Ovo nisam očekivao. Jel se daju i stariji iPhoneovi tako raskopat?
Printable View
Ovo nisam očekivao. Jel se daju i stariji iPhoneovi tako raskopat?
Da ako imas iskustva sa rastvaljenim mobitela...ja sam radio svoj i znao sam,naravno sljedeći ovakve tutoriale..
iphone 2g je malo teze,jer je baterija zalemljena na maticnu,3g i 3gs ide,i nije neki veliki problem,iphone 4 moze i idiot zamjenit bateriju
Ali 3GS primjerice nema šarafe i to? Imam dojam da nije ni namijenjen da se rastavlja.
Oke karlo malo ću jezik za zube sada :D jako me iživciro mob pa su mi živci bili tanki :)
Ima šarafe ko i 2G, 3G i 4. Pogledaj malo po netu :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Svaki iPhone ima samo 2 vidliva šarafa sa donje strane.
E i danas sam sanjo da me jamobitel tolko naživciro da sam ga nategnio nasred sobe i da mi se napola raspo :D
any1? :?= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Imas ih 3 miliona 245 tisuca i 126 u oglasima sa garancijom s sve ko da kupis u ducanu, za jeftinije tako da neznam u cemu je problem. U T-Comu se kupuje samo ako mislis uzeti itarifu ili neko drugo sranje na 100 godina pretplate...
rekao sam da ne zelim na burzi niti nista slicno jer mi treba racun..nije bitno uzet cu u t-mobile sam uredaj bez pretplate samo sto ga nema
A nema ga kad su ljudi sve pokupovali, znaju kaj vrijedi :)
Inače, vrlo je zanimljivo vidjeti kako je u cijelom ovom mobilnom podforumu upravo ova tema "iPhone" najposjećenija i najkomentiranija od svih sa 10.800 pogleda i 1.200 odgovora na čak 80 stranica, više nego duplo od prve sljedeće (Mobiteli). S jedne strane prozivaju se "fanboyi", a s druge je najveći interes svih vas upravo za iPhone. Weird? :)
Nije. Ponavljam, slažem se s time da je iPhone trenutno najbolji telefon na tržištu, ali ima svoje muhe. Također je žešća glupost reći da ništa drugo ne valja.
Ne, nego nas ima jako puno koji volim flejmati. A gdje ces bolje mjesto naci od iPhone podforuma i opcenito Mac usera koji misle da su ljepsi, pametniji i inteligentniji od svih ostalih usera.
A zapravo su u velikoj zabludi. Nekaze se bezveze da je lakse sa tetorirostom pregovarati i raspravljati nego sa Mac userom. Imam 2 frenda, zapravo jednog znam cijeli zivot i svakodnevno se koljemo na toj bazi. No za njega iphone i Mac zapravo i jesu. Iz vise razloga, a jedan je sto covjek neigra igre, apsolutno nikad. Druga stvar je sto zapravo na svom kompu samo slusa muziku i surfa internetom i iz nekog cudnog razloga voli imati u tabu 10 programa istovremeno otvorenih, tj. voli slusat muziku, snimat DVD, surfat internetom, igrat se u fruti loopsu i neznam crtati u paintu dok su mu jos svi office paketi otvoreni tek tako za bezveze. Sto ga je do neznam 3 godine prije ubijalo na njegovom Aceru jel mu nije radio dovoljno brzo. A imao je jednojezgreni procesor i 2GB rama. I onda je kupio Macbook pro sa C2D procom i 2GB memorije koju je digo nakon par mjeseci na 4GB i tvrdi mi da mu sad komp radi puno brze i da nikad vise ne bi na PC. To sto je imao krsni laptop nema nikakve veze. Zapravo eto s njim je nemoguce raspravljati. Doduse covjek radi i Vip-u vec par godina i recimo da su mu mobiteli posao. Nece tvrditi da je iPhone najbolji mobitel ikad i da opravdava cijenu, ali ce reci da je to najbolji mobitel zbog touchscreena i podrske. Sto uglavnom i jesu najvaznije karakteristike danasnjeg smartphonea. Isto tako, Android OS nije nikad koristio ali ima mnogo toga za reci zasto je OS losiji od iOS-a. Ali ono sto me pak najvise smeta jest sto me silno zeli navuci da se prebacim na Mac uredaje a zna a sam gamer prvenstveno. Mozda bi iPhone i koristio radi igara da volim igrati igre na hendheld konzoli, ali ne volim, i neputujem toliko da bi ga koristio. A i najvise me odbija cijena. Jel za 1k kuna mogu imati isto jako dobar mobitel u vidu HTC Tattoo-a koji dolazi sa Android OS-om koji je trenutacno ispred iOS-a sto po podrsci, sto po koristenju i sto po broju besplatnih aplikacija. iOS-u je najveca mana zapravo sto ga mozemo i jedino vidimo na iPhonu. Dok ce Android ako ovako nastavi koristiti sve vise i vise proizvodaci mobitela. Jedino sumljam da ce se Nokia odreci Symbiana i BlackBarry svog OS-a, ali ostali, gdje ima velikih igraca kao sto su SonyErricoson, Samsung, HTC, LG itd bi mogli biti glavni u novoj dominacija OS-a.
Meni je HTC Tattoo super, ali navikao sam se na Nokia aparate i ne koristim neke ekstra aplikacije. Dosta mi je da u mobitel mogu ukopčati bilo koje slušalice, staviti dosta veliku microSD karticu da mi ne treba USB stick, te da se mogu preko 3G veze spojiti na net u trenutcima kad mi je dosadno ili u hodu trebam provjeriti neku informaciju tipa vozni red nečega, rezultat neke utakmice, cijenu i raspoloživost neke komponente, radno vrijeme neke trgovine, saldo računa i slično...
Sick@ hehe imam i ja jednog frenda.. nije mac user, naprotiv protiv maca je i samo hvali simbian ali covjek je tako tvrdoglav da je to nevjerojatno. Tolko sere da ga je moj bf vec odpisao i nemože sa njim izdržati 15 minuta.
Ugl neki dan sam sa njim bar pola sata raspravljao o bateriji na iPhone 4 i čovjeku nikako nemožeš objasnit da mobitel manje troši i ima veću bateriju pa tako može duže izdurat... ima jači procesor, veči ekran i mora trošit više struje. Ali eto tu je veća baterija pa sam se nakraju morao složit da baterija dura isto kao i na starom modelu.
Sa glupim i tvrdoglavim ljudima se nemože raspravljat... tolko o našim prijatejima :D
Kako se je Sick raspisao, jaooo :)
@W1k1n6: Da, bogme zanimljiva činjenica ^^
rekao sam vam da je bug...= Citat =:
Letter from Apple Regarding iPhone 4
Dear iPhone 4 Users,
The iPhone 4 has been the most successful product launch in Apple’s history. It has been judged by reviewers around the world to be the best smartphone ever, and users have told us that they love it. So we were surprised when we read reports of reception problems, and we immediately began investigating them. Here is what we have learned.
To start with, gripping almost any mobile phone in certain ways will reduce its reception by 1 or more bars. This is true of iPhone 4, iPhone 3GS, as well as many Droid, Nokia and RIM phones. But some users have reported that iPhone 4 can drop 4 or 5 bars when tightly held in a way which covers the black strip in the lower left corner of the metal band. This is a far bigger drop than normal, and as a result some have accused the iPhone 4 of having a faulty antenna design.
At the same time, we continue to read articles and receive hundreds of emails from users saying that iPhone 4 reception is better than the iPhone 3GS. They are delighted. This matches our own experience and testing. What can explain all of this?
We have discovered the cause of this dramatic drop in bars, and it is both simple and surprising.
Upon investigation, we were stunned to find that the formula we use to calculate how many bars of signal strength to display is totally wrong. Our formula, in many instances, mistakenly displays 2 more bars than it should for a given signal strength. For example, we sometimes display 4 bars when we should be displaying as few as 2 bars. Users observing a drop of several bars when they grip their iPhone in a certain way are most likely in an area with very weak signal strength, but they don’t know it because we are erroneously displaying 4 or 5 bars. Their big drop in bars is because their high bars were never real in the first place.
Bilo je rečeno da su ljudima razgovori bili prekinuti zbog pada signala, a to je nešto više od barova na ekranu. Ali ako se ne događa svima, neobičan problem.
opadne bar, mob pomisli da nema signala i woila?
sve je to sad rekla kazala, jer barem appleu nije problem srat...
vidjet cemo kada dode taj fix... ;)
http://itunes.apple.com/us/app/windows- ... 96406?mt=8
zadnji koristan app koji mi je trebao a nije postojao za iPhone :pray:
Jedva čekam 13i da mi stigne bon da ga mogu skiniti :)
MSN? Šta će ti pa to na mobitelu?
Čemu služi SMS na mobitelu osim da skida pare sa računa?
A 3g internet je jeftiniji?
Netreba ti 3G... dovoljan je samo običan GSM, a skoro svi ionako imaju w'n'w tako da nevidim zašto trošiti pare na SMSove kad možeš sve na MSNu.
Da bi se dopisivao putem msn-a i osobe kojima šalješ trebaju biti na msn-u.
SMS je puno efikasniji i korišteniji.
Ne. Puno efikasnije je nekoga nazvat. Mrzim kad mi neko posalje sms.
Ali je skuplje...
Ako druga osoba nije na MSNu pošalješš SAMO JEDAN sms sadržaja "MSN <3" i evo je u roku par sekundi online i možeš se dopati do mile volje...
Sumljam da ti mozes napisati za 2kn koliko ja mogu ispricati. Da nepricam o tome da covjek kojeg si nazvao netrosi nista.
Boli me bubreg što on netroši ništa kad ja trošim :D
Dođem na MSN, vidim ko se dosađuje kod kuće, pozovem ga u grad preko MSNa i super.
next. na moru sam mjesec dana i zbilja mi se u večernje sate razgovara sa društvom. Mobile MSN <3
next. frend na faxu godinu dana već i nema internet na kompu. bankrotiro bi kad bi kad bi smao tipko poruke. upali MSN i dopa se ko svi normalni ljudi za kompovima.
I još neš u vezi toga.
Uloga smartphonea je da zamjeni komp kada on nije u blizini... Isto tako mjenja MSN, fejs, browser... skoro sve.
ugl:
http://img130.imageshack.us/img130/1...4931177100.jpg
:rotfl:
iPhone 4 ne gubi signal, barem ne kod nas.
k-rXcgmzRhI