Imam samo kaj je moja pumpa "malo" stara.
Printable View
Imam samo kaj je moja pumpa "malo" stara.
Dobro mi ćaća govori: Žene vole tvrđe meso!
http://img42.imageshack.us/img42/123...zaikfilena.jpg
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nedjelj ... fault.aspx
Osnovnu školu na Pujankama, ono ffs ja tu idem :pray: :pray: :pray:
Ali lik je carina, kad skupiš ove mesare okolo Splita shvatiš da nisu svi baš normalni :)
Totalno. Imam i ja par frendova koji su mesari, koje su to kombinacije i ludosti, predobro :pray:
Prekvalifikacija? Hm? :eyebrows:
[quote=Neven <R>]Imam ručnu vodenu pumpu u dvorištu. 8)[/quote:3nbxc97a]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":3nbxc97a
Ja nemam ručnu, ali ako ti potres sjebe cijev i dalje imaš problema :)
A jel bi ovi naši pametni majmuni naplatili?
Naplatili kaj? Ća to govoriš? Šta te spopalo?
Mlad je pa priča gluposti.
Pa da ti pukne cijev i da ti voda curi, a ti ju nemreš zatvorit, na to sam mislio.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ja nemam vodovod <3
[quote=hrčak]Pa da ti pukne cijev i da ti voda curi, a ti ju nemreš zatvorit, na to sam mislio.[/quote:owahhes4]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":owahhes4
Ako nemreš zatvorit nemreju ti ni naplatit. :roll:
Srsly?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Zagreb - oličje civilizacije. Ni asfalt u ulici.
Ček malo, MC, ti piješ iz bunara, u centru zagreba? :D
Šterna i bog. Isplati ju se imati čak i ako imaš vodovod.
Nije centar, ali Jarun je :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nije bunar per se, ali podzemni izvor je :)
Ma za mene je Jarun apsolutni centar grada :D Ti si znači u onim kućama drito uz Jarun, pretpostavljam. Pošto zgrade imaju vodovod (bratić mi je živio u ulici HR Sokola)!?
Mada se sjećam da smo ko klinci išli nekom liku iz zgrade do po neku filtriranu vodu iz tankova koja je bila uber sexy :D To je bilo u onoj zgradi koja je većom površinom paralelno sa Jarunom, 100% znaš na koju ciljam :D
Je, drito uz jezero.
Znam na koje ciljaš, tamo sam đukelu šetao počesto :)
nisu rješili problem piratluka, a obrana od tajfuna i oluja im je "a biti ćemo u ekvatorskoj zoni gdje je klima umjerena", I onda još pluta i kreće se morskim strujama. Kao države bi dopustile da ulaze u njihovo teroterijalno more, i još hrpa problema postoji
Sinjska alka uvrštena na UNESCO-ov popis nematerijalne kulturne baštine svijeta.SInače je uvršteno i umijeće izrade licitara.
Pa lako oni otplove ako saznaju da prema njima dolazi tajfun ili cunami.= Citat =:
Izvorno postao unknown
A ovo za teritorijalne vode, ako se ne varam 22 km od zadnjeg kopna (otok npr.) počinje ničija zemlja tak da bez brige plutaju po otvorenome.
A i niko im nebude branil ako samo prolaze kroz tertorijalne vode.
Baš me zanima bi li što napravili Sicku bili dok nije postao prodana korporativna duša i promijenio friz. :eyebrows:
Meni je najgluplje što dio ekipe krivi tipa koji ga je zgazio autom u neosvjetljenoj ulici, a da ga oni mamlazi nisu prebili dečko ne bi ni bio na cesti. Pazi ti heroja, dvojica od 19 i 20 godina idu tući klinca od 17 radi **benih cigara. Takve bih idiote najradije s par preciznih udaraca šipkom pospremio u kolica do kraja života. Majmuni nedo**bani.
pušenje ubija :(
Sick bi druge premlatio, tog medu nemrem niko uhvatit.
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Pa svo premlačivanje je uvijek gro njih protiv jednog. Nikad nisam na vijestima čuo da je njih deset prebilo npr. sedmoricu. Jadno.
Kad se mnogo malih složi, tad se snaga stoput množi...
Taj lik je bivši od cure mog prijatelja, koja je also iz Makarske.
Mene stvarno fascinira kako mogu uopće stvoriti tako precizan sudar, a kamoli poslije očitati što se dogodilo :pray:
Očito mogu :)
“Today's scientists have substituted mathematics for experiments, and they wander off through equation after equation, and eventually build a structure which has no relation to reality.”
Mislim, znam da mogu, ali to mi je fascinantno koliko su to moćne stvari.= Citat =:
Izvorno postao Aral
A kad se samo sjetim kaj nas još sve čeka, i kaj sve još budu napravili...ma ludo.
http://www.livbit.com/article/2008/1...welcome-usb-30
Najava za USB 3.0. Naime, imat će brzinu 5 Gb po sekundi (da, sekundi).
:faceplam= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Članak je napisan "November 13th, 2008 ".
Nego ti živiš pod kamenom ili?
Ja prvi put čujem da izlazi lol. :oops:= Citat =:
Izvorno postao fear
Nego, šta je sa razvitkom toga onda?