Je li postoji Dungeon SIege 3 ili 4 jer mi se 2 super svidjela!
Printable View
Je li postoji Dungeon SIege 3 ili 4 jer mi se 2 super svidjela!
Nema, ali zato ima ekspanzija za dvojku, Broken World.
Hm, trebam preporuku nekih dobrih igara bilo kojeg žanra, sa settingom u feudalnom Japanu, po mogućnosti za PC, ali može i za starije konzole, poslužit ću se emulatorima. Makar imam osjećaj da sam većinu takvih igara odigrao, možda se nađe neka dobra koju sam propustio.
Shogun: Total War, Throne of Darkness, Tenchu
Probaj i Prince Of Qin, ne sjećam se da li se odvija u Japanu, ali dobio je čisto solidne kritike.
što se rpg-a tiče, probaj dark messiah of might & magic, pa deus ex 1 i 2 i system shock 1 i 2.. mada nisu smešteni u fantasy.= Citat =:
Izvorno postao Plexihack
a crusader kings, jel to stronghold: crusader, ili misliš na nešto drugo? ako jeste, onda ti preporučujem dungeon keeper 2, startopiu i tropico.
što se nwn2 tiče, to jeste veoma bagovita igra, ali to ispravljaju patchevi, ili instaliranje neke od ekspanzije (da sam na tvom mestu, i da planiram da počnem da igram nwn, nabavio bih obe.. za storm of the zehir kažu da je baš h&s, a za mask of the betrayer da je na neki baldur's gate fazon).
Ovo je Crusader Kings:http://en.wikipedia.org/wiki/Crusade...s_(video_game)
I Baldrick,kad su tebe banali,i zašto?
Meni ako moze FPS neki nesta kao crysis,da se radnja odvija u dzungli,osim Far Cry i Crysisa.Ako je moguce za pc,da je grafika barem kao u Counter Strike moze i bolja,samo da je radnja odvijanja u dzungli ili na nekim ostrvu.Ono gdje ima palmi i ostaloga kao u Crysisu.Hvala
Medal of Honor:Pacific Assault.
CoD5 ima dijelova u džungli.
Osim toga, Vietcong i nastavak mu i Boiling Point: Road To Hell, nisam imao priliku zaigrati ijednu od navedenih, ali kritike su čisto solidne.
Također, možda si već probao, ali ako nisi, probaj Crysis Warhead.
trazim nesto ko kula world (sa ps1) a da nije hammsterball ^^
thnx
@Duck: Igrao sam medal of honor.
@Chutulk:Crysis Warhead sam poigrao,prekuco ga do kraja.Sada skidam Boiling Point: Road To Hell ;),thanks ovako sma ensta trazio.
Preporucujem ti Marble Blast Gold i Marble Blast Ultra,moje dvije naj omiljene igre,a nisu ni prevelike za download. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Sillenius
Sretno s tim - RPG/FPS hibrid bugovit do bola.= Citat =:
Izvorno postao Ghost_Rider
[quote=Arbiter of Change]Sretno s tim - RPG/FPS hibrid bugovit do bola.[/quote:2sp6vx3v]= Citat =:
Izvorno postao "Ghost_Rider":2sp6vx3v
Ima par bugova, ali nista strasno s patchem. Inace je igra vrlo dobra.
Hvala na pomoći, ali nažalost sve je već odigrano :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Neka trkačka igra koja zahtjeva tonu refleksi.
Star Wars: Racer :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
World in Conflict, EndWar, Warhammer 40k?
Ja bi ipak nešto novije= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Ballistics?
Je malo starija (2001.), ali je jako zahtjevna kaj se reflexa tiče.
You're da man! Još ako si igro, reci mi ima li split-screen ili ikakav hot-seat mod ogranja.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Mislim da nema, tj da je samo prek lana ili neta m,oguće igrat sa više ljudi.
Naravno.
Ah, dobro. Trebala bi doci na PC ubrzo.
Pozdrav.
Evo prije 10-ak minuta sam zavrsio Fable, i igra mi se fakat dopala. Zanima me jel mi moze netko ovdje preporuciti takav neki slican RPG, po mogucnosti da ga mogu igrat na svojoj kanti (2 ghz, giga rama i geforce 5900xt 128 mb)
Znaci nesto ne prekomplicirano da me ne ubije u pojam sa 10000 razlicitih skillova i statova :)
Hvala
Jade Empire, Gothic serijal
SW Kotor ofkors :wink:
hvala :thumbs2:
the bard's tale od tih prostijih rpg-ova, i vampire: bloodlines da se malo uhodaš sa komplikovanijim.. pa posle pređeš na arcanum, torment..= Citat =:
Izvorno postao Jerman
zna li netko ime igre koja se pojavila na jednom pcplay cd-u , otprilike 400 mb, turn based strategija, freeware je .
kontrolišete tenkiće , squadove vojnika i tako to.post ww2 je seting.
slično panzer generalu mislim da ima isti engine.
Nešto da ušutka moju mlađu sestru. Nemora biti nešto dječje, ali da je jednostavno. 2GHZ, 512MB, Radeon 9600 I28 MB
ice age 2, rayman 2 i 3.. za početak.
je mi može neko reći kakva je igrica [b]devil may cry 4[ frend mi je reko da je super pa vas pitam.kakva je?
icy tower.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Spore :wink:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
spore baš i nije tolko dječja= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
ali je tolko glupo napravljena(bez uvrede fanovima)da ju svako može preći
igra je jako daleko od komplicirane i bas je slozena za igrace koji bas ne vise nekoliko sati dnevno pred pc-om. Uostalom, dosta je i zabavna tako da je odlican izbor za dijete.
Za dijete.... Shrek2 il tak neki burek.
bump.= Citat =:
Izvorno postao King tiger
netko zna ?