= Citat =:
Izvorno postao Doggy
vlc player f bs player
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
vlc player f bs player
ha??? uvjek sam koristil bs player, i mislim ga i dalje koristit... nisam trazil savjet za drugi player, nego rjesenje full screen problema... stavil sam k-lite codec-e, al i dalje trokira kad je u full screen-u, i to jako...
KMPlayer.
i opet... neznam za km, al vlc mislim da nema titlove, a ovaj bsplayer kaj sad imam mi automatski nadje odgovarajuce titlove, tak da, ponavljam, ostajem na njemu...
Onda pati.
[s:2v110o97]Tangente na hiperbolu 3x^2-y^2=3 iz tocke T(5,-9)
Koji su koeficijenti kod x od tangente (y=kx+l)? Svaki put korijen izleti, a mora doc pun broj :([/s:2v110o97]
Zajeb. Gledam krivu formulu.
Ubuduće, za sve prirodoslovno-matematičke probleme: http://www.khanacademy.org/= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
postoji li neki drugi player da ima ovu funkciju?= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Zna li netko u kojoj zagrebačkoj gimnaziji hrvatski predaje Zoran Ferić?
Gimnazija Svete Sestre Milosrdnice
Ne znam zašto, ali sve što ovaj napiše mi se čini kao sarkazam
Pa kak' ne znaš zašto? :D
http://www.jutarnji.hr/zoran-feric--dop ... st/283617/
Mislim da tu piše.
Kako nitko ne zna googlat...
Našla sam još jučer, nisam imala kako jer mi mob ne otvara pola stranica, a nisam doma bila. Barem ja znam guglat. Ali hvala.
Oćeš upisati tu srednju školu sada?
Hahaha, neću, još moram osnovnu završiti :D
Blago tebi. Da mi je bar biti još u osnovnoj :(.
Ti se zajebavaš ili? :)
Ako je Valnješ mogao s 22 u srednju...
:pray:
Neka mi netko izračuna kosu asimptotu (y=kx+l) funkcije f=(x^2+2x)/(x+1) :?
Očigledno je vertikalna x=-1
Koeficijent smijera kose [s:10zr1saw](k) mi je ispao 2[/s:10zr1saw]; k=lim(fx/x)
[s:10zr1saw]Vertikalni pomak mi je beskonačan iz l=lim(fx-kx)[/s:10zr1saw]S:(
EDIT:
omfg, nevermind, zajebo sam u startu s fx/x :D
ispravljeno
za renault trafic treba b kategorija?
Mislim da da, ako je lakši od 3.5 tone.
Zaš na fejsiću ne vidim smajliće neg nekakve strelice? :(
Jer je krep. Nekaj im ne šljaka..
Ovoga-- kak da složim da mi na mailu kad se potpišem na kraju da mi to ne baci u onaj citat dole (one 3 točke kaj moraš kliknuti da ti se otvore prošli razgovori)? Glupi mail gmail.
I kak da složim grupe za mailove, al da mi svejedno prikazuje u Pristigloj pošti sve mailove? I dal mogu staviti da mi od nekih kontakata automatski pošta ide u te grupe?
Jesam li loša osoba ako mi se počela sviđati daleka obala?
Jbga, Dalmatinac si. :D
Daj plesnit ću te.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Jako si dobar= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
A kako bi bilo da je u pitanju Dino Merlin?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
dal da stavim zadnjih 100kn na juve???
Dakako
DA
otislo je... a nedavno sam htel na borusiju, i vise od 3 gola, al na kraju nisam otisel uplatit... sad mi je zal...
igra boriello, to nikad nije dobar znak :D
Prvi poraz nakon sto godina :)
ajde, nebi mi bilo krivo da sam se kladil koji put u zadnjih 10 godina, al kad nisam... tek sam malo prije skuzil, da sam stavil 50kn na juve i 50 na napoli, il bi bil na nuli, il dobil 4 put vise... al ne, ja sam moral na duplo il nista...
a izgubili su i u polufinalu od milana, štaš... glupi penal i kasnije jedna kontra
ili bi ti bio x, a ti bez ičeg ;)
Zna li tko kako oglasavanje auta pustim reklamama funkcionira? Posto me zaboli kako mi auto izgleda htio bi tu zaradit koju paru ako je moguce. Tipa jel se uzimaju samo novija auta ili moze i Fiestica '96 :D
probavao frend pred par godina s passatom i nije mu uspjelo, al to niš ne znači...