Ma meni je kul miš, izgleda funkcionalno za ono što je i namjenjen.
Printable View
Ma meni je kul miš, izgleda funkcionalno za ono što je i namjenjen.
Istina. Vjerujem da će MMO-aši sa dubokim džepovima biti presretni.
= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Isitna .. razmisljam o njemu .. ali bi puno puno rade da dojde tarantula 2 .. dobar mis imam .. ocem dobru kibu ...
Kada dojde u hr cem si ga isprobati .. pa ak ce imati funkcionalnost .. mozda se resem deathaddera i uzmem nagu ..
Ok pola keybe je izrađeno. Jos malo ce druga polovica :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Gwin
:pray: ja nevjerujem kakvih sve likova ima na ovom svejtu koji padaju na svakakvu glupu periferiju pogotovo miševe i tipkovnice sa utezima,raznim glupostima i da nekažem čime :scared:
Kak su se svi 2002 (a i prije) lijepo igrali na obicnoj logitek kijbi i misomoru? Jebu nas u mozak i svi smo puni spolnih bolesti u glavi!
Odavno smo zaključili da je ime gejmersko način za izvlačenje para iz džepova...
lijepo?? ja se nisam igrao lijepo..= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
deseci miševa i keybi su letjeli u zid, kroz prozor i u smeće jer su štekali, trzali, bili spori i generalno nisu radili onako kako sam ja to htio od njih..
zato zadnjih 3 godine imam periferiju kak se spada (igrom slučaja je riječ o 2000kn razerovih gadgeta) i nisam još nijednom dobio poriv prelomit keybu preko koljena..
:D mda .. vidiš ja neprimjećujem čudom razliku između bivšeg MX518 i sadašnjeg starog četiri godine neki azona miš optički najobićniji žićni ..= Citat =:
Izvorno postao Gwin
igro GTA ili swat razlike nema nikakve ..
mislim da ljudi i firme koje proizvode periferiju malo ipak pretjeravaju i pune ljudima mozak s glupostima ..
miš skuplji 250 kn jer su dodane dvije nepotrebne tipke i piše da je precizniji ..
što se tiče tipkovnica bilo koja logitech obična tipkovnica meni je i više nego dovaljna ..
ili kad netko spomene ime RAZER pola foruma počme slinit za mišom od 1000kn :shock:
a razlika neprimjetna naspram miša od 400kn tipa MX518 ili sl ..
Razlike ima, ali NE VRIJEDI KOLIKO KOSTA! Cuo bezbroj puta da ljudi na G5 i G9 koriste low dpi. Mislim da je to vise stvar navike i posto se lakse naviknuti na bolje, de onda pomucimo se malo, naviknimo se na losije i ustedimo para...
Sto to tocno na tipkovnici ili misu vrijedi izmedju 500 i 1000 novaca?
Zamoljavam objasnjenje.
Imam tri misa mado koja dost kostaju (i su kostali), al ne lezi vraze niti jedan (osim ajde Logitech MX Revolution) nema nesto posebno sto vrijedi 20+ Big Mac-ova ili puno lubenica. Dobri su oni, ali mislim da to ipak Adriatika Sorko sebi malo za novu haljinu za u sabor spancirenzi dere nasa koza nemilosrdno nas ae...
Neki imaju istančana osjetila i osjete mega veliku razliku između miševa -.-
npr. Ja
I btw, što se tice onog miša, funkcionalan je za ono za što je i namjenjen.
I istog trena bi si piknuo jednog da se ima novca.
1. antighosting na tarantuli..= Citat =:
jedina keyba dovoljno precizna da mogu vozit TMNF normalno. koja dozvoljava kontroliranje powerslajda u OBA smjera, za razliku od generičnih keybi koje dozvoljavaju samo udesno..
2. anger management.. malo ćeš razmislit prije nego slomiš keybu od soma kuna.. uči te samokontroli.. :P
Gwin, pa još igraš tmnf? Na kojim serverima? Slabo te viđam (skoro pa nikad) u zadnje vrijeme! :( :D
Ja patim za SteelSeries 7K. Ima li mozda netko od vas kakvih veza da si to nabavim. Prejako mi je tipkalo, a ima i anti ghosting i anger managment (149,99 € retail price) + nije Razer (ne svidja mi se izgled Razer tipkovnica) tak da bi vec bila majne da je ima kod nas negdi za kupiti...
EDIT: Osim SteelSeries 7K svidjaju mi se jos samo Logitech Illuminated Keyboard i K350 aka bezicni Wave s novim imenom...
= Citat =:
imas u avenue mallu ducan sa logitech i steelseries opremom...preporuka tamo
=)
Ma bio sam ja vec tamo i kupio si SteelSeries podlogu i misa. SteelSeries tipkovnice su za njih ocito egzotika kad ih nemaju u ponudi...
Inace, bilo bi bas zgodno da ima neka trgovina s hardverom u Avenue Mall centru kao npr. ADM ili Diskont24 tj. da tamo samo narucujes i preuzimas robu, ali da radi od 10 do 22 tak da stignes u miru obavit kupnju. Valjda ce se otvorit nesto takvo u buducnosti...
Hmmm..imaš dobrog doktora u Vrapču , treći kat soba 34 ..toplo preporučam , meni je pomogao.Od tada kupujem samo u prijepodnevnim satima :D .
Nema sanse da prek tjedna kupujem prijepodne, a vikendom mi se ne da povlaciti po ducanima, jer tad su svi oni koji rade nadrkani u pm...
Pozdravi doktora! :thumbs2:
a sta covjek ce ti u pc shopu radit "odrkan" u 10 sati navece preko tjedna...LOL
ajde dosta offtopica...
Ja nisam bas skuzio vjest ali mozda ce nekom vise znaciti :D
UPDATE: AMD has contacted X-bit labs claiming that it has not announced any simultaneous multi-threading technologies for Bulldozer processors. Still, there are other multi-threading implementations that may still be supported.
Advanced Micro Devices announced during Hot Chips conference that its next-generation code-named Bulldozer microprocessors will feature a multi-threading technology (SMT) which would be akin to Intel Corp.’s well-known HyperThreading.
By: 3DGameMan
ma.. xbitlabs su objavili da je amd rekao da će koristit jednu vrtu multithreada, na koju nema licencu. pa se amd brže bolje potrudio oprat..
It has been reported that the new Radeon HD 5800 Series will support a performance equal to 2 terrabytes of FLOPS (Floating point Operations Per Second. ) The news comes after it has been revealed that ATI Cypress will now become the Radeon HD 5800. As reported from TrustedReviews, the ATI Radeon HD 5850 and 5870 cards will be launched sometime in September, paving the way for a public release in October.
Duplo brže nego 48xx na papiru...
Najs...
#1090 - Antec Two Hundred (200) Case Video Review
Amongst budget gaming cases, the Antec Two Hundred (200) Case ranks very high. It has great looks, good build quality, excellent air circulation if you add the optional fans, plenty of drive bays and even a front-loaded hot swap 3.5" SATA hard drive caddy.
= Citat =:
samo sto ne lici ni malo na antec...bas jeftino izgleda,bolji su neki chiefteci
istina ove zaobljene linije na donjem djelu maske izgledaju katastrofalno a i cjelo kućište izgleda koda ga je codegen radio ..= Citat =:
Izvorno postao Shaka
unutrašnjost je već malo bolja al sigurno kutija koju zaobilazim kad budem kupovo novu
Don't kill the messenger... :cry:
E pozlilo mi je kad sam vidio ovu maticnu :shock: :o :pray: :pray: :pray:
JOgODRH2CNA
Baš me znaima kada će to biti u prodaji ili več je? i kolka će biti cijena? :yuck: