-
Re: The Elder Scrolls IV: Oblivion
U intervju-u se Pete Hines (ili je to bio Todd Howard) hvali kako Bethesda ne izdaje puno igara, ali da se zato njihove igre i mnogo godina nakon izlaska dobro prodaju. Sada kad je F3 gotov, čini se da Bethesda želi dati još jedan dodatak OB-u prije nego se potpuno bace na rad na TES5.
-
Neka oni pocmu raditi novi TES :) ovi dodaci me izludili :)
-
Kako seru iz Bethesde, ko oni dobre igre prave... ne prave oni dobre igre, nego dobre SDKove koji odrzavaju igru na sceni do 3 godine (oblivion). A morrowindu on nije bas ni potreban, jel? :yuck:
-
= Citat =:
Neka oni pocmu raditi novi TES ovi dodaci me izludili
Na TES5 se radi, ali to ne znači da svi developeri tamo imaju posla. Neki poput questmakera i modelista neće imati što raditi dok TES 5 ne uđe u određenu fazu razvoja.
= Citat =:
Kako seru iz Bethesde, ko oni dobre igre prave... ne prave oni dobre igre, nego dobre SDKove koji odrzavaju igru na sceni do 3 godine (oblivion). A morrowindu on nije bas ni potreban, jel?
Ne seru jer činjenica jest da se igre i dalje izvrsno prodajedu. Morrowind i Oblivion, godinama nakon izlaska, i dalje se naručuju u trgovine diljem svijeta i prodaju. Možeš mrziti igre koliko želiš, ali činjenica ostaje da su prodajni rezultati, ono što je važno, i više nego dobri.
A sada je li to zato jer su im igre vrhunske ili zato jer imaju moćne SDK-ove ili oboje nije važno, kao niti mišljenja fanova (koji su uvijek pristrani) i samoproglašenih stručnjaka (od kojih svatko ima svoje mišljenje, često kontradiktno onome što misli većina, to jest casual igrači).
I kad smo kod toga, ne vidim gdje sam spomenuo "Hvale se kako rade dobre igre koje se dobro prodaju", a mislim da nije ni Bethesda. Spominjali su prodajne rezultate i što su naučili tijekom proizvodnje DLC-eva.
I bez fanovanja i hatinga ovdje, molim vas. Postoje posebni treadovi za fanovanja i hatinge, da i ne govorim da svi već znaju na pamet kako će se rasprave voditi. (Ovo je namjenjeno bilo kome tko dobije namjeru da započne tu već dosadnu raspravu)
-
Da dominiraju po pitanju prodaje je istina. Sjećam se da je Bethesda bila među onima ranim devsima koji su pionirali DLC materijale u ono vrijeme kad se govorilo, ako se sjećate, da ih je na to natjerao Microsoft i da će podbaciti, ali na kraju su nas sve iznenadili kad su objavili da su ostvarili astronomske prihode samo gledano iz DLC brojki. Zapravo, podijeljenost fanova im tu samo ide na korist jer, hey, svi moraju probati Bethesdine igre kako bi "vidjeli na kojoj su strani", ali mislim da je casual igračima (znate, onima koji niti posjećuju službeni forum i slično) Oblivion više nego odlična igra čisto jer nisu izloženi debilani na netu.
-
Eo ja sam sad prije par tjedana ponovo počeo igrat Obvlivija i jednostavno sam bio prisiljen odustat od igranja due to 8 FPS at Very Low Graphics...
Sad sam se bacio na Morrowind i Bloodmoon i Tribunal :D
-
Ja OBOZAVAM Oblivion jer mi je bio prvi RPG, i Morrowind, well zato sto owna. Ali cinjenica je da nebi bilo te prodaje da nije bilo SDK toola. -.-
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Da dominiraju po pitanju prodaje je istina. Sjećam se da je Bethesda bila među onima ranim devsima koji su pionirali DLC materijale u ono vrijeme kad se govorilo, ako se sjećate, da ih je na to natjerao Microsoft i da će podbaciti, ali na kraju su nas sve iznenadili kad su objavili da su ostvarili astronomske prihode samo gledano iz DLC brojki. Zapravo, podijeljenost fanova im tu samo ide na korist jer, hey, svi moraju probati Bethesdine igre kako bi "vidjeli na kojoj su strani", ali mislim da je casual igračima (znate, onima koji niti posjećuju službeni forum i slično) Oblivion više nego odlična igra čisto jer nisu izloženi debilani na netu.
Oblivion se najviše proslavio sa DLC-ovima i modovima iz moje perspektive. Oblivion nisam ni htio igrat dok nisam vidio kako su veliki i mvalitetni modovi izašli za nj. A to što casual igrači ne posjećuju forume raznih developera ništa ne znači, ja za sebe kažem da sam hardcore gamer, a sajt službenog izdavalča igre skoro pa nikad ne posjećujem.
-
Lol, novi DLC, a ja se još nisam natjerao da dođem do prokletog portala za Shivering Isles :rotfl: Krenem iz IC-a i na pola puta do Anvila izbrišem igru koliko je dosadna, a di su još SI i ostali DLC-i :D
-
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Oblivion se najviše proslavio sa DLC-ovima i modovima iz moje perspektive. Oblivion nisam ni htio igrat dok nisam vidio kako su veliki i mvalitetni modovi izašli za nj. A to što casual igrači ne posjećuju forume raznih developera ništa ne znači, ja za sebe kažem da sam hardcore gamer, a sajt službenog izdavalča igre skoro pa nikad ne posjećujem.
Što se tiče modova, TES od Morrowinda općenito slovi kao jedan on najviše user-friendly i pristupačnih (ovo je važno, jer ima igara sa editorima tipa Crysis i NWN koji su isto tako odlični, ali su neupućenom više manje enigma kad nešto pokušaju napraviti jer su stvari relativno komplicirane) serijala sa izvrsnim editorom koji je, kad je Morrowind u pitanje, doista proslavio igru i učinio je vječnom. Dok je kod Obliviona viđen kao paket prve pomoći koji je spašavao igru i krpao očigledno loše dizajnerske odluke koje je Bethesda odabrala kod razvoja igre.
Nema veze, službene stranice su ionako korisne samo dok igra ne izađe jer se na njima zna pojaviti dosta toga (znam da ss za Oblivion bili stavili Wallpapere i glazbu, teasere jel'te), ali nakon toga ništa jer se stvari obično presporo updejtaju i ti već sve doznaš iz neke fan stranice. :)
-
Pogledajte ovo: Oblivion Enhanced Edition Beta_02 by PahncrdS11.9GB :shock:
Ali uskoro će Beta03 pa možda bolje pričekat.
-
-
Usudio bi se reći da će to većini ljudi biti sveSšto je potrebno za dodati kad jednom instaliraju Oblivion jer u sebi sadržava gomilu modova, većina redom odlična, i uz to sve još dodatno customize-a Oblivionove probleme.
-
fali nesto... to jest onaj natural mod !!!
on dodaje oblivionu mnogo vise zivoga svijeta kao: medvjede te mladuncad kako ih prate te copore vukova... ali i ovo je doist fantasticno... :pray:
-
Ma stvarno je mrcinski pack, ali možda radije da pričekaš Beta03 sa još više modova, kao što sam već rekao. Čak i ja mislim Oblivionu dat još jednu šansu kad to izađe :D
-
Vrlo zanimljivo, mami me da ponovo Oblivion zaigram. :D
-
Lol, na nestabilnu igru staviti mod od 11GB :D Kaj će dobiti? 15GB nestabilnog sadržaja :P
-
I tako mnogi od nas imaju flat, što fali barem probat? :P
-
Ja skidam kada izade gotova verzija, nikakve bete :D
-
Pa, sumnjam da će biti gotove verzije dok god dolaze novi kvalitetni modovi :)
-
Dali ima neko neki link za skinut osim ovog sto je na onom linku gore jer se tam presporo skida.
-
-
Odlucio sam pricekat Beta 03 pa da vidimo sta ce bit novo :D
-
HOLY SHIT!!!!1
sporo ti skida meni skida odma 480 kb/s jbt sta ti sporo skida :?
-
-
nisam tebi govorio nego vukopasu
-
skida mi se po 2kb/sa.Inace mi se ostalo skida po 500kb/s ali ovo nikako da se ubrza od 2kb/s.
A i izgleda da nema nekih boljih linkova za skinut.
-
evo..mod mi se skinuo za 5 h prek noci.....sad ga unraram :D
trba dugo ima preko 20000 fileova
-
Aj pa javi jel valja išta :)
-
evo ja sve kako treba samo sam trebao reinstalirat irgu(bilo mi je pozeljno)
izbaci mi error :(
sad cu formatirat disk i to je to