No, no dečki, ne studirate samo vi na teskim fakultetima... :P
Printable View
No, no dečki, ne studirate samo vi na teskim fakultetima... :P
Misliš da ja nisam lijen? Dobrodošao u klub. A ja sam guildmaster kluba :P= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mogu ti ja biti zamjenik? :)
Ako ima mjesta za još jednog takvog ... :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Count me in boss :)
kako je ovaj forum dosadan kad su svi prijateljski i "what up mate!" raspoloženi :'(
Odi u kurac.= Citat =:
Izvorno postao N.I.B.
Bolje? :P
Ja sam se jednom popišao u gaće po noći jer sam bio prelijen ustati se i otići na WC. Mislim da i tu zaslužujem predsjedničko mjesto :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
:pray: Ako je to istina, ja ti se klanjam i prepuštam ti mjesto guildmastera :pray:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Ali još uvijek ti odbijam priznati status nolifera.
Oprosti, to nije za predsjednika. To je jednostavno... loše :P
Onda bi moj mali brat bio bog ljenjivaca ili nešto. :(
Barem se nisi popišao u video rekorder. :)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
[quote=Arbiter of Change]Barem se nisi popišao u video rekorder. :)[/quote:3sq7yymj]= Citat =:
Izvorno postao "McPingvin_v2.0":3sq7yymj
Mislim, priča je malo dublja:
Usred noći sam se probudio i osjetio kako mi se piša. Pošto mi se nije dalo, ostao sam ležati u krevetu. Uto sam zaspao i sanjao kako idem na WC. Go figure what then happend ^^
Dogodila mi se ista stvar jednom :D :rotfl:
OK, OK. Touche. :)
Ja se nikad nisam popišao u krevet ali jedan put kad sam išao kod prijatelja, bio sam u liftu a strašno mi se pišalo pa sam tu obavio :D
:shock:
Mislim bolje tu nego u krevet
:o
Možda to i nisi baš morao podijeliti s nama.
:pray:
I neka je jadna čistačica to morala čistit, ti si isti kao neki lik u zgradi mog frenda koji kada se vozi liftom drka sam na sebe pa svrši na zrcalo u liftu, i čistačica mora čistit, jadna žena. Ti si prostak, srami se, treba ti se neko posrati na tipkovnicu pa ćemo vidjeti kako ćeš se osjećati dok to čistiš.= Citat =:
Izvorno postao Strmi
Ovo je sve bolje od boljeg xD
Nije vama dosadno u Rijeci ^^
Bičam po mom kompu kod kojeg zna nestat zvuka, već me ulovila trta da sam starom zvučnike uništio :(
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ovo me sjetilo na jednu epizodu south parka kad se neko posere u pisoar i onda im mr garrison objašnjava kako bi bilo da oni to moraju čistit a svi se smiju.
:rotfl: :rotfl:
Ah da gledao sam Best episode ever
Nakon natječaja za boga lijenosti i disertacije o moralnim problemima pišanja po liftovima, malo ću se vratiti na temu nogometnih pizdarija, huligana i to.
Naime, iz prosvjeda Torcida objavila da neće prisustvovati idućoj tekmi 'ajduka. Brijem da ih baš cijela zemlja sad oplakuje i traži ih nazad, i sami igrači se zaklinju da će igrat ko svjetska klasa samo da se vrate ti divni ljudi na tribine.
Zaboravio sam također reći u našim prijašnjim raspravama o ovoj problematici jedan efektivan potez koji bi se mogao napraviti za sankcioniranje huligančenja. Sve naše vrle navijačke skupine su kod nas lijepo formalne organizacije, a vjerojatno su im dodijeljeni i neki prostori na korištenje, možda im daju i kakve aute i to. Ne samo da je to nepotrebno, već se tako može odmah pronaći i uhititi te navijeke nepoznate huligane.
Italija je zbog istih problema odlučila proglasiti sve navijačke skupine nelegalnim organizacijama, što bi i za nas svakako bio početak. Ako ne to, onda nek ih hapse, počevši od njihovog predsjednika, pa sve do nižih članova.
UEFA kaznila Dinamo oduzimanjem 3 boda i utakmicama bez gledatelja
Nisam neki navijač ali volim kada Dinamo pobjeđuje . Ipak , smatram da je kazna kakva i treba biti :thumbs2: .Poruka domaćim huliganima i nesposobnoj upravi ...nije vam Europa privatna prčija :thumbs2: .
Konačno.
Instaliravam The Two Worlds... komp mi se smrzne.
Instaliravam The Last Remnant... komp mi se opet smrzne.
Hebemu sve :(
opet se restartao... http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Format C:>, Razsputine. Osim ako nemaš CD/DVD od Vindoza pri ruci.
Nemam nažalost... dam se kladit da momci iz servisa nisu ni stavili originalne <_<
No shit Sherlock. :P