U subotu idem u Cinestar gledati novo Spielbergovo čudo -> Eagle EyeS:rambo:
Printable View
U subotu idem u Cinestar gledati novo Spielbergovo čudo -> Eagle EyeS:rambo:
Ovo "čudo"?
http://www.rottentomatoes.com/m/eagle_eye/
:D
jucer pogledah the hotie and the notie u kinu , ok za ubit oko s voljenom osobom , jedino vrijedno spomena je kad se vidi paris hilton s novim cicama u seksi donjem rublju ,
poslije toga pogledah 21 - isto ok film , s malo napetosti , zanimljiva tematika , ali samo to ,
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Mda, ja ti niš ne vjerujem tim ocjenama :P
NeustrašiviSna HRT2... Kinezi i njihovi filmovi su nešto prejako, posebno kako uspiju spojiti jake emocije sa bolesno dobrim borbama. Jedan veliki Hero style /šmrc za kraj (ironično da je Jet Li u oba slučaja).
gledo Lazljivca sad
Batman: Gotham Knight - 5/10 - ovo je crtani (animirani) film, i rađen je u stilu Animatrixa (dakle, nakon svakog poglavlja drugčija animacija, premda ne odstupa toliko koliko kod animatrixa) a to mi se nikako nije svidjelo! Nije batman ako nema onu svoju animaciju kao u crtanim serijama! Nisam baš skužio film (gleda sam ga s tri malo veća prekida) jer je svako poglavlje svoja priča (čini mi se)! I dosta je mračan! Valjda se furaju na Nolanove filmove!
Pogledao sam novog Indianu Jones-a,prvi dio filma mi se ne sviđa i izgleda premoderno i nerealno,drugi dio e+je puno zanimljiviji i zabavniji.Prejebeno izgleda ona scena kad stijenje leti uokolo.Ocjena: 7,5
Pogledala upravo mjuzikl Mamma Mia. Sve pohvale, film je super. Soundtrack još bolji. :D
sinoc gledao beowulf na tvu, ali negdje sam dosao na 30-40 min pred kraj, steta, vgg film
eh, ne ovaj novi beowulf, nego onaj stari http://www.imdb.com/title/tt0120604/
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Najjači trash film koji sam u životu gledao! Ne, pardon, Shoot 'em up je veći trash!
Kako volim takve filmove.....
Hard Candy i Room 1408
ja zaboravio gledat :cry:= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
jel barem lošiji od hero-a?
I ja sam gledao, jebački film...= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Sada ću gledati The Superhero Movie... :rotfl:
http://www.iwatchstuff.com/2008/02/2...vie-poster.jpg
Kako taj film owna :pray: :D
isfuran humor= Citat =:
Izvorno postao Maja
Pogledao sam Hancock,dobar film,jako zabavan i iam mnogo kul scena.
Your head will be in his ass,gotchya?
:pray:
Baš to. Svo takvi filmovi su turbo loši.= Citat =:
Izvorno postao flander
Gledala u kinu i požalila što sam dala 30 kn za kartu. Ima scena za nasmijat se, al niš posebno. Film za pogledat kad ti je doma dosadno, niš drugo.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
upravo pogledao deception,nelos triler,zapravo vgg,samo me sretan kraj razocarao.7/10
Zora živih mrtvaca, defektan film :(
Pogledao sam film Stalker,zanimljiv,čudan,ali malo usporen film.Dio filma je crno bijeli,a dio u boji.Vidi se da je igra pokupila nesto od filma,pogotovo wishgranter koji je zapravo u drugacijem obliku i glavna tema filma.Ocjena:7,9
pogledao se7en,nakon sto sam vidio tu na forumu,i skonto da sam davno gledao film,i owna film,stvarno je carski,odlicna ekipa glumacka,odlicna radnja...dokaz da su se prije radili genijalni filmovi...13 godina staro,nebi nikad rekao:)10/10
Hancock...par dobrih fora ali u cjelini osrednji film...
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ...najlošiji nastavak inače odličnog serijala .
Kraljevi kvarta...solidan film...dobra gluma Keanu Reevesa .
Jumper...loš film.
zar i to postoji? :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
onda bih i mogao pogledati
ti očito nisi gledao Point Break, My Own Private Idaho, Speed, The Devil's Advocate .....
[quote=Da_killah]ja zaboravio gledat :cry:= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":3h46hh87
jel barem lošiji od hero-a?[/quote:3h46hh87]
Ne znam... po meni nije, premda je kraj dosta sličan (ono, herojski za neku veliku stvar), ali iz razloga jer dobar dio filma ode na to da prati glavnog lika kroz život i tek zadnja trećina su kao stvarna zbivanja gdje je glavni onakav kakav je (prepoznati ćeš Japanskog industrijalca ako si gledao Posljednjeg Samuraja jer ga utjelovljuje isti glumac, nešto što me ugodno iznenadilo).
dobar film ne znači nužno i dobra gluma :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Odličan je Keanu Reeves, meni jedan od najdražih glumaca :killyou:
Zadnje sam gledao Rocky-a sa curom :D Ni sam nemrem vjerovati da sam gledao to sranje, to mi je prvi i jedini nastavak što sam pogledao u životu, sva sreća pa sam od sredine počeo gledati.
eh, eh, kažeš da je rocky sranje od filma(pretpostavljam da misliš na prvi kad nisi broj napisao), a kažeš da je keanu reeves odličan glumac :(
Tako je :thumbs2:
Jedino ne znam koji nastavak je bio onaj dan na telki, ali nije prvi nastavak koliko sam skužio... Trenirao je nekog plavušana!? Keanu je Bog pokraj Stalonea, Stalone glumi kao da ima zatvor čitav život!?
peti nastavak je to bio, Tomy Gunn se lik zval
ajde, za rocky 5 i razumijem, najlošiji od svih...
= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Keanu Reeves Does NOT Suck, And I Can Prove ItS:D
sutra je punisher na novoj tv.mislim na ovu novu verziju,ne na onu iz 1998. s dolphom lundgrenom.to moram gledati...
Kak sam ja zabrijao da Punishera glumi Wolverine iz X-Mena? Ili glumi?
ne glumi...samo su slični...kad ih pogledaš s leđa...dalekozorom...sa obližnjeg brda...kroz prozor...na autu...tamni prozor that is...
A, lol, pogleda sam Punishera prije par dana i evo ga sad na TV-u!
Meni je predobar taj film.....
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Pa da, onda je moguće da sam ih zamijenio...
[quote=Da_killah]ja zaboravio gledat :cry:= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":3a9bj9s4
jel barem lošiji od hero-a?[/quote:3a9bj9s4]
Meni je Fearless bolji od Heroa.
Mislim, i Hero je odličan film, ali Fearless mi je draži (i puno je realniji).