Elune (E'lune), famozna božica night elfova je, čini se, Naaru.
E, sad, osim što je to prilično čudno s perspektive night elfova (doduše, Elune se nikad nije pokazala u nekom konkretnom obliku, pa nije nelogično da je sad odjednom naaru), ovo objašnjava i zašto postoje Tauren Paladini.
Taureni također štuju Elune, ali je zapravo zovu drugačije - Mu'sha, koju smatraju "dijelom" (okom, preciznije) Earthmother.
To znači da Taureni i Night Elfovi zapravo imaju Naaru kao božanstvo, a Naaru je za Draenei (a možda i za svih, samo toga nisu svjesni) - "The Holy Light".
Slap in yo face, holy cow haters :D
tera me srat, brb
10-05-2010, 21:33
sickpetey
Re: WoW Filmovi, Slike, Pisme...
Kad se vec razbacuju klasama od kojih su neke apsurdne sta ne daju trollovima warlocke..nije da vec nema npca trollove koji su warloci ili u nekim kultevima.
Ma meni su te klase apsurdne odkad su dali gnomovima class:warrior...
10-05-2010, 21:51
Demon Hunter
Meni je samo glupo Worgen Druid...mislim ok je da Worgen bude druid,ipak su ih Night Elfovi pozvali u Ally.
Ali sto je najgore...Worgen ima svoje 2 Forme(Human/Worgen)..
E sad ako neku bude rerollo drooda Worgena,to ce bit jebeno za igrat.Jel pazi sad:
Kad nije u fightu human je,zatim kad se bori mora otic u Worgen formu.i jos ako si drood moras se prebacivat u Bear,Cat bla bla.
Znate sta mislim.....
10-05-2010, 21:53
toTheCore
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Kad se vec razbacuju klasama od kojih su neke apsurdne sta ne daju trollovima warlocke..nije da vec nema npca trollove koji su warloci ili u nekim kultevima.
Ma meni su te klase apsurdne odkad su dali gnomovima class:warrior...
Jel to /sarcasm ili ja ne kuzim ? :D
10-05-2010, 21:54
FaTaL_mRkvA
Zar nije odlazak u Worgen Formu automatski dok uđeš u combat?
10-05-2010, 21:59
sickpetey
Da sarkazam je.Kad netko tko nema ni metar a moze tankati npr zmaja ciji je izmet veci od ovog XD
sve ostalo ima neke logike,rogue jer je mali,magije su ok..al daj ajde da lik moze samarati ljude koji su abnormalno veliki od njega to je vec glupo
10-05-2010, 22:18
flander
prvenstveno opće je smiješno tražit neku logiku u bilo kojoj video igri :D
budimo realni ^^
13-05-2010, 18:04
Devil Dog
I'm a mage son, I can conjure my own girlfriend if I have to! :D