Treyarch uvodi Dedije u novi CoD.
Nemam ništa protiv novog sistema u BUDUĆNOSTI.
Živciraju me promjene oko konzole leana i tako...
Printable View
Treyarch uvodi Dedije u novi CoD.
Nemam ništa protiv novog sistema u BUDUĆNOSTI.
Živciraju me promjene oko konzole leana i tako...
Opet se ponavlja stara pjesma...uvodi se nesto novo i ljudi ne zele to prihvatit. Prirodna stvar. Prije ili kasnije ce se svi priviknut. Opce neznam cemu ova rasprava. Kao da netko ovdje nece igrati novi COD... :roll:
Citam vedranove postove i divim se covjeku.
Istovremeno govori istinu, ali i tako podjebava one koji ju jednostavno ne zele razumjeti.
Wedrane, ti si novi Sokrat.
Ali manje uspjesan.
Vedrane sta si ti posta neki prorok?Vidit cemo koliko ce in ta buducnost izdrzati jer to PC igraci nece prihvatit jer je to tesko smece i nadan se da ce propast.Dedicated serveri su najbolji jer lipo mozes odabrati s kin zelis igrati,kako itd.Nabijen in njihov matchmaking sistem na onu stvar i da igrat ce se igra al sumnjan da u MP-u i zna se da ce se igrat crackana verzija igre.Mogli su lipo zaradit,ali vako nece i nek mi lipo popuse onu stvar.Dedicated serveri FTW.
Igram...isusati boga miloga :pray: nema me do jutra u rl-u, omfg :pray:
koga briga za mp, ovaj maestralni blockbuster sp treba probat :pray:
http://www.nestle.ie/NR/rdonlyres/56...feMugMulti.jpg
Čujemo se u šest. U osam. Biraj ti.
Baš otišao do kuhinje po kavicu, pogledam Voyagera i onda slijedi halanje.
U ovoj temi se totalno slažem sa Vedranom, al' totalno.
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nije me briga da li će imati dedicated servere kada su obadve igre smeće.
Smeće se ne prodaje.
Prvo ću probati igru. Ako mi se jako svidi, zašto da ne kupim? Nadam se da će biti dobar singleplayer. Za onog cpt. Pricea me i nije baš previše briga.
Svaka čast, sam sebe si uvjerio da si u pravu. Šteta što nisi ostale.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A da ne spominjem ekipu sa forum.hr kako si njih tek uvjerio... Nikako.
To da tehnologija napreduje i da je to budućnost tu je weki u pravu. Nažalost ili na srecu, sada nebitno...
Ali zašto su PC pretvorili u jednu ogromnu konzolu? Zašto nemogu birati na kakvom serveru cu igrati? Zašto nemogu igrati sa modovima? Zašto nemogu imati svoj klan i igrati sa kolegama i frendovima? Zašto nemugu uređivati vlastiti CFG? Zašto nema leana? Zašto ce mi ping biti 100+? Zašto nemigu recordationo što igram (muka mije kad se sjetim da više nece biti onih predivnih fragmovie filmica nego ce svi biti onako kretenski, u low quality, i bez nekih specialnih efekata)?...
Zašto?
Zasto ne?
Why not? Jel ti razlikuješ PC od konzole?
Da sam htio igrati na konzoli onda bi je kupio dammit. Eto zasto. (zapravo nebi ni onda, konzola mi jednostavno ne pase.)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ovo je manje bitno ali:
Hocu lean! Sta me boli prozor to sto konzolasi ne mogu imati lean. Ja imam tipkovnicu i soma tipki na njoj i bilo koja moze biti lean.
Dobro da nisu prone i crouch maknuli pa da glumim glinenog goluba ispred nisana.
Btw tko je nabavio igru? Bas me zanima da li mozemo biti hostovi sa ovakvom konekcijom koju imamo...
Igrao. Singleplayer ne znam, jer od prve minute se pegla multi.
Naravno, kako je i očekivano, multiplayer je preodličan.
Mape su puno raznolikije nego u prvom MW. Tu su snježne baze, pustinje, gradovi u Afganistanu, u Brazilu, naftne platforme... ma svega ima.
Fantastičan detalj je ubacivanje remakea mape iz prvog Coda. Ona cirkularna mapa s razrušenim kućama, u čijoj je sredini onaj kompleks s rovovima.
Matchmaking sistem je odličan, traje tridesetak sekundi i složi grupe. Dok se sprema mapa, može se votati preskakanje određene.
Latencije su korektne, i nisam vidio problem s P2P povezivanjem.
Perkova, challenga, bonusa ima pa valjda trostruko više.
Promjenjen je i sustav bodovanja, gdje se dodatni bodovi dobivaju za headshote, prekidanje kill strikeova, "osvetu" protivniku koji vas je ubio i tako to.
Obrisao sam CoD4 i UT3. Imam novog multiplayer ljubimca.
