http://www.popcap.com/promos/2011/zuma/free/
Printable View
Odlična akcija, uzeo sam Limbo + Nightsky za 7 eura.
Fallout New Vegas = 5€
Elenoir = 25€
Bar nisam proveo minut trazeci igru Elenoir na Steamu
Lol, i ja skoro krenuo tražit :)
Pričekao bi najavljenu GOTY verziju ako ne planiraš kupovati sve DLC-ove zasebno.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Današnji must-have Total War Mega Pack. Sadrži kompletni Rome, Medieval 2, Empire i Napoleon.
Ne sadrži Shogune i prvi Medieval, al je i ovo gore hrpa toga.
Sa svim DLC-ovima je 15 evra jerbo su dlc-ovi isto na 75% popusta...= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
EDIT: Eh i mazno ga :D
Isplati se bome :)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Srećom, imam već sve Total Warove :D
Ma da je samo novi šogun za 13 evra bi ga rađe uzeo nego sve ove za 13 evra, neznam. :o
Po meni je Rome još uvijek najbolji Total War.
<3= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Meni je najbolji čisto zbog settinga
Hoće biti ponavljanje nekih ovih sniženja za Božić? Znam da su tada baš masovno masovni popusti. :D
100%, ako ne, na kraju ove akcije bi mogli kao i inače ponoviti best sellere.
Vjerojatno ne, jer akcija prekratko traje. Ona za Božić potraje desetak dana.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Inače, danas se očekuje najjača akcija. Danas je Black Friday, i Valve očekuje da će si ljudi kupiti nešto za igranje preko vikenda. Isto tako računaju da ekipa ima love, jer je u Americi običaj isplaćivati plaću svaki petak.
Sutra računaju, pošto je Thanksgiving, da će igrači zanemariti akciju i dan provesti s obitelji. Uglavnom, za dva sata očekujte masakar novčanika.
Od danas jedino sto se isplati je Serious Sam HD Double pack. Komplet 2,99 pojedinacne igre 1,49/1,99 (90% popusta). Ostalo je sve smece
GTA Complete Pack za 7,49€. Tko je propustio uzeti onaj vikend.
kupio serious sam gold edition, sanctum collection, gta complete, 100 kuna, sad jos da vidim oce dungeon defenders i recettear doc na jos veci popust, i mozda jos sta
Od ovog ću Serious Sam i Riddicka.
Ja uzeo Second Sight i Call of Cthulhu®: Dark Corners of the Earth
origin ima dost zanimljive akcije
= Citat =:
EA is getting into the Black Friday spirit, too, and they’re offering up plenty of deals across their entire catalog on Origin. Most notably, they’re offering Battlefield 3 for $30 and Batman: Arkham City for $25.
Ma dzaba im to sve
Taj Origin više neće na moje računalo, čisto iz principa. Mass Effect 3 ću kupiti u retail izdanju ako se ne pojavi na Steamu, a kada su ostale igre od EA-a u pitanju, ne znam što bi me moglo zanimati.
Uz'o makar im'o retail GTA IV i Episodes from Liberty City. Neznam, ponuda mi jednostavno bila predobra.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kako dolazim u napast uzeti SS HD - Gold Edition. Taman mi 4, 50 eura skuplja prašinu na steamu...
Još pitanjce... jel se može napraviti da ti se automatski logina na steam, svaki put kad zaboravim par dan loginati se, automatski me traži onaj kod, pa onda moram na yahoo....
eo kupio danas Wormse reloaded i SC 3, točno 7,58 eura kolko sam i imal
Uzmite svi Wormse pa da igramo zajedno
Uzeo sam SC 1, 3, 4 i Witcher jedinicu. Sad mi fali točno jedan cent za Wormse :D.
Rainbox Six 3 + Athena Sword za 1,24€
Razmišljao sam o Splinter Cell igrama, ali ipak ne. Sigurno neću igrati u narednih 6 mjeseci...Čekam proljetnu ili ljetnu rasprodaju :)
uglavnom, uzeo danas witcher 1 ee za 4 ojra... vgg :thumbs2:
Op op op, Divinity 2: Dragon Knight Saga.
Uzeo Thief: Deadly Shadows danas. Jos da mi je nekako Dead Space 1 i to je to sto se tice autumn salea
S obzirom na to da si presao Hitmane jedno 40 puta, ocekujem da odmah pocnes igrati na Extreme tezini. :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
A bezveze, nadao se Skyrimu, ali ništa od toga :cry: Nisam si niš kupio na autumn saleu :(
PS: Thief je najzanimljiviji na najvišoj težini pošto te tjera da kradeš SVE :pray: Savršena igretina.
Ja sam upiknuo samo tri igre na akciji.
Mass Effect 2, Limbo, i Magic: The Gathering DotP...
serious sam gold, gta collection i sanctum (koji mi jebeno neradi, ptuj) here
Ja sam uzeo Orcs Must Die i Rainbow Six 3 Gold. Sve skupa niti 4 Eura.
Uzeo Splinter Cellove, Limbo, Nightsky, Orangebox, Witcher, Serious Sam HD, Riddicka i Thief 3
Pa Thief za 2,5 eura! Pa fu! :D