Ma igramo na GGCu, svaka mu cast on tolko noobova i newbiea nadje :pray:
E daj recite neki build za rikia
Printable View
Ma igramo na GGCu, svaka mu cast on tolko noobova i newbiea nadje :pray:
E daj recite neki build za rikia
Butterfly obavezno, dalje moš s&y, desolator, buriza, mkb...= Citat =:
Izvorno postao Teon
Sve ovisi protiv koga igraš!
dva orba= Citat =:
Izvorno postao Frky
Kad sam napisao "dalje moš", to znači po njegovom izboru! Naravno da neće ići na dva orba!!= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
[quote=Systematic Rewerse]Neznaju oni shta je moch Spectre sa radijacijom i mantom, al neka, nauchit che jednog dana ^^= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":1viosnve
[/quote:1viosnve]
Provjereno, radi. Spectre vs Tiny, itemi: Manta, Radiance, treads, vladimirs. Čisti pwnage (Haunt, Illusion, Dagger).
1on1 nije dota :P
Znam da 1vs1 nije prava DotA, ali ja to koristim za određivanje itema koji idu nekom heroju. :roll:
[quote=KI KI]istina može se ići= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
BoT reko zaš ne
Hot netreba
BUriza kasnije
Manta netreba
bolje s/y i butter[/quote:cvxc5w2s]ljepo ownas i sve 5 i osjecas se pro
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
e tgx stvarno danas nisam bio dobre volje hvala ti
Ili mozda jos bolje, manta i s&y :rotfl:
Ffs, zasto spammas taj "haha", nervira.Osim toga, ako on više voli SiY od mante to je njegov izbor.
Nemojte raditi takve gay postove da se mora scrollat 2 godine >.< Editirao sam vam :nonono:
istina volim više s/y ali u nekim slučajevima manta owna= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
moze on voljet, ali je losiji izbor... :roll:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
možda je po tvojem mišljenju ali i ovisi protiv koga igraš...
ako igram u timu u kojem nema bas stunnera, slowera i ekipe, ja isto uzmem s/y jer je jednostavno bolje, radi maima, a općenito više volim mantu= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
ja nevolim mantu osim kod nage i lancera 8)
s/y 4ever
A zašto nebi obadvoje: S&Y, Treads, Manta, Radiance, Vladimirs i custom item? Možete staviti S&Y u prvi slot i tako imate maim a ne feedback. Ionako Manta treba radi iluzija, feedback uopće ne treba.
To je moguće, ali malo glupo!= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
Davati toliko love za 2 iluzije od 30 sec je malo glupo!
A čuj, Spectru je dobro: Haunt, Reality, Manta uz esenciju Maima (S&Y) i Radianca, Dagger i pwnaj ga. Probao sam, i najjači padaju tako.
nikada zajedno mantu i s/Y!
jedino ako si range i to ne ta dva itema nego EoS+orb efect
Ma lol, mana burn je prejebeno koristan da se odbaci ono...
Ovisi protiv koga. Protiv inteligence heroja je jako koristan, a protiv strenght heroja ne bih rekao. I svejedno je što se ima, glavno da su obadva itema tu. Koji ćete orb efekt odabrati, to ovisi o situaciji.
Protiv svih heroja ne samo intela, vechina heroja bez mane su 0
Većina, da. A ipak, S&Y su vredniji zbog +str, +agil, +dmg, 10% ms i 10% as, maim najčešće možemo zanemariti. I sve više postajem pro :D
da, a u drugu ruku, manta daje mana burn, i dvije iluzije radi kojih mozes pwnabti bilo sto 1vs1 ako nema nesto aoe, a i sa aoe mozes dobro :P= Citat =:
Protiv strenght heroja je itekako koristan! Npr. leoric, burnas mu manu (koja ionako nije velika) i izgubi reinkarnaciju!= Citat =:
Kod inteligence heroja (u late game-u) nema smisla tako reći osim ako nemaš neki stun (zato i ideš s maginom na bashere uglavnom), jer ti protivnik saspe sve svoje spelove u dvi-tri sekunde i onda si najeba!
ispricavam se ako je ikog moj zadnji post uvrijedio malo mi dosadno bilo bal manta>>>>>siy na spectri jer nju je bez iluzija pretesko ubit i kad je mass fiunt + manta svi non int heroji ce imat -50% mane i plus izgubit ce dmg i jos ce se tesko saznat koja je prava spectra,,,,, zato i svakom cw poslje radi se radi manta na njoj jer manta daje 250+hpa.....
Nisam mislio da je S&Y vredniji od Mante, nego sam mislio da je ostatak efekata kod S&Y vredniji od maima.= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Tu si u pravu, kod intel heroja u lategameu nema smisla jer ionako imaju 1500+ mane pa im ne možeš sve vburnati, a oni str i agil heroji koji imaju sami po sebi malo mane možeš im lako burnati (promjenio sam mišljenje nakon koš jednog treninga).= Citat =:
Izvorno postao Frky
nije lako burnati ....
imaju i oni +500 mane a to je 20 udaraca za burn
a do tada i on ispali i sve ostalo
ispali jednom, ali nece moci drugi put :P= Citat =:
Izvorno postao KI KI