sinoć sam gledao collateral :pray: :pray: :pray: genijalno
Printable View
sinoć sam gledao collateral :pray: :pray: :pray: genijalno
@ Teon nema sigurno ,jer sam pregledao policu sa klasicima kompletno .
To onaj art mjuzikl? Mislim da nisam vidio čudnijeg filma osim eventualno Isus Krist Superstar.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Inače, pogledo Collateral i stvarno je predobar film, posebno karakterizacija likova (i čudno mi je vidjeti Cruisa s onom sijedom kosom). Film sa akcijom u kojem akcija nije u centru pažnje... wow.
film je totalno genijalan,sviđa mi se kut kamere.
I meni, to je ujedno i posljednja (dobra) Cruisova uloga.
Uglavnom Collateral 9.9/10 (mozda da su kraj izmjenili)
Sid and Nancy, prica Sida Viciousa.
nije da sam pozalio, jer sam gledao i vecha smecha od toga filma.
je,i meni se nije svidio kraj.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Collateral vam se svidio zato jer ga je režirao Michael Mann.Malo proguglajte za njegovim filmovima svaki mu je remek djelo i toplo preporučam.
Pogledao X-Men 3.
Odličan kao i prethodna 2.
miami vice mu nije trebao. ako je on to uopće režirao, ne sjećam se, al mislim da je= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Hellboy 2 sam danas pogledao, bolji je od jedinice ali i dalje mi glavni glumac ide na qurac. Odvratan mi je lik, pokušava odglumiti smiješne scene ali s tim glumcem se Bog našalio tako da mu je oduzeo svaki smisao da nasmije gledatelje.
Riječ je o ovom glumcu:
http://www.britfilms.tv/images/news/perlman.jpg
Fuj.
He he, ma on je car! "War! War never changes!"
= Citat =:
Izvorno postao Teon
same here... Lik mi je baš zakon u ulozi hellboya
Kaj on daje taj glas u Falloutu? Pojma nisam imao. Ali sve jedno, lik je humor free character :D OK je što se akcije tiče, ali nemoj mi pokušavati odglumiti humoristične scene kad znaš da si velik i glup :D
Eastern Promises. Solidan film, odlična gluma Vigga Mortensena.
Ovaj animirani Titan A.E. i začudo jako dobar, iako klasična space opera radnja.
Sad sam baš završio sa gledanjem filma A History Of Violence.
Prilično dobar film, kojeg je režirao legendarni redatelj poznat najviše po hororima, David Cronenberg. Zato me i začudio relativno miran početak filma, ako izostavim prvu scenu, koji se odvija u malom idiličnom gradiću i pokazuje nam sretnu obitelj oko koje se odvija radnja. Sve dok ne dođe prva scena pravog nasilja koja me je poprilično iznenadila brutalnošću. Takvih scena ima još par, i neke bi ljude mogle odbiti od gledanja, ali meni se savršeno uklapaju u priču i ideju filma. Za posebnu pohvalu je i dobra gluma Viggo Mortensen-a, na kojega ću od sada malo više obraćati pozornost.
Fak propustio sam Collateral a baš sam ga htio gledat, damn...
Ništa ali ovaj tjedan pred školu je mrtav pa bih mogao nabaviti helboja ili henkoka, ne znam
ja se troumim između hitler: konačan pad, u dolini nestalih i collaterala kojeg ću najvjerojatnije pogledat( iako jesam i pred par godina) tako da ga mogu lako prensnimit
Pogledao sam film kaj je bio na telki -> Bez Vesla :D
OK zajebancija, nikaj spektakularnoga ali je čist OK.
danas sam pogledao dokumentarac na 2 programu HRT-a. izgubljeni gradovi.
sam sam se nasalio da su one blokove i cijeli grad od XXXX tona preselili robovi, a na kraju se vidjelo da je to bila istina. wtf. ludi egipcani.
Weeee... The Mist- film dobar, zanimljiv, interesantan
Cloverfield- pa prvih po sata popizdi dok nije krenula sva akcija
Super Hero- ma e pišo sam ko probušena boca :D
Evo pogledao REC....meksicki ili neko spanjolki Horor!
Strava je film i jedini dobar koji sam pogledao od Horora u zadnjih par mjeseci!
Čekaj da dođe Tropic Thunder; Cruise glumi polućelavog debelog producenta, kažu jedva prepoznatljiv :) cameo uloga, tako da ga se vidi nekih 10-tak minuta na filmu, ali svejedno me zanima u što liči...= Citat =:
Izvorno postao Teon
On-topic, sinoć sam pogledao "Zohan je zakon", prelud film :D
Neki neuobičajeni humor, ko' da se smixao Borat, bilo koji vulgarni film braće Farrelly i pokoji skeč iz Saturday Night Live.
A i palestinka (Emmanuelle Chriqui) je baš cute :oops:
diso, diso! :D
Jel ima neko za preporučit nekih opasnih horrora od kojeg ti srce explodira od straha??
zadnje sam gledo Gol!
hahaha Biscan dao gol na jednoj tekmi :rotfl:
e ja sam to s frendom gledal polomili smo se dok je biščan gola dal= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
The Fast & The Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast & The Furious 3: Tokyo Drift
U jednom dahu. :pray: :pray:
Inspiracija ogromna.
Upravo pogledao Pulp Fiction. :pray:
jedna od najačih pjesama ikad= Citat =:
Izvorno postao ###DK###