Barem ti je stigao :p. Ja jos uvijek cekam svog. Sad vidim da nema sanse da dode prije nego grace period zavrsi.
Printable View
Barem ti je stigao :p. Ja jos uvijek cekam svog. Sad vidim da nema sanse da dode prije nego grace period zavrsi.
Ja ne znam o kojim vi redovima čekate, nisam dulje od 20 minuta ulazio na server niti nedjeljom navečer :)
Baš. Čitam jučer na bugu, ekipa navodno čeka po par sati za upad na server. Idem vidjeti kakva je situacija pa pokrenem igru navečer, čekao sam ravno 0 sekundi.
Jer je ekipa birala kompetitivne servere, guilde iz drugih igara se dogovore da ce igrat na tom i tom serveru i bude prenapucen. Al to znaci i da je server dobar, osim ak rusi nisu tam
= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
ja svoj grace period iskoristavam za download...a mogao sam to uraditi prije dva tjedna kolko se sjecam.
Samo sto sam cekao box, hebiga cinilo mi se da cu imati vremena za igru tek nakon blagdana kad ono potrefilo mi se fino radno vrijeme ovaj tjedan.
Sad mi se downloadira onaj kriticni file,mnogo igraca imaju problema sa instalacijom.E sad ako me i to strefi...najradje bi se roknuo.
Ukoliko netko još nije počeo igrati ToR, evo crna lista servera kod kojih je queue time najveći:
= Citat =:
Bloodworthy – EU English - PvP
Frostclaw – EU English - PvE
Legions of Lettow – EU English - PvP
The Red Eclipse – EU English - PvE
Tomb of Freedom Nadd – EU English - PvP
Darth Revan's Mask – EU German - PvP
Darth Traya – EU German - PvP
Jar'Kai Sword - EU German - PvP
Hrakert Rift – EU French - PvP
Nisam na nijednom od navedenih :D
Još mi nije stigla pošiljka. Baš sam na rubu puknuca :)
O happy daay :D
Taman krenija gledat još jedan u nizu old republic streamova kad eto ti poštara sa robom :)
Infomarku ipak dajem :thumbs2:
Iduca pošiljka im dolazi za 2 tjedna pa ako neko misli narucit neka prednaruci odma.
Nama još nije došlo iz Engleske u Englesku -.-'
Meni ce iskreno odgovarati cekanje. Ionako previse posla, ToR bi mi odvlacio paznju :)
Meni isto godi čekanje. Možda danas izađem van.
E nije me bilo 4 dana na serveru, vi ste praktički došli do 30. levela. Jel uopće spavate? :)
Cek sad treba cekat kutiju da se igra?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Treba ti registracijski kod koji se nalazi unutar kutije. Meni je igra već poslana, sad se nadam da hrvatska carina neće zaboraviti na moj božićni poklon samome sebi :(
...koji kok da sad radim :(.
Chuundar - Smugler ili Sith Warrior mislim se..
Onda na Uthar Wynn obrnuto :)
Bas sam dosao pred kraj act 1 i sad moram cekat do ko zna kad :(. Ne znam kako ovi šalju i kojim prevoznim sredstvom ali meni su naocale kad sam iz Kine narucivao dosle za 5 dana na kucnu adresu.
Odi van. Pogledaj u sunce. Popij kavu.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Ja baš sad idem van, pa javim kakva je instanca.
Znaci vi sa preorderom ste mogli igrat tjedan dana i sad trebate cekat box da bi nastavili?
Da.
Igraj Smugglera na Chuundaru s nama. Super je.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Deal, nego taman dok vama stigne box ja dignem lika na 20 :)= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ja totalno zaboravio igrati svog Troopera, prvi dan sam sa njime otiso na rank 10 i sad ceka tamo na Chuundaru, skuplja prašinu :/= Citat =:
Izvorno postao The Boz
"There is currently no active subscription on this account." Jednostavno nemam srice..
Moras cekat paket ko ostali smrtnici.
Imam paket sa 3dvd-a i imam product registration code koji sam unija ali ništa. Izgleda da nisam jedini s ovim problemom.
Evo 70-ak stranica još jednog faila od strane biowarea ako se kome da citat.
http://www.swtor.com/community/showthre ... 19&page=70
Stiglo mi je danas, mislio sam kako cu dobiti prvo ono sa carine ali nisu uopce carinili :D
Kad si dobio mail da su ti poslali igru?
13.12.
Osjecam nakon ovog debakla da ce nam bioware darovati misec dana dodatnog igranja. Razlog je ovaj i imaju ga na tisuce igraca:
"So basically my understanding of this issue is that you can not play this game without having your credit information. The 30 days you are entitled to from purchase can NOT be played on until you add a credit number for subscription... which is seriously stupid. "
i ovo..
"Bioware please explain i bought a CE i states cleary i would get a month of free playing time and now after two days you already ask me to buy a pre-paid card?
Really? I hope it's a bad joke on your part just just all my money to pay the CE and now i can't play anymore starting tommorow because i dont have the money right now to buy a freaking pre-paid card?"
Znaci ako nemate kreditnu karticu NEMOJTE kupovati igru ili nemojte je kupovati dok se taj problem ne riješi.
Moram priznati da su mi je ova igra zadala dosta muka, od onih prokletih security questiona iz bete, do nabavka same igre pa sve do ovoga debakla.
Šta je najgore serveri su im prezasiceni tako da je nemoguce cak i na vlastiti account uci.
Za kosu pocupat indeed :-x
To i wow zahtjeva. Ne moras kupiti. Samo staviti karticu (bilo koju), automatski ti se aktivira time, ides cancel subscription i to je to.
Cak ja mislim da mozes stavit karticu koja uopce nije za internet trgovanje.
@whiskey
BioWare nema veze s time, to je do EA-a pošto se oni bave distribucijom igre, plaćanjima i ostalim tehničkih stvarima, a svi znamo za njihov briljantan odnos prema kupcima. Nisam znao da je potrebna kreditna pošto mi onda oni time cardovi nemaju nikakvog smisla.
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Wow je isto imao takvo debilno pravilo pa kad sam kupio igru morao sam staviti karticu ili sub card, bez jednog od navedenog se ne bi moglo igrati i ne bi dobio 30 dana besplatnog igranja. U drugu ruku Warhammer Online nije trazio nista i posto je sad taj MMO tehnicki igra od Bioware-a malo mi je cudno da traze kreditnu il sub. Budem se sa time smarao kad mi dodje kutija.
Otkada to? :O= Citat =:
Izvorno postao Tyrion
@sickpetey, ne sjećam se toga. o.O
Meni je trazilo prije 4 godina to. Mislim da je tako i ostalo.
Jel postoji podrška za PayPal?
Postoji.
Ali da je to negdi pisalo nego me ovako zaskoci iznenada. Platija sam igru kešom jer nemam validnu internet karticu(imam obicnu maestro) i sad mi je na kraju sve to bilo uzalud jer cu svejedno morat napravit novu karticu da bi moga upisati jebeni subscription!!!
"Please note that we do require a valid payment method to be attached to each account, even though you should not be billed (beyond a small authorization fee that will be refunded) until your 30 days free game time has elapsed.
We ask for a payment method to be attached as further proof of identity and to discourage fraudulent account creation. Adding payment information now also ensures that there will be no interruption of your gameplay when the thirty days granted with your purchase expire.
We apologize for any misunderstanding or inconvenience caused, and we look forward to seeing you in-game."
Same isprike ovih dana..
To ti je divna EA-ova podrška.
Drago mi je da postoji support za PayPal pošto ne volim ostavljati svugdje po netu broj kreditne.
Imam PayPal account pa me zanima jel mi npr. neki prijatelj može poslat sa njegovog racuna nešto novaca da napokon zaobiđem ovu debilanu?