Dobro, budem sutra onda na licu mjesta sve pitao. Ali daj zabrij da mi lik kaže, evo imamo spreman iPhone :D Uff, to bi bilo jebeno. I onda potegnem novčanik, a ono nemam 198 kuna u njemu :rotfl:
Printable View
Dobro, budem sutra onda na licu mjesta sve pitao. Ali daj zabrij da mi lik kaže, evo imamo spreman iPhone :D Uff, to bi bilo jebeno. I onda potegnem novčanik, a ono nemam 198 kuna u njemu :rotfl:
:rotfl:
a bolje da nisi to ni spominjao da ne urekneš xD
dok sam uzimao svoj 3gs 32gb bio je odma "tu"... ;)
problem je sto da bi se spajao preko rputera moram imati napravljenu konekciju , u koje ubacujem user i pass od providera .= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da znam, glupost koju jue izmislio iskon, ali sta ces :)
i to je lako na kompu, ali kako na iphoneu napravit takvu konekciju D:
jel ima neki app, tipa mxtube, ali da video pretvori u mp3 i prebaci mp3cu u ipod na playlistu ?
RAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaGGGGGGGGGGggggggggggeeeeeee eEEEEEEEEEEEEEE :twisted: :-x
620 i neki sam na listi za iPhone 4 :cry: Frajer kaže da možda bude dostupan za mjesec dana i da probamo ponovno kojih 2 tjedna prije isteka ove akcije do 31.12 :cry: Poluditi ću, ako nebude dostupan, mogu se jebati. Ako ništa drugo, da bar do tada dobe u ponudu te HTC Androide po prihvatljivim cijenama ili recimo da GalaxySu padne cijena... Na kraju ću biti primoran uzeti 3GS :cry:
Kaj je najgore, ne možemo produljiti ugovor pa naknadno uzeti mobitel. Mada mi je to strašno čudno i brijem da nas frajer mulja. Sjećam se da smo prije 4 godine upravo tako uzeli mobitele...
EDIT:
Upravo sam ga još "rezervirao" i u okolnim gradovima i u još par lokacija u Zagrebu. Jebo konj oko, zašto ga imaju u ponudi i na akciji ako ga ne mogu isporučiti.
Izgleda da je stanje u Hrvatskoj puno gore nego što sam mislio :(
kladim se u iphone 4 da pola od tih 620 je uzelo iphone samo da se kurci s njim i zapravo nikad nece iskoristit pravi potencijal tog mobiela i radit ce na njemu isto sto mogu i na nokii 1100
Čuj, nemoj sada upast u neki consumer rage i zbog razočaranja čim brže kupit nešto slično samo da imaš čim prije, pa se poslije razočarat. Ako baš želiš taj iPhone 4 strpi se i čekaj. Ja već koliko slinim nad iPod touchem pa sam već bar dvaput odgodio kupnju i možda mi se isplatilo jer je došao novi model pa ću vjerojatno njega kupiti. Tko čeka taj dočeka.
Otidji u neko selo vjerovatno tamo imaju :) bar se nadam, prijatelj mi je uzea prije 3 tjedna a i ja se nadam sljedeci tjedan, a nece valjda bit da cu doc tamo a nemaju ga, znam da ga prijatelj sigurno nije predbiljezia nego samo dosa i kupia :) . A ova akcija se mora iskoristit.
@cham3leon, mogu si dopustiti čekanje do 31.12. i na taj dan moram imati produljen ugovor i kupljen mobitel. Na taj način mogu uzeti tarifu 500 i zapravo smanjiti mjesečnu pretplatu za dobrih 150 kuna naspram trenutne tarife 300 :D I uz to si uzeti još jeftinije neki mob zbog višeg tarifnog razreda. Zato mi se "žuri".
Ako popušim akciju do 31.12., onda ziher neidem u tarifu 500, a samim time su mi svi mobiteli daleko skuplji u tarifi 300 :( A osim mobitela, pušio sam kroz sljedećih godinu dana dobrih 1800kn samo na mjesečnoj pretplati :(
Ah, to je drugo, to sam previdio, sorkać :D
Bartuc a da baciš oko na Glalaxy S ? mislim da nije puno skuplji od iP4 (meni je skuplji oko 400kn al opet mislim da se isplati, bar meni koji više nemogu smisliti iPhone.)
mislim da je rekao da mu je u vipu puno skuplji+ losia tarifa
U flex team 500, galaxy dojde 1698kn s ugovorom na 2 godine, a iphone 4 16gb dojde 198kn, prevelika je razlika da bi se opce pomisljalo na galaxy.
Wizard je odgovorio, iako malo čudno :D Da, Galaxy S mi je pre pre skup u toj tarifi (naspram iPhone 4).
@Masa, ipak odlazim sa VIP-a, tako da taj dio priče više nije bitan.
cek zasto je galaxy S skuplji od iphonea 4? msm na koju foru?
Valjda nije na akciji!? U slobodnoj prodaji je duplo jeftiniji od iPhone 4, a u tarifi je jedno 8x skuplji :D
Jebemti, forum baš živne kad moram ići spavati xD Niš, odo ja, rano se budim. Noć svima!
Ae niočkas... ja Galaxy S po trenutnom cijeniku mogu nabaviti za soma kuna, a to je taman da prodam neki stari fon i još malo dodam i ev ga :D
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novi ... 25457.aspxSJe index ali ono.
EDIT: aral me prestigao:)
Da, izašao je gotovo paralelno sa novom verzijom sustava :D Ali je još uvijek u tethered verziji, čeka se da to dorade.
imam pitanje. Mislim si kupit novu maskicu onu iza sto je sad crna vidim da mogu nabavit razne uzorke o niskoj cijeni. E sad jel mogu to ja doma sam zamjenit ili kako? msm dali pri mjenjaju je nesto spojeno s poklopcem? dal da se ja igram s tim? il da dam nekom ko zna?
Da ti ne objašnjavam/o previše, radije daj nekome tko zna; imaš razne trgovine i servise za Apple uređaje gdje ti to mogu napraviti. U slučaju da baš želiš sam će ti trebati posebni KIT, kojeg možeš naručiti sa eBay-a, za rastavljanje iPhone-a na dijelove.
znaci necu se zajb s tim rade cu nekom dat :)
A možeš se uputiti i na jubitubi i pogledati koji tutorijal.
ovisi da li si do-it-yourself ili... ono drugo :D
ništa to nije teško ;)
na iphone 4 zadnju masku ili npr bateriju moze promjeniti i slijepac,bez ikakve uvrede njima.na prijesnjim modelima ipak taj postupak zahtjeva određeno znanje i bolje je odnjet nekome tko se razumije da to napravi.
narucio sam iz moby shopa maskicu koja ide iza i bijela je plasticna je i na prvi pogled ljudi su mislili da sam zamjenio masku a zapravo je to samo zastita koja ide na tu crnu masku ljepo izgleda jeftino doslo i brzo :D
jel se to meni cini il je doso unlock za iphone 4gs ios 4.1 baseband 05.14.02 :DDDDDDDDDD? (sry na forsanju smajlica al svaki dan provejravam to vec mj dana-.-)
EDIT: koje su posljedice update-a na baseband 6.15.00? jer moram update da bi unlockao
e ovo je fora :)
Fenomenalan program, tako jednostavan, a tako savršen.
Baš si danas razmišljam između iPhone 4 vs. DesireHD (GalaxyS) i zbilja ne znam. iOS nije niti blizu funkcionalan kao Android ali je strašno elegantan i oku ugodan. Svi izbornici, svi programi, raspored tipkovnice, sve je za klasu elegantnije i "intuitivnije" nego na Androidu. Tako da me opet nekako naginje prema iPhoneu.
Realno, ako uzmem iPhone 4, gubim samo ogroman ekran pošto ću ga JB-ati i neutralizirati sve mane sustava. Ali zato dobivam prekrasan ekran i savršene igre za uzvrat!?
Moram dobro razmisliti i uzeti sve faktore u obzir. Čak i da prodam iPhone i kupim DesireHD, spremio bi parsto kuna u džep ali bi bio u 20x lošijoj tarifi i plaćao dodatnih 75-100kn mjesečno tu tarifu. Ovako bi bio u Flex Team i platio samo onoliko koliko potrošim, a to je sića s obzirom koliko toga mi je besplatno ili ultra povoljno...
jel moze neko odg na moj post gore :?
ugl htio sam jos rec ja doma imam i iphone i galaxyS i galaxyS mozda je bolji po speficikacijama i to al niej ugodan tipkovnica mi se ne svida a ni samo sucelje tako da rade odabirem iphone :)
Da, tipkovnica na iPhoneu je daleko bolja od Androidove. Slova su dosta razmaknuta, space je puno veći i bolje smješten, a i sami layout svega je intuitivniji za korištenje. Kod Androida me najviše smeta položaj space tipke, previše je pomaknuta u lijevo, a space se stišće desnim palcem, tako da pre često okinem točku umjesto razmaka.
A gle dosadila mi je ta "fluidnost i lakoca" i poželio sam nesto di zbilja mogu napraviti nešto više.
E ma nas sta. Uopce mi se neda bakljati sa tim koji je mobitel bolji kad valjda niko nezna napraviti savršen mobitel i savršen OS. Dođe mi da prodam sva ta sranja i vratim se na K800i sa tipkama i đojstikom xP
sva sreca da na marketu ima 116 tipkovnica :(
Daj ne seri, nisam znao. Jel ima iOS stil tipkovnice? Ako ima, skini si to, preporoditi ćeš se naspram defaultne od Androida. Pogotovo s obzirom da GalaxyS ima puno veći ekran, tako da bi tipke bile još veće i bolje razmaknute.
Naravno da ima. Zove se iPhone Keyboard Emulator
Buš skinuo i okinuo screen shot u landscape modu?
Ajd samo za tebe...
Daj mi 10 min, posto moram ic prvo kakat :D