Pa ne bi bilo u redu da te tjera da se spajaš na net...
Printable View
Pa ne bi bilo u redu da te tjera da se spajaš na net...
Ako se nikako ne spojiš nebi trebao dobiti BAN. Jedino ako ne staviš novi FW,ali to nebi radio zato što imaš moddanu konzolu.
Pa to ti pricam
Kupim PS3, sredim ono i igram igre do besvijesti bez spajanja na net
I gdje je tu onda zastita?
Nebi se ja nikad spajao ni da imam sve