Ne znam za vas, ali PvP borba mi djeluje odlično^^
Printable View
Ne znam za vas, ali PvP borba mi djeluje odlično^^
Izgleda ok. Odlično ne jer će mehanika biti ista kao u ostalim pvp-ovima. I zasto mozes prolaziti kroz ljude pobogu?
Jedino mi se svidja sto borba nije prebrza nego traje duze da zakoljes nekoga. Al tko zna možda je to low tier. Ako gear ne bude radio preveliku ulogu u borbi onda kul al iskustvo mi govori da kad se dodje na zadnji level da ce pvp biti mukotrpan tjednima dok ne nabavis svilenasto odijelo koje je u ranku sa ostalima :/..al budem vidio kad dodje.
Dobre vijesti.
http://darthhater.com/2011/10/28/electr ... ings-call/
= Citat =:
In the coming weeks we'll invite hundreds of thousands of players into our biggest Beta test to date.
Žemo^^
Sjajno...Taman i da upadnem, dok skinem sve šta treba, završit će beta...
Imperial Agent Progression Trailer video.
Klasa koja jako odgovara mojem ukusu i stilu igranja. Sigurno budem barem isprobao :)
Definitivno ne, bar što se gameplaya tiče, mada kao lik bi agent mogao biti zanimljiv...sa britanskim akcentom još ako bude
Dobio beta invite, ali stranica je opet dolje.
U petak počinje CB i traje do 13og. Mogli su si nać i bolji datum, ali ajde dobro.
najgora pozivnica ikada,samo recu izabran si i to je to nema ni linka do stranice ^^
O companionima, klišejne romanse na račun kuće. :)
Jawa kao kompanjon je win :D
Zanimljivo kako kroz pusta tisucljeca jave uvik imaju istu garderobu.
Beta key aktiviran. Čekam mail od BioWarea 8)
Beta već dan i pol traje. Ja još nisam ni client skinio 20gb je previše.
Znam da traje. Vjerojatno ću igrati idući vikend.
Čudi me da Aral već nije skinuo i sa dve klase završio
Beta key giveaway.
http://www.rockpapershotgun.com/2011/11 ... -giveaway/
= Citat =:
EA plan a free server-stress-testing weekend in the very near future (they haven’t quite nailed down which weekend it will be yet, oddly enough), and we have 12,000 keys to give away. No, I typed that right. Twelve thousand.
If you’d like one, you need to make sure you’re logged into RPS (link at the top), and then head here. It will automagically give you a key, which you’ll then need to redeem at SWTOR.com before midnight on Friday 18th.
Ugrabio, hvala!
Alright. Nao what?
Skini 20 giga.
Pretpostavljam da treba čekati nekakav mail sa linkom ili šta već.
MMORPG.com istu nudi beta keyeve.
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/off ... ndout.html
Testiranje će biti (barem koliko sam ja shvatio) idući vikend, treba sada čekati da BioWare pošalje mail. To bi trebalo biti sredinom ovog tjedna jer treba ipak skinuti 20GB :)
Dakle, treba samo čekati :)= Citat =:
Izvorno postao BioWare
Triple post :)
Beta počinje 25. studenog, tko sve onda planira igrati?
Al ček, ta beta onda traje samo taj vikend ili?
Mislim da da.
Tri dana ako se ne varam.
GameSpy's Concerns About Star Wars: The Old Republic
Odličan članak u kojem novinar Gamespya ističe dosta igrinih problema koji isplivaju nakon dužeg niza sati provedenih uz ovaj MMO. Imao sam neke indicije na ove probleme, ostaje za vidjeti kako ću razmišljati nakon mjesec/dva igranja. Mislim da zaključak mnogo toga govori:
= Citat =:
Izvorno postao Gamespy
Imam jedan kod za betu ako netko hoce