kako misliš? da moraš kupit item ili neku igru na steamu da dobiješ tu opciju?
nisam upoznat sa time ali item sigurno nemoraš kupit.
btw došli su ezalor, nerub i visage u test verziju!
visageeeeeeeeeeeeeeeee
Printable View
kako misliš? da moraš kupit item ili neku igru na steamu da dobiješ tu opciju?
nisam upoznat sa time ali item sigurno nemoraš kupit.
btw došli su ezalor, nerub i visage u test verziju!
visageeeeeeeeeeeeeeeee
pa htio sam da imamo trejd ja i razbu pa da trejdamo, pa sad ne znam kako se trejda ako je kao tf2 onda moram nešto kupit zar ne?= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
pa možeš kupiti iteme da, ali nema ih potrebe kupovati baš, dobiješ svakih par gejmova neki item.
On pita jel moguće trejdat bez kupnje itema kao u TF2, jer tamo da bi mogao trejdat moraš kupit neki item iz storea (ili igru).
Koja je baza sa visageom? Jel on support kao ili? S tim sam herojem mozda 2 puta igra u doti :D I sta za neruba znaci ovo nyx?= Citat =:
aha, je moguće je.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
@falus support je da, ali može i fino cepat.
Osjetio sam danas svu draz igranja u timu s 3 rusa. Imaju svoj server i dolaze na Europski. F U C K L O G I C!
http://i.imgur.com/v2Q8y.jpg
Isuse :pray:
Pa da nas sve nauče ćirlicu.= Citat =:
Izvorno postao Carp
trebalo bi i declinere kažnjavati..
+1
+1
probaj otic solo, rushat mana bootse, onda disasemblat i kupit phase bootse i bloodstone, pa onda cyclone
Budem sad probao, thanx. ;)
Anyhow, prvi put igram Random Draft, haha, od 20 hampova kolko ima za pickat, samo sam jednog "znao" xD. Poslje toga single ppick, sreca pa Nigh Stalker je bio u ponudi, pa sam na kraju 20 assista nakupio :D
izasli visage, kotl i na(nazvali ga nyx jer je nerubian blizz copyright)
http://blog.dota2.com/2012/07/and-then-there-were-18/
zuper mi je ne znam bilo koji pick najčešće ap kad ekipa odmah uzme heroja umjesto da pirčeka one zadnje sekunde da ti nitko ne uzme kontra heroja. Naravno da gubimo radi takvih sitnica i onda još ide mid i ima 10 kripova u pola sata.
Visage mi je najbolji od trojice. Ovog svjetlećeg se uopće ne sjećam.
na <3
I to je to do poslje Internationala 2 http://blog.dota2.com/2012/07/and-then-there-were-18/
jel' se meni čini ili KOTL-ov charge MASS DMG SHIT ima još veći aoe?
Bome ima velik aoe.
Dobar tim smo imali danas. Jeste pobjedili kad sam otišal?
jedan smo rejpali, drugi (sad) smo popili rejp protiv nekog tryhard teama koji igra pubove.
phun.
uf sad odigrali jednu dobru, stime da igrao frend koji igr aprvi put nakon lola
ajme muke :))
ali odlično je bilo, imo sam mislim 3-2-26 :))
dobri gejmovi. storm ti više ne zoveš u igre, bit će zamjerio sam ti se kako sam loš :))
Ne neg te nema nikad il si away. Zvat ću te sljedeći put :D
Sve ima veci aoe u d2.= Citat =:
16-2 sa Death Prophetom. Dobili u team Meksikanca koji je cijeli mec vikao "I'll win this match". Na kraju je bio u minusu. Bio je phun match, gubili cijelo vrijeme, al kad sam napravio 2 itema, duhovi su svoje odradili.
I dobio prvi item. Jeeej. :D
Igraj malo s drugim herojima :D
Ja sam danas sa Zeusom prvi put imao dobar score.
ja sam počeo forsirati sd i rd samo. bolje su i neizvjesnije igre. Nema raznih faggota sa nekim carryima i igre su balansiranije.
Možda budem u minusu ali pridonesem puno koliko mogu i znam, jest da se buraz dere na mene ali eto :)
Kad me zovu u game, onda uzmem nekog koga znam igrat. S botovima igram druge champove.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Double, soz.
Odigrao sa Juggerom match, na pocetku me DC-alo, dosao u lane, u 20 sec napravio double. :D
Previse redikula pickaje kotla :( Kako naporan heroj
jebote isus ove ruse i ove koji declinaju treba istrijebit sve ih pobit i ne napravit im sprovod
Meni ne declinaju više :D
Izgleda da je to samo kod tebe.
jebote šta ste tako uzjebali ovaj topic :D
nije champ nego heroj
i na strani iza je neko gradio aganimu na death prophetu
od kad to funkcionira? gradite iteme koji su vam preporuceni
nije heroj nego junak
Mislio sam da ce mi upgreadat ulti, kao i vecini CHAMPOVA. Tek nakon sto sam kupio, sam vidio da se ne upgradea.= Citat =:
Izvorno postao passko
LOL
yebo vas champ
ovo je dota, molim vas budite pristojni i odrasli a ne lol kids.
Ljepse mi je rec champ nego heroj. Definitivno.