
Izvorno postao callista
Veno-Dagger, pt, Butterfly, mkb
nije ti redom pisano
Shadow nemoj biti evil, vidish da je covjek na odvikavanju ko ja ^^= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
evo otkad je nova verzija izasla, tj. otkad je traxi promjenjen ulty nekak osjecam da sny vise nije potreban i da troši previse(5k gp)...
jel moze neko preporucit nes dobro ne preskupo da dize malo hp, jer me inace ubiju bez jbg, a volim rushat s traxom :D
vangard?
lothars bi rijesio stvar. Ne dize hp al daje jos dosta agi,dmg i windwalk za bjezanje= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Takav build i ja koristim (a Zeus mi je fav. heroj uz Pugnu), no stvar je sto sa zadnje dvije verzije Dagger vise nije Dagger of Escape (cak su mu ime skratili u Kelen's Dagger), naime tek nakon 3s sto si primio dmg mozes ga koristit pa to vise ne valja na Zeusa (koji je uzasno spor), ali pojacali su Eul's.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Naime Eul's vise nema chargove nego neograniceno mozes bacat Cyclone te cak dodaje +20 move speeda (ne 20% nego +20) tako da mu je to bolji escape mehanizam.
P.S. Come back to the Dark Side Sys! Play DotA again :D
ja joj idem : boots , 2 wrath, Helm of dominator , boots=pt , lothars , butter,= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
buriza, mkb =) umijesto 2 wratha
hvala budem probo nes od navedenog... prije sam cak radio experimente sa hands of midas i BoT, namjeravam sad to opet probat uz novi ulty pa mi pt nebi bio potreban, i onda odma krenut na butter i burizu...
nego imam nekoliko pitanja, jel mi se maim stacka sa frost arrowsima i stacka li se crit dmg sa frost arrowsima, jer sam vidio sad na clinkzu da nemre imat crit uz fire, a na traxi to nisam ni primjetio...
ja danas napravio build za Geomancera...jer mi bilo cudno kak tolko ljudi govori da je heroj shit,a jucer me na euro-battle pwnao nekilik skoro cijelu igru...i to sa geomancerom...heroj je nakon 16. lvl-a pravo cudo...sve sto heroj radi se pomnzoi sa x4,znaci earthbind koji traje samo 2 sekunde(zaustavlja protivnika na mjestu),je zapravo na x4,jer cim te dvije sekunde produ izaberete drugog geomancera te opet earthbind itd do cetvrtog...posto je cooldown samo 8 sekundi na lvl 4 earthbind,tako se moze koristiti dok ne ostanete bez mana...tj insta kill ako ste u redu sa jos jednim herojem...2. skill teleportira geomancera do neke druge kopije ali pri odlasku sa mjesta deala 160dmg(na 4. lvl) i na dolasku 160dmg enemy unitsima...3. skill usporava za 20% te deala 15 dammage svake dvije sekunde x4 60 dmg svake dvije sekunde(4. lvl)te ulti,svaki ulti daje kopiju geomancera koja nemoze nositi iteme,osim bootsa ako ih ima glavni geomancer,po svemu ostalom su identicni originalnom,samo sto je jedini bed ako bilo koji geomancer umire umiru svi...ja koristim ovaj build
Mekansm
Treads/BoT
Diffusal->Manta
Vladimir
te 2 od ovih itema:
HoT,Necro,Deso,Guinsoo ili 2 Cranium Bashera...heroj je u pocetku malo slab dok neznate igrat sa njime,kad naucite igrat sa njime postane pravo cudo...
evo i skill build:
Earthbind/Stats do 9.lvl
Geostrike/Stats do 16.lvl
Divided We stand 15-17
ostatak po zelji...No prvi lvl poof-a se moze zamjeniti sa jednim lvl-om statsa medu prvih 8 lvl-a ako ste ga savladali,ali samo jedan,jer to vise sluzi kao skill za bjezanje nego skill za dammage dealing...evo to je to...
ja mu radim meku,pt,vladimirs i cuirras na kraju i ako ostane vremena hot
e ljudi. igro sam s minerom 2v2 u lanu. frend mi bio lion. oni su bili zeus i puck... leekovi nisu mogli prdnut. prvi item koji sam kupio je bil dagger :D .samo sam suicide radio i double kill 80% killova lion je bio 16 lvl dok su oni bili 9 a ja sam bil 8lvl. joooj ownage. (nisu bili noobovi).
a orchid malovalence je najbolji item u doti :)
kupit bashere geomanceru je kao kupit hyperstone zeusu (cak je i to boljE =D)= Citat =:
Izvorno postao revenion
ugl geo=pt,meka,vlads,ass,aegis (ja jos kupim lotar)
jel kad iskoristim lotar jel svi postanu invis ili samo glavni?
imam osjecaj da samo glavi ali ajde, bolje da pitam
samo glavnog
da samo glavni ali ima finta koju sam gledo
geogang ^^
Jel to ona finta, kad dodjes sa glavnim do nekog heroja (naravno ti si pod Lothar effectom tj. invisible) i onda poffas sve ostale na sebe? (ne da mi se loadad jubito)
da ^^ ja to sam izvjezbo ^^ znam vec to raditi ali bas mi nije dobra fora
koje iteme za Leshraca?
ali na koju foru lik poofa tak od jednom? objasnite mi i idem vjezbat geomansera... >.>