Danas popodne krećem sa sp :)
Jedva čekam :pray:
@W3DR4N: Volim te :D
@Markecgrad: Nemaš pojma kako te nešto nevjerojatno čeka.
P.S. Prva misija, odnosno tutorial; primjeti likove kak halaju šicu, najfluidniji pokreti kaj sam u životu vidio.
potpis, potpis i jos jedan potpis :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Danas ću je i ja zaigrat, pa da vidim kakvo je to, nadam se da ću biti ugodno iznenađen. :D
Još malo impresija.
Lean ne fali nimalo. Igra je sad puno brža i dinamičnija.
Mape su sada manje, s puno više taktičkih prednosti, pa je ograničenje igrača na 18 skroz normalno. Da su onakvi brojevi po četrdesetak igrača, na mapama bi doslovno bila gužva. Kad pričam o taktičkim prednostima, konačno se shotgun može normalno koristiti na većini mapa, jer im struktura dozvoljava česte bliske obračune.
Ekipa koja je pričala o pingovima iznad 100, naravno da su isto bazirali na nekakvim brojevima isčupanim iz guzice. Pingovi su normalni svim igračima, nema glichanja i zastajkivanja. Naravno, to može ovisiti o internetskoj vezi, no ja dajem iskustvo iz 10/512. Sistem je izuzetno pametan, dijeli resurse i na kraju krajeva - radi, tako da nije bitno kako funkcionira.
Developer je napravio neposrednu liniju između igrača i sebe, izbacujući nepotrebnog uljeza, hostera servera.
Pri klanskim mečevima, stvar je izuzetno lagana. Napravi se private match, a kako je igra na steam servisu, sudionici u meču se zovu kroz invite funkciju, gdje dođe obavijest o pozivu što god da radili na računalu.
BTW igra ima konzolu
Ok je report. Ali mene zanima mišljenje ostalih članova sa foruma o MP-u. Ne samo tvoje.
Svi znamo da je SP jako dobar.
@W3DR4NS- je istina da ima samo jedan bolt action sniper?
Ne koristim ta kemperska smeća.http://www.gamer.hr/forum/images/smilies/facts.gif
jedan funny video
jHsWZp5pWCo
Kakva igra, omg :pray: Jednostavno odbijam vjerovati, barem sa sp stajališta. Brutala.
Jedva čekam da si nabavim igru i bacim MP da vidim kakav je, samo moram pričekat da dođe u lokalnu trgovinu. Nadam se da igra vrijedi 395 kn. :roll:
Instalira se :pray:
W3DR4N3 koju vezu imash? lagga nadam se nema. hm, aku u svabiji nadjem jeftinije nego u nas, zajebi, kupujem!
Mogu rec da je SP stvarno odlican,steta sta su zasrali MP i sta nema leana.
Idem sada vidjeti je li došla u sandučić. E, nemrem dočekat ovo, čekam več pola godine, danas je dobivam! :D
EDIT: Nije još došla. :( :(
:bravo:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Dakle ipak je sve u redu??...ma znal sam ja da seru...ehh...ipak cu je kupit
....can"t wait..! :D
DICe je potvrdio da ce Battlefield:BC2 imat dedicated servere,treyarch je potvrdio isto.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Rage nebude smeće :(= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
xD sada dolazi...
wait 4 it...
wait 4 it...
TOLD YA SO!!
rekao sam vamm da ce igra biti dobra i dacete ju svi vi pljuvaci kupiti...
i sada ce pol onih koji su pljuvali igru reci nesto u ovom stilu:
kaj sam ja pljuvao ja sam jednostavno iznosio cinjenice
xD
moram jos 1
TOLD YA SO!!
nice, sad odes van, trzcis u krug i vices satan rules satan rules! :S
neam blage kakav bi sad to trebal sotonisticki obred biti ali ako to radis- okani se toga, steti ti zdravlju
Pošto vas nemogu pratit, recite mi jel igra na kraju krajeva valja ???
Tako da znam dal da ju odem kupit il ne. Inače sam veliki CoD fan, cod4 mi je bio najbolji.
hahahahaha.= Citat =:
Izvorno postao neox99buleseye
Stvarno misliš da su svi uzeli originale????
Mi nismo popljuvali SP, jer on je napravljen kao i u prvom dijelu, znači valja. Uništili su MP sa svojim nekim glupostima koje nisu trebali uopće uvoditi.
Pljuni slobodno 400kn, ali nemoj kasnije se tužiti.
Ukratko, igra valja, bar SP. Multy, prema Vedranu, također owna. Za SP sam siguran jer sam ga i sam probao. Na istoj razini mi je poput CoD 4 : MW.
SP je odličan ali kratkog vijeka. Ako želiš provoditi sate uz MP, još malo razmisli. Jer nije kao cod4. Cijeli koncept je izmijenjen, tako da još malo pronjuškaj po drugim forumima što kažu igrači.= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar