Kaze Niko da je ISO keyba, znaci mali shift, veliki enter.
Printable View
Kaze Niko da je ISO keyba, znaci mali shift, veliki enter.
Pa i treba biti ISO, ipak smo mi u HR a ne u USA.
[quote=Karlo_from_Bjelovar]koji jebeni kurac :([/quote:3cmjvtus]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":3cmjvtus
Poštovani,
Vaša narudžba je zaprimljena i obrađena. Artikle ćemo naručiti od dobavljača. Isporuka slijedi putem Overseas dostavne službe najvjerojatnije kroz 3-5 radnih dana.
--
S poštovanjem,
Davor Juriša
PORTIO INFORMATIKA d.o.o.
http://zaslike.com/files/3mzpp5eu4kqqksuvwi0z.png
Dobit ćeš i mail obavijesti da je Overseas preuzeo artikl nekih dan-dva nakon preuzimanja.
? Ja sam dobio mail od Overseasa istu vecer kad su preuzeli, sutradan kad je doslo u grad i da je posiljka utovarena i spremna za isporuku.
U ponedjeljak u 16 je poslano, ja sam od Portia dobio mail u utorak (kada je već bilo u Bjelovaru) i u srijedu mi je dostavljeno. Čak me iz Overseasa nisu ni zvali da jave da donose...
Znam frende, već sam tamo kupio kućište, microSD karticu za mobitel (od majke) i još neke sitnice.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Zvao sam ih maloprije i rekao mi je tip da je (najvjerojatnije) sutra isporuka.
Samo čekam da mi jave kako ništa od keybe, da je potražnja bila veća od ponude. Ipak sam imao samo dvije zvjezdice u horoskopu taj dan kad sam naručio :D
sad si moram kupit novi cooler za keybu, ne paše mi stari
Le fuk?
mislim da ću za prvu ruku kupit stolni vent da lagano pirka po njoj, pa ak bude nekakvih problema uzet ću pravu stvar
Ja sam narucio u pon, u pon navecer dobio mail da je overseas zaprimio, utorak da je posiljka u Brodu i u utorak u 14h mi je dostavljena.= Citat =:
A u kurac, upravo ovo čitam na Linksovoj stranici - Klik
Layout: USS(otisnuti HR znakovi - nisu osvijetljeni)
US koristi ANSI layout i za svoje i za inozemno tržište. UK layout je uglavnom standardni ISO layout :( Nadam se da je tipfeler, jerbo ako nije, onda u kurac :cry:
EDIT:
A i komentari su mi čudni. Jedan lik se žali na mali enter... a drugi lik se žali na mali shift i mali enter što mi nikako nejde zajedno :D
Ako je zbilja ANSI, onda nije niti čudno da su toliko srezali cifru.
Gle, na kutiji moje G710+ piše US layout. XD
A ISO je s nafrljenim hrvatskim dijakritičkim znakovima.
U sigu ti piše da ti je laptop "modiffied", a ta riječ ne postoji. Modified si mislio. Samo kažem. :D
Pa sad ti budi pametan, živjeti ću u neizvjesnosti do sutra :( Kad naše mudonje ne stave prave slike proizvoda nego random prvu sličicu koju nađu na googleu.= Citat =:
Ja sam ga nazvao modiffied, to "modiffied" je dio imena. Da sam stavio modified ljudi bi mislili da je modificiran, a nije - samo je nadograđen.= Citat =:
Izvorno postao Azer
Nego, zanimaju me W3DR4Novi komentari na ovu keybu:
Morao sam ići umiti tu gadost iz očiju.
Zbilja osoba treba biti umno oštećena da u kuću donese crveno-rozo-crno-bijelu dasku za peglanje.
Ne bi je uzeo ni da mi je netko daje za žabe!
Kako se iživljavaju na tim keybama, pre strašno :D Kaj je najbolje, ziher košta ko prava :/
@Niko, su tebi javili da je krenuo Overseas?
Nope. Zadnji mail from Portio sam dobio today @ 8:13 AM.
23.07.2013. @ 06:28:19
Pošiljka utovarena za dostavu.
Očekuje se dostava tijekom dana.
OSE Zagreb
Meni je tek Portio ovo poslao, poštar se još nije javio da stiže :D
= Citat =:
Vaša narudžba je isporučena dostavnoj službi
Nije se ni meni javio onaj striček kojem trebam platit 384 kune. Odi na Overseas.hr i vidi štap iše kadu kucaš svoj broj u T&T rubriku. Mobitel mi se puni ugašen, ali ostavio sam dobru adresu pa neka slobodno navrati.
Mozda kupim Modecom solarnu.Zanima me kako radi bez kabla i baterije.
http://i.imgur.com/y2rZGjT.jpg
Stigla je today @ 12:30 PM. Slika je loša, ali tipkovnica nije. Za cca 5 sati je budem pokušao spojiti na GT-N7000. Držite mi fige!
ISOOOOO, NOICE :D
Meni još nije stigla, valjda smrdim :(
Vidiš Bartuc, napravili smo dobar posao po svemu sudeći. Čak mi se ostvarila i vječna želja da mi Y na tipkovnici bude gore u QWERTY redu, a ne dole uz X. Taj sam detalj uvijek hejtao na najjače.
Za sad sam prezadovoljan, još samo da mi se moj GT-N7000 napuni do kraja pa da isprobam da li radi i mašala.
Zašto pobogu želiš gore Y, lol :D
Upravo je odpakirao, dojmove javim kasnije :P
http://i.imgur.com/ozCSVHh.jpg