GTA: Chinatown wars (PSP)
Printable View
Mass Effect. Klasa infiltrator...gustam li ga, gustam... :)
Hidden and dangerous. Umirem od težine.
Igram Torchlight (:
to ce trajat do izlaska DA:O-a (:
KotOR 2
Previše je prošlo od zadnjeg prelaska.
Borderlands
Sad malo primam žute i crvene kartone, jer s Bosnom igram PES 2010, pa ću onda zaigrat malo GTA IV i za kraj Call of Duty World at War...
Super Star WarsSza SNES... Isse, al' suxxam u platformerima od kada sam ispao iz štosa. :)
Uz DA:O počeo španat Mass Effect da se lagano pripremim za dvojku te naravno Moder Warfare da se također pripremim za dvojku idući tjedan.
Završio jučer Mass Effect(sad imam saveove sacuvane za dvicu :) ). Iduce sta cu igrat bit ce valjda Dragon Age.
Mass Effect. Konačno da je i do mojih šapa došlo ovo čudo od igre. Nimalo loše.
Assassin´s Creed. Dobra igra. :thumbs2:
Inače, jel bitno imat te sejvove ili možemo bez njih...?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Možeš i bez njih samo ne znam kako.
OT: Dragon Age:Origins :pray:
Možeš i bez njih normalno, al ovako, nazovimo to, stvaras svoju "osobnu triologiju" jer sa sejvovima iz jedinice ti se onda u dvici vide posljedice tvojih odluka(a ima ih nekoliko kljucnih) i cijela ta trilogija postaje vise "po tvojim zeljama". Da ne kompliciram, nije nuzno, al mislim da je svakako bolje imat svoje save-ove...
GTA4
RE5
Dragon Age: Origins.
GH3, Gran turismo 5 [PS3]
A Farewell to Dragons i Demonophobia.
Dragon Age: Origins. Jako, jako dobra igra!
Anno 1404
isus sam tamo
i Bog
i Batina
na easy xD
ti si ko i bandic, ispred svog vremena... to je gt5p...
i konacno se neko sjetil editirat naslov...
pokusavam se natjerat da bar probam osvojit platinu u operation flashpoint 2 na ps3-u, al tek sam na 2. misiji, lol...
Ko se razumije, zna na sta sam mislio, tako da mozes lagano odabit!
Mislio sam da cu Dragon Age, al ipak, radi novcanih poteskoca to ce jos pricekat. Trenutno igram Risen, prezadovoljan s igrom... :)
Mislilo se nadogradivat komp za nove igre,nazalost morao sam odgoditi za koji mijesec..
Trenutno se igra pes 2010 i
Prohod - Tales of Monkey Island: Lair of the Leviathan
prekul igra :pray:
NFS:Underground 2...naso sam ga iza kauca (imo najbolji NFS)
hitman 2
Desperados 8).......nisam dugo
igram ghostbusterse, u zadnja 3 dana prešo 3 epizode monkey islanda, a pre toga jedno tri nedelje igrao risen. sutra ću malo jeretika 2 verovatno.
koja koincidencija, ja to igrao do pre nedelju dana, doduše stigo tek do šeste misije, ipak, za to mi trebalo 6 sati, pa i nije malo ... a vidim da igra ima dvadesetak nivoa ... jbt. anyway, igra je sranje, izbrisao sam je, lepo je to zamišljeno, ali ceo interfejs i ai protivnika nije dovoljno dobar. za silent assassin treba mnogo glupo odrađenog šunjanja, jednostavno nije elegantno. hitman nikad ne bi to tako odradio. može ovako i da se igra sa stealth ubijanjem, ali to mi je dosadno. igra je sranje. splinter cell, kolko se sećam mnogo bolji što se šunjačina tiče. ćaoooo.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
MW2, DA:O
Simple as that ^^
nabacuje se pes...Cekam nesto bolje za ps3 :D
PES 10
rock band unplugged na psp-u, jos uvjek na easy, nejde mi ni na medium, lol...
cekam da mi stignu borderlands i mw2 za ps3...
[quote=baldrick_]igram ghostbusterse, u zadnja 3 dana prešo 3 epizode monkey islanda, a pre toga jedno tri nedelje igrao risen. sutra ću malo jeretika 2 verovatno.
koja koincidencija, ja to igrao do pre nedelju dana, doduše stigo tek do šeste misije, ipak, za to mi trebalo 6 sati, pa i nije malo ... a vidim da igra ima dvadesetak nivoa ... jbt. anyway, igra je sranje, izbrisao sam je, lepo je to zamišljeno, ali ceo interfejs i ai protivnika nije dovoljno dobar. za silent assassin treba mnogo glupo odrađenog šunjanja, jednostavno nije elegantno. hitman nikad ne bi to tako odradio. može ovako i da se igra sa stealth ubijanjem, ali to mi je dosadno. igra je sranje. splinter cell, kolko se sećam mnogo bolji što se šunjačina tiče. ćaoooo.[/quote:3jznjady]= Citat =:
Izvorno postao "D.O.M.I.":3jznjady
hitman 2 je najbolji u serijalu.
Modern Warfare 2 :rambo:
= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
[quote=forumski_user][quote="baldrick_":2o21r4af]igram ghostbusterse, u zadnja 3 dana prešo 3 epizode monkey islanda, a pre toga jedno tri nedelje igrao risen. sutra ću malo jeretika 2 verovatno.
koja koincidencija, ja to igrao do pre nedelju dana, doduše stigo tek do šeste misije, ipak, za to mi trebalo 6 sati, pa i nije malo ... a vidim da igra ima dvadesetak nivoa ... jbt. anyway, igra je sranje, izbrisao sam je, lepo je to zamišljeno, ali ceo interfejs i ai protivnika nije dovoljno dobar. za silent assassin treba mnogo glupo odrađenog šunjanja, jednostavno nije elegantno. hitman nikad ne bi to tako odradio. može ovako i da se igra sa stealth ubijanjem, ali to mi je dosadno. igra je sranje. splinter cell, kolko se sećam mnogo bolji što se šunjačina tiče. ćaoooo.[/quote:2o21r4af]= Citat =:
Izvorno postao "D.O.M.I.":2o21r4af
hitman 2 je najbolji u serijalu.[/quote:2o21r4af]
pa jbm ga, onda je serijal sranje ... ja sam mislio da možda nekad isprobam blood money, ali teško da će to da bidne u skorije vreme ... možda probam novi deo kad se pojavi jedino.
inače, zaključio sam da je jeretik 2 sranje, da su sve matore pucačine sranje i učinio si uslugu i instalirao post mortem ... pa kad to pređem still life, pa onda mogu konačno i drugi deo.
Dragon Age: OriginsS1/10
Bioware počinje imati Bethesdine bolesti, kako je Dragon Age u biti Mass Effect s fantasy skinom, isto kao i Oblivion-Fallout. Codex jebote. :rotfl:
World of GooS1/10
Smeće, Lemmings wannabe koji pokušava biti kul zato što je indie totalno kul u zadnje vrijeme.
Modern Warfare 2S1/10
Space Invaders gameplay s malo ljepšom grafikom, jednako nikakvom pričom i bez bodova.