I meni je ta puška bila zakon... dok nisam dobio plazma rifle :D .
Igra mi radi na 60 FPS-ova ako nisam u zatvorenom prostoru s više od 3 NPC-a, jer mi je onda ispod 30 (npr. Rivercity), a kad uključim VATS spusti se i do 12 :(
Printable View
I meni je ta puška bila zakon... dok nisam dobio plazma rifle :D .
Igra mi radi na 60 FPS-ova ako nisam u zatvorenom prostoru s više od 3 NPC-a, jer mi je onda ispod 30 (npr. Rivercity), a kad uključim VATS spusti se i do 12 :(
Ma igra je odlicna... sam da nije do nekih bugova i da nije tako nestabilna... ... sad sam zapel u igri jer nemrem izaci iz "broken bow" jer me odmah baca na desktop... a kasnije kad udem u igru i kad odem na load vidim kako stojim vani, ali kad ucitam taj sejv opet me baci van na desktop...
ima jedna puška,zove se lincoln nekak..uglavnom to krita svaku put,i s vatsima mi je oko 90% obezglavljenih nakon prvog shota
mani je u zadnje vrijeme najbolja ona puska koju dobijes od onog androida u rivet city-u...
sad sam bas na wiki procital di se mogu nac te bolje puske... sutra idem po njih...
e, zna ko kak u underworld-u ubit onu babu kaj vodi hotel a da me drugi ne skuze? ocu oslobodit onog lika iz bar-a...
Ako imas Mesmetron, flashaj je s njime, pa ce drugi obaviti posao za tebe :D
Sta je to?= Citat =:
Izvorno postao Necto
Sutra će mi frend posudit Fallout 3.Jedva čekam.Samo informativno šta mislite,dal će ga moja konfa moć vrtit.Amd athlon +3000Ghz,1Gb ram,i ati radeon x1300(256mb).
službeni minimum je x1600 serija grafičkih, ali tko zna.
http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout_3
tu ima ama bas svega u vezi igre... i pise di se koje oruzje moze naci/dobiti...
e, kolko ste onih ogromnih super mutanta ubili do sad??? ja 2, dal ih ima jos??? jedan je bil pred GNR, a drugi u onoj zgradi s kupolom, neznam kak se zove, al prek puta monument-a je...
Vjerovatno hoće.. minimum zahtjeva je uvijek malo malo nego što ga oni napišu.. no pitanje koliko fluidno ćeš igrati.= Citat =:
Izvorno postao la50
Igra je po requirementima slična oblivionu , ako si igrao to moći ćeš i ovo.
BTW , Deadwalker , na kojo ti rezi igraš?
Ja imaš na 1440x900 , i na ultra nekad zna zatrznuti , treutno držim na high , 4x af i 0x aa.
doggy mutanata imas kolko os :D
e jel ima respawnanja uopce u ovoj igri, onak
ubio sam neke mutante i neznam tocno kolko al dost kasnije opet tamo leže
Mislim da nema respawna.
ma znam da ih ima puno, al ne mislim na one obicne, nego na one extra velike...
pa igram na 1280*1024, i meni igra zna tu i tamo trznut...e sad mi se desila cudna stvar. Dosao sam do prve noci i broj fps-a mi se drasticno smanjio, neznam zasto...= Citat =:
Izvorno postao vex
kao prvo...smanjio se zbog zvjezdica na nebu,kao drugo smanjio se zbog nekakve prašine koju ja vidm samo po noci.a nosi ju snažan vjetar!
kad udem u igru i pomicem misa vidi mi se ona bijela strelica iz windowsa, uzasno iritira, zna neko kako se rijesim toga ?
Hm, sad sam reducirao na high detalje i AF 8 samples i sad je ok...
to se meni zna desit kad podignem xfire prozor u igri= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
Rjesio sam neki quest za neku babu kaj svira violinu i sad imam jos jednu radio postaju di mogu slusat violinu,kako uzbudljivo :(
Patite li i vi od kroničnog nedostatka municije? Uzeo sam si i scrounger perk, pa svejedno moram štedjeti svaki metak...
patim, patim...stoga sam cesto osuđen koristit palicu= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Uglavnom ti je to uzrokovano time što ti se neki drugi program iz pozadine pokušava "ubaciti", tj. da ti bude aktivni prozor... pogasi nepotrebno (em ti ždere RAM, em ti stvara probleme). I da, patim od kroničnog nedostatka municije... ali to mi i treba kad ne pazim čime na što pucam (trebao sam zadržati onu BB pušku za žohare, ali šta ćeš).= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
odnesi toj babi jos i music book, i dobijes blackhawk, scoped magnum, bolji od obicnog, a fixat ga mozes s obicnima...= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
i naravno, trazi award...
ja kod svih kupim svu municiju (5, 5,56, .308 i .44) to je sve kaj mi treba, s tim da minigun vise ni ne koristim, a ni sniper bas (ipak ima premalo municije za njega)... u zadnje vrijeme koristim samo taj blackhawk magnum... i tu i tam onaj plazma rifle koji dobijes od androida...
provaljujte u sva skladista koja nadjete kad nema nikog u blizini, ima municije ko u prici... i kaj je najbolje, municija ne zauzima nist mjesta...
Meni najbolje oruzije je Rock It Luncher, kupite ga, nacrti su 1300 capsa a materijal nekih 200. Kod mene ima damage 27 i ne treba metke, sve mozete koristit ko metke, najbolje oruzije u igri jos nikad nisam osto bez metaka.
Ja sam ga bacio,samo zauzima mjesta a premalu stetu napravi.
Metci... toliko ipak poštujem Supermutante da neću na njih plišanim medvjedićem.
Idem sad obavit neki quest gdje moram doc do nekog Rivet City-a.
10mm za žohare, pse i ine beštije
combat shotgun za close combat i mirelurkse
assault rifle/hunting rifle za raidere i borbe na malo vecoj udaljenosti
sniper za rjesavanje raidera koji imaju flamethrowere ili missile laucnhere i to je to
imam municije za sve dosta, kad usfali kupim
ali capsi :(
omg do prije par sati sam konstantno bio na 500, sad sam obavio par questova, prodo par itema
2500 capsa, može :)
iem dalje :D
Kako si to uspio ja sam konstantno na 100 capsa xD= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Bas je zakon Rock It Launcher.... kada ubijes super mutanta tanjurom u glavu :rotfl: .
Nabavite DartGun sta prije, stvar je imba totalno, i obvezatna protiv DeathClawa!
1 shot cripla obe noge, pa onda laganini setaju do vas.
Inace kada skupite vise istih nacrta onda vam se nacrt upgradea na vecu verziju, max je v.3 ...
da si upgrejdam levele za plazma oruzja ili za ovo assault rifle, shotgun i to ?
upravo dobil nacrt za dart gun, al ko bude sad jos i dart trazil...= Citat =:
Izvorno postao Necto
nisam znal da ima 3 lvl-a nacrta... nice...
koja debilana, dodjem u lincoln memorial, lik veli da mu donesem suvenire od lincolna, i onda nemogu do njega... ma nek se goni zna kud... sve sam ih poklal... pomazem robovima, a i sam sam ih par porobil, lol...
u zadnje vrijeme mi manjka questova... ima di koji dobar???
e koja vrsta metaka ide za onu BB pusku?
nista sad kad je igra završena, na meni je da čekam sljedeči nastavak, sam da ga ne čekamo dugo, jel ja bi još igro fallouta....nadam se da ovo nije jedini nastavak :ekipa:
O isuste. :roll:= Citat =:
Izvorno postao crowap
= Citat =:
Izvorno postao Joe_Strummer
sta isuse ???? 8)
mozda jer postoje fallout 1 i 2...= Citat =:
Izvorno postao crowap
u bb gun idu bb bullets... a mislim da tih nema za kupit...
ak smo fallout 3 cekali od 2004. do 2008. onda cisto sumnjam da nebumo morali dugo cekat...
pa kolko si ju dugo igro : D
He's so smexy (dobri su im dizajni oklopa, moram priznati, posebno ovi koji su više-manje vjerni starim spriteovima).
http://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot0.JPG
di si taj oklop nabavio, ja sam nekako dobio dojam da u falloutu i nema neki izbor ganova i oklopa...
Khm, "posudio" od nekih raidersa blizu Vaulta 106. Ima dobar izbor, samo što ti neće sve biti korisno.. ili upće korisno, zapravo.