Danas Zabranjeno Pusenje u gradisci, ulaz je neka sica.
Printable View
Danas Zabranjeno Pusenje u gradisci, ulaz je neka sica.
najbolji lajnup nekog festivala ikad?
http://www.last.fm/festival/1827586+Music+Unlimited+25
http://www.waschaecht.at/content.php?gr ... nue_id=217
NOVOGRADIŠKO LJETO, DOGAĐAJ REGIIIIJEEEEE!= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ne zanima me ništa, ali vjerojatno budem slušo u obližnjem dijelu grada ionako.
Vratih se sa Rock Marathona koji se održavao u Kaptolu. Prilično zadovoljan, Beznadni slučaj sam slušao sad drugi puta, malo im vokal šteka, al dobro ajd. I da, moram pohvalit basistu koji je :pray: .
Poslije njih bila Opća Opasnost, tu se nema šta reći, sve na nivou. ^^
BTW. Nisam siguran, ali mislim da sam vidio druga MaSakristu, pa ako jesi bio tamo, potvrdi mi samo tu. Hvala. :D
ane s balkona= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Dosao s { & co.
Glas, razum, sve povezano = -1.
Koncert u gaćama.
A idem na Morcheebu.
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Jep Stipa rula na basu, opcenito Beznadni izgledaju sve bolje, iako mi je Zujo na gitari najimpresivniji. Ima stav, ima svirku, ima sound. Takodjer me iznenadilo Izvanredno Stanje, mali Jan ubija gitaru(fender '73), a i Musa na vokalu se popravlja ekstremnom brzinom. Generaciju X sam slusao dan ranije prije Zabranjenog pa mi se nije dalo ostajati na njima. Jucer u pola7 saznam da je Opca i Zoki djabe u Zupanji, samo da sam ranije znao:(
Jel Zujo onaj sa Bieber zurkom, ili onaj drugi? :D Drugi me bendovi nisu baš impresionirali, osim OO naravno. ^^ Što se Županje tiče, bio je buraz, kaže da je bilo odlično, samo što je publika bila "ukočena", ipak su svirali u svom gradu pa je očekivano puno više.
Drugi put dođi bez ženske da mi ne bude crnjak doć upoznat se. :oops:
Bieber je iz izvanrednog stanja basist, zujo je gitarist iz beznadnog slucaja. Ma ja ih dosta pratim i znam kakvi su bili prije, ovo je bila gg svirka.
Ne moras se ti bojat zene, ne grize:)
Da ozivnem temu.
3. Koncert za Tunu
1.10.2011. po treci put ce bit Svoga tijela gospodar - Koncert za Tunu. Bija san na prva dva i oba prosla fenomenalno sa najboljim lajnapovima ikad. Ovaj je za razliku od proslog samo jedan dan i to u nekoj dvorani pogona Jedinstvo za koju za sad znam samo da je blizu čvare. Ide se naravno, bendove ne bi sam bolje odabra. Tuna :friends:
dolibasija : ))))))))))))))))))))
jedino sto mi se eventualno bas i ne svidja sa liste je six pack. meni dosadan i nezanimljiv bend.
I meni iskreno, sve ostalo (osim ovog foad za koje nisan nikad cuja) moram vidit. Motuse i šank po prvi put :gitara:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
što se tice tvornice.
10.9. Kawasaki 3p + Vibrator u rikverc
17.9. Threesome
23.9. Screaming Females
24.9. Frenkie
26.9. Tinariwen
30.9. Handsome Furs
7.10. Jon Hopkins live
8.10. Chinawoman
9.10. Disciplin A Kitschme
12.10. The Melvins
22.10. Zabranjeno pušenje
25.10. Edie Sedgwick
3.11. Kosheen
12.11. The Human League
14.11. Fleet Foxes
26.11. Low
2.12. Lamb
07.10. works fine for me.
brijem da ću skupit pare za to i natjerat djevojku da odemo.= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
E, ja bi isto htio ić. Imam rodbinu u Nigdjezemskoj.
Gregorian slijedećeg mjeseca u Os, ak' nekog zanima...
kaj nisu oni neki anti-kristi i tako to?
Jesu, ko i sva ta ostala đavolja rock and roll glazba!
Da...jer je poznato da su liturgijske napjeve u katoličkoj crkvi pjevali sami đavli
to sam si i mislio. fala
:thumbs2: :bravo:
Ide neko na Fleet Foxes 14.11. u Tvornicu?
Ide buraz, a možda i ja.
E pa onda se možda i vidimo tamo!
hladno pivo 7.10.
predgrupa MAŠINKO
!!!!
ane bar nisu mogli jebeno bolje pogodit predgrupu, jeben ti boga bit ce pre jebeno
Mi smo u Splitu dobili smece neko :( Sta nisu djubrivo opet zvali i svi sretni
Krizma jebote :(
Havever, mogli bi oni nagodinu bliže...500 tinjak metara od moje kuće :D (disi karp)
Ide tko u ponedjeljak na Flamese?
Isteko edit.
Jel misli tko sa foruma ić na Metalfest u Zadar?