?Samo par puta klikni na sliku i to je to,aktivirati ce se igra.
Printable View
?Samo par puta klikni na sliku i to je to,aktivirati ce se igra.
Čak nemoraš ni klikat, dolje ti piše "Ubacite novčić" :)
Vratio se sa košarke, istuširao, pa najeo ribe, rige i čokoladnih tartufa. Naravno, uz to je išao i gemišt.
Osjećam se umorno, ali zadovoljno. Malo me boli koljeno jer sam pao na asfalt, ali niš strašno :)
A evo, visim na netu i osjećam se ko' pokislo govno.
Silim pisanje po forumima, iako su mi oba kaziprsta u defektu. Osjecam se, hmm, unakazeno?
Hm...dosad je bilo sunce...a sad je oblačno...nije hladno...ne znam...nedefinirano se osjećam... valjda...nisam ni u to sigurna...
Gledam forum, čudim se kak ne pada kiša, trebal bi napravit zadaću i plakat iz povijesti sam jer mi frend nemre doći, a neda mi se, mislim si pokrenut muziku na liniji par cm iza mene,a neda mi se OPET, sve u svemu NEDA MI SE!
Lovim po netu neke anonimne piano/ambiental izvođače a osjećam se :-x :twisted: jer nisam našao valjanih linkova za skinut. :D
Slušam BF teme i četujem naokolo, osjećam se dosadno i dobro
Ponavljo za maturu,sad igro malo Medieval 2: Americas..španjolska konjica ubija mamu Astecima cak i na hard difficulty XD..sad cu ponovo ponavljat nabrzaka
Pišem test u školi. :D
Šokiran sam. Prijatelja mi jučer udario tramvaj. 2 unutarnja krvarenja i neki podlijev. Uspavali su ga.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/neop ... 93704.aspx
Žao mi je dečka, ali nekako mi se čini da si je sam kriv...
Je, sam je kriv, al' opet... sjebano je kad se dogodi nekom kog poznaš. Valjda će bit ok.
spremam se za Fatboy Slima u Umagu :D
Vratio se iz grada, bilo je uglavnom dosadno, mogu slobodno reći da je vrhunac večeri bilo probanje Guinessa, malo je gorči nego što sam očekivao, također je skup, dugujem im marku ipo, osjećam se manje više odlično, vrlo
skidam fallout 3 i idem spavat
No sleep FTW. Wat? Dok pisem ovo komsije iznad mene renoviraju kupatilo, sad nema nikakve sanse i da zaspim.
Pijem drugu kavu, sto je dosta neobicajeno i upusavam se...
Rokam po Black Devilu i pitam se zašto je Sick u Albaniji? :shock:
brizem fallout 3
Bio. Vise nisam...radio sam tamo, ali Albanija nije frankfurt jebeni da bi mogao biti duze od godine ^^= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Izvukao gramofon, ispostavilo se da ima jos jedan koji je mom starom posudio jedan prijatelj.
Budem to sve kasnije poslikao, + kolekcija ploca, ako mi se da cu ih popisati.
Kad napravim gramofone work ready ce biti awesome. :D
Moj stari ima isto jedan, većinom skuplja prašinu ali ima odličnu popratnu opremu, također tona ploča, ima čitavu kolekciju Floyda na pločama, a nikada od njega nisam očekivao da je slušao tako nešto :D
Prestao sa svađanjem sa jednom glupačom te se osjećam žalosno jer sam morao popustiti toj kravi.
Dosada, hladno pivo u ruci, boks na televiziji, opet neću moći zaspati.
Trenutno zajebavam vjerske fanatike na fejsu, pripremam se za večeru i pranje i osjećam se dobro.
bio u šetnji sa kolegom malo, protegnul noge, sad slušam muziku i u krpe za kojih pola sata - sata
Čekam da me frend confirma na Gareni, pa da bacimo jednu partiju DOTA-e, nisam igro godinu ipo dana, nebude dobro završilo...
Taman prešao HL2:EP2, osjećam se umorno ali mi se ne spava :(
Prije sat, dva došao doma sa subotnjeg izlaska.
Osjećam se trulo :( Plus, ponedjeljak je sutra :(
idem spavat :hangin:
Vratio se doma iz vana i sad idem čilati pa na spavanje. Državna matura sutra. ^^
Učim i čekam praznike. Jea.
Jedem sendvić sa čajnom, odmaram se i pokušavam smisliti kako provesti dan izvan kuće a da se ne ubijem od dosade, osjećam se bolesno
Skinuo sam 'The Great War' mod za Napoleon Total war.
Odlican je!
Poceo rat,ja,nemacka,pravo na belgiju,izgubio otprilike 2k ljudi,ali pobedio top-francuske i engleske armije.
Odlican je mod.
Trebala bi nešto radit, a neda mi se... igra mi se tetris xD
Pa igraj ga :D
Ja se evo digo sad i pijem prvu kavu i osjecam se jos uvijek pospano ^^
Pa igram ^^= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Spremio se za vecernji izlazak i osjecam se genijalno. Veceras u Varaždinu TBF + Edo Maajka. Genijalno 8)