tipfeler :)= Citat =:
Izvorno postao Valnjes 666
Printable View
tipfeler :)= Citat =:
Izvorno postao Valnjes 666
glazba je dobra, nervira me od lika glas= Citat =:
Izvorno postao olio
Ma dajte, jel tako da je Chaz bolji ? --.--
PUNO BOLJI! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Maze
nhf,al nisi više zabavan -.-= Citat =:
Izvorno postao Maze
piromanu,dont start the fire= Citat =:
Izvorno postao Maze
ma boli me briga sto tebi nisam, sebi jesam, fak of. ;)= Citat =:
Izvorno postao Đeri
Dobra je ova pjesma od Borgira, dobri su mi oni općenito.
king diamond fanovi,evo nesto o novom albumu
Renzo van Soelen, the webmaster of KING DIAMOND's official web site, Coven Worldwide, has issued the following update:
"I just got off the phone with King. We talked about two hours and he gave me some very exclusive info about the forthcoming KING DIAMOND CD. King told me he had just finished recording the vocals which he had been doing for the last four weeks about six hours a day.
"In the next three weeks King and Andy [La Rocque, guitar]Swill be mixing and mastering the album (starting Monday, March 5).
"Is this better than 'The Puppet Master', I asked him. King started laughing and explained it as follows: 'We tried to get our driver's license for twenty years and now we finally got it. We passed the test! It's the best album ever, definitely — there is no doubt about that, for sure. Even the work mix sounds better than any album yet. The music and story are great. I am sure these are my best vocals yet. Andy said to me that he not played solos like this since 'The Eye'. Mike [Wead, guitar]Stold me he has never been so inspired to do solos as on this album. And, yes, Livia is on the album too!'
"King said to me: 'I guarantee you this is the best album yet — I am positive about it. It's more KING DIAMOND [than]Sthere [has]Sever been. It has the best KING DIAMOND top class through the whole album. The story is very dark, perhaps one of the darkest I have ever done.'
"King mentioned the intro to the album is a 'real' intro again, like where Midnight (from 'The Puppet Master') was more of a pre-song .
"Want to get a little taste of what you might expect from the lyrics? Here you go:
'Me and my black cat Magic, the beautiful house on Never Ending Hill, the little girl in the bloody dress and her dead little brother, the dark, the floating head woman, shapes of black and YOU.'
"The cover represents a little girl standing on a winding stairs in a white dress covered with blood (which actually is the blood from her little brother). I have seen the unfinished cover and I'll just know you're gonna love it! King also said that the front cover will look like a mirror.
"The album will probably be released late June/beginning of July. Nothing is certain yet but it looks that way."
The album, which will be "Gimme Your Soul … Please", will contain the following 13 tracks:
01. The Dead (King)
02. Never Ending Hill (Andy)
03. Is Anybody Here? (King)
04. Black of Night (Andy)
05. Mirror, Mirror (King)
06. The Cellar (Andy)
07. Pictures in Red (Andy)
08. Gimme Your Soul (King)
09. The Floating Head (Andy)
10. Cold as Ice (King)
11. Shapes of Black (King)
12. The Girl in The Bloody Dress (King)
13. Moving On (King)
čekaj malo! A šta je onda s ovim!?
Andy LaRoque, gitarista najviše poznat po njegovom radu u bendu King Diamond, je objavio da od 05. marta putuje u Dallas, gdje će započeti miksanje novog albuma benda. Kako sam tvrdi, materijal je odličan, dok tačan datum objavljivanja albuma nije poznat. Planirana je objava u kasnu jesen tekuće godine. Što se tiče priče oko koje se vrti novi materijal, ona je usko vezana uz sliku po imenu "My Mother's Eyes", koju je otkrio distributor benda za Dansku na internetu, a koju je odmah nakon toga kupio sam King Diamond. Na slici je prikazana djevojčica u krvavoj haljini sa ispruženim rukama u kojima se nalaze dva oka. Slika će vjerovatno biti omot novog albuma, obzirom da je u tolikoj mjeri inspirisala samog Diamond-a.
OMG, vjedva čekam... :pray:
np: King Diamond: Welcome Home
heh,ako misliš na izlazak,neznam...al uglavnom,ono gore su riječi od samog king diamonda= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Samo da mu glas nije oso u ku.. :cry:
ako ti nakon 20 godina glas ne ode uquratz,onda nece nikad= Citat =:
Izvorno postao Maze
edit:novi album izlazi 29.06.07.
Ja ne kužim u čemu je fora sa tim kong diamondima. Meni osobno nisu baš nešto, a čini mi se da je onaj piskutavi lik uškopljen...
taj lik se zove king diamond :)= Citat =:
Izvorno postao Outmind
ha cuj i dickinson je piskutav a za njega nis ne velis
On je jedan od očeva metala..= Citat =:
Izvorno postao Outmind
otac corpsepainta i horror ugođaja u metalu.king legenda :pray:= Citat =:
Izvorno postao Maze
Otac ili ne, meni nije dobar, ali to je moje subjektivno mišljenje...
Sve je stvar ukusa. Tko voli Mercifull Fate voljet će i Diamonda, ako ne onda ništa. Ja sam poslušao nedavno dva Abigail albuma i tekstualno je majstorski, no zvuk - točnije njegov vokal mi nije ono što bi ja smatrao horror segmentom. Recimo Rhapsody na onim "žestokim i mračnim dionicama" mi zvuče žešće i strašnije, pa čak i od Lordi-a intro sekvence... ma neznam... A i Sabbath mi nije sjeo pa onda znate o čemu se radi. Not my bang :roll:= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
P.S. Što mislite o njegovom House of God albumu? Jel ima spike sa sotonizmom? Onaj obrnuti križ me odbio, ne sviđaju mi se ta isticanja znakovima.
meni je sasvim dobar, posebno pjesma "Trees have eyes" :boohoo: :)= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Je, KD je sotonjara.
Jel mi mozete preporuciti neke knjige o norveskoj mitologiji, slusam amon amarth po cijele dane pa bi htio malo bolje skuziti tekstove
jedan od naj albuma.zapravo,tema nije sotonisticka.evo uvod:= Citat =:
Izvorno postao ewok
Upon the Cross he did not die, they tortured him, but he survived
Smuggled across the open sea, to Southern France, tranquility
There he married Magdalene, and founded another dynasty
A church was built upon a hill, to serve all of the gods at will
znaci,nakon mnogo godina covjek dolazi u francusku u tu crkvu.tu dolazi vuk koj se pretvara u žensku u koju se on zaljubljuje.onda dolaze sranja:mora se obavezati da ce zamjeniti ovu zensku i on cuvati crkvu ili zenska umire.naravno on pristaje i mora tu provesti puno puno vremena.ženska odlazi,on sav sjeban pronalazi isusov grob i saznaje istinu o Bogu i Vragu "God and Satan are just puppets on OUR strings".znaci saznaje da potoji još vise bice od njih.i tak album zavrsava instrumentalom "Peace Of Mind"
Šta mislite o albumu Angel of Retribution od Judas priesta ? MENE JE ALBUM STVARNO UGODNO IZNENDADIO....
Dam ti ja skriptu iz etnologije euroopskih naroda 2. Tu ti mnogo toga piše...= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
http://sacred-texts.com/neu/ice/index.htm= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
khm... zanimljivo... vrijedi nabavit :D= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
Thnx.
Upravo slušam Finntroll - Ur Jordens Djup album :pray:
http://ww.anita.f2o.org/Nordijskamitologija.htm= Citat =:
Izvorno postao ewok
vrlo zgodna stranica,imas o slavenskoj i nordijskoj mitologiji
Itko cuo za As Blood Runs Black? In Dying days predobra pjesma baš sam skinuo njihov album,predobar! :kill: