Bit će i sise i pitzke.
Printable View
Bit će i sise i pitzke.
Geralt kurwa.
Al jebote onako to je baš najgore što možeš stavit u igrama, sva sreća pa toga ima jako rijetko. Ne mislim na samu temu seksa, nego ono igrivi seks, jebote ako za veću retardaciju nisam u životu čuo. Da se nečemu takvo veseliš i očekuješ baš trebaš biti jebeno žalosna osoba.
Umjesto da se fokusiraju da dobro ispeglaju igru i da bude što bolja pri izlasku, ovi ponosno najavljuju 16 sati motion capture seks poza. lol
ovo uistinu jeste retardizam.
Ček, ja mislio da je to neka zajebancija...
Svi ste vi pederi kad ne znate cjenit ovakvu umjetnost.
Imam sve :D
https://www.youtube.com/watch?v=9xH0xorgUoI
Najs.
Izgleda odlično, iako mi je combat malo smotan još.
Mrzim poljske igre. Bolesno su ukočene.
bolesno
Threesome confirmed. GOTY svake godine.
ez goty.
Pogledao sam sad ovaj zadnji trailer. I'm sold. Samo treba prvo novi komp nabavit, a pitaj boga kad će to biti...
Meni je najbolje kako je sam CPRED rekao da je PS4 najoptimalnija platforma za Witcher 3. lol
Ako si to pročitao u istom intervjuu kao i ja, onda je tip samo rekao da će on kao vlasnik PS4 na njemu odigrati igru i da i na PS4 igra izgleda prekrasno, iako se na high-end PC-u mogu naštimati naprednije opcije, odnosno dobit bolji framerate.
Pa i ja bi ga igrao na PS4 da mogu. Ionako ću s gamepadom igrat.
I to isto stoji, ja također preferiram sve što mi više paše s gamepadom odigrati na plejki.
Vi ste jako loši ljudi.
Nemam TV u sobi pa je to još 2-3k, a bome ni nema toliko igara trenutno da bi mi se isplatilo. Možda slijedeće godine.
Nije mi to to onda :D. Kad nabavim konzolu onda uz nju mora ići kožna fotelja i 102cm Full HD TV.
Ako već ide kožna fotelja i 102 cm TV, onda radije složi moćan PC a ne upropastiti sve konzolom.