Biće plakanja kad izađu službeni zahtjevi. :D= Citat =:
Izvorno postao Durin
Printable View
Biće plakanja kad izađu službeni zahtjevi. :D= Citat =:
Izvorno postao Durin
Ja se bome nadam da neće biti previše različiti od ovih, sudeći po ovima imam iznad recommended :/
Jebiga, a taman se ponadao :(
Znači na minimum će ić super a na recommended letit. Nema straha.
Ako je GF8800 minimum, onda je HD 4770 malo ispod toga. Čudno, znam da mi je procesor slabiji, a on zadovoljava kriterije.
Usput, znate li za neki mod koji napravi demake Obliviona u Morrowind Engineu? Tako da mogu igrati Oblivion sa grafikom Morrowinda
Kaj nema onaj Oldblivion mod?
Izgleda dobro, samo se pitam transformira li taj mod samo grafiku ili olaksava igru za starije konfe.
Pa i jedno i drugo. Loša grafika = daleko manji zahtjevi.
Kad će više 11. studeni jebemu rižu! Moram potrošiti stari godišnji... :eyebrows:
Službena mapa Skyrima:
inb4 Pingu opet kupuje CE samo zbog karte. :)
Ako se ne varam, karta će biti i u običnoj ediciji.
Čujem da će karta u CE biti kožna.
Ako se netko sjeća Pale Pass-a, bio je jedan dobar quest tamo i ona zagonetka sa ključevima.
Neki lik je slikao (xbox) Skyrim manual. Bacite pogled:
http://imgur.com/a/RFee1
Zašto su mijenjali lockpicking pobogu? Napravili su, barem po skrinšotu, c/p iz falout-a. A meni su se tumbleri iz obliviona baš dopadali...
Skyrim: The RPG for the Rest of Us
Sad sam tek skužio da je Jeremy Soule radio soundtrack za najbolji RTS ikad, Total Annihilation. Time automatski ovo ide jednu ljestvicu gore :) Jedva čekam, još mjesec dana.
Odlično, to u Falloutu mi je super, ono u Oblivionu mi je bila noćna mora. Što sličnije Thiefu, to bolje.
That man is an idiot.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kaj je bilo, neki sažetak!?
Debilizam.
Bum danas čitao, sad mi je pre kasno...
Čak se i slažem donekle što se tiče uobičajenog i stoput viđenog medieval fantasy settinga kakav se obično servira u klasičnim RPG-ovima, iako mi je recimo Elder Scrolls svijet totalno zakon.= Citat =:
Izvorno postao Aral
IGN? What a surprise. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
Niš, čovjek je rekao da ne voli RPG i da ih baš ne igra al da je Skyrim toliko dobar da će ga igrat. Kad smo kod toga, hejtam fanatsy rpg-ove al ovo izgleda dobro za ubit duže vremena, tak da ću igrat :D
Btw, jel zna netko do kad će trajati ove preorder akcije? Vidim da je prek Amazona preorder jeftinih 200 kuna, što je pretty sweet.
EDIT:
taj članak s IGN-a ... ne znam jel bi me trebalo veseliti što je igra toliko dobra i pristupačna da je igra i neki RPG-hater poput dotičnog gosp. Campbella, ili bi me trebalo možda zaprepastiti da je igra potencijalno toliko površna i akcijski orjentirana da u njoj uživa netko poput gosp. Campbella :D
Lol, sad sam pročitao članak :D Imam osjećaj da je lik igrao Oblivion cca sat vremena zbog "pre jebene" grafike, a Skyrim mu se sviđa zato što izgleda valjda 20x bolje od Obliviona xD Drito takav filing imam, da ne vidi dalje od grafike :D Uuuu, shiny....
Skyrim mu se sviđa jer (po dosad viđenom) ima bolju imerziju i zanimljivije NPC-ove, level-up sustav koji nije naporan dozlaboga, i slično. Ne vidim zašto je debilan članak, u suštini je lik potpuno u pravu.
Nema šanse da si stekao taj dojam iz članka.
Lik spomene Oblivion u kontekstu "pokazivao sam ga rodbini da vide jebačku grafiku", znači da je lik bio opčaran grafikom i da uopće nije primjetio ljušture od NPC-a, automatski nema referentnu točku od koje bi krenuo uspoređivati likove iz Skyrima. Noobu poput tog lika, NPC-i u Oblivionu su možda i bili savršeni pošto je vjerojatno pričao sa par main quest likova, neka su samo mrvu bolji NPC-i u Skyrimu i lik je automatski preplavio gaće životnom esencom...
Bethesda radi uvjerljivo najgore NPC-e u RPG žanru i nema šanse da uzmem za ozbiljno "RPG noob" recenzenta koji je igrao Oblivion zbog tada lijepe grafike exterijera.
Želim vidjeti mišljenje čovjeka koji realno gleda na Bethesda naslove i koji ne gubi koncentraciju čim vidi sexy bump maping na stijeni pokraj potoka.
E pa ovo je mišljenje gamera koji ne voli RPG igre i traži dobro iskustvo, meni je bilo zanimljivo čuti tu stranu.
Ponekad je dobro čut mišljenje glupih ljudi.
@Bartuc: Članak je posvećen ne-RPG fanovima. Pa neće takav članak govoriti o RPG elementima ^_^;
Inače, ako želiš bolja mišljenja odi na TES forume ili posurfaj uokolo. Sva sila ljudi je igrala pre-alpha Skyrim na tamo jednoj konvenciji i postala svoje dojmove na Internet. Dosta njih su RPG ili TES fanovi pa su njihovi dojmovi nama zanimljiviji.
A sad se svi ovdje pravimo da je Skyrim hardcore rpg i da nije pojednostavljen za širu publiku.
Ma tko je to rekao?
Nemam pojma, priča se po internetu.
Lol, pa valjda je jasno odmah nakon Obliviona u kojem smjeru je krenuo TES, normalno da će Skyrim biti pristupačan što više moguće.
Ja ne vidim ništa loše u tome, baš mi je dobro što su izbacili nepotrebnu matematiku u levelanju i sad možeš biti što hoćeš.
A i čini se da više neće biti strelice koja te vodi za ruku nego će trebati castati spell za to? Korak naprijed.
Ma pusti priče... :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Skyrim: The RPG for the Rest of Us
Članak je savršen za one koji ne vole RPG ili nisu nikad igrali RPG pa ih možda privuče ovoj igri. Možda će neki baš nakon iskustva sa Skyrimom potražiti i malo jači RPG naslov.
Matematika ti ne treba, jedino valjda ako si slider pomaknuo na max ili apsolutno BAŠ ŽELIŠ svaki put dobiti +5 na statse.= Citat =:
Ja ne vidim ništa loše u tome, baš mi je dobro što su izbacili nepotrebnu matematiku u levelanju i sad možeš biti što hoćeš.
Zašto se cijelo vrijeme nešto pojednostavljuje. Zašto se sve radi samo da bi se svidjelo što široj masi balavaca. Hoću i ja svoj dio kolača, neka nešto i meni ostane.
True. Za nekog je pojednostavljenje dobro, za nekog loše. Ako se to i može nazvat pojednostavljenjem na kraju krajeva. Igre se razvijaju u skladu sa vremenom, za 10 godina ćemo se možda smijat na ove izjave :)
Je smijat ćemo se kako su igre bile nevjerojatno kompleksne, dok još nije bilo auto complete, skip to cutscene itd.
Da da, skip to cutscene :rotfl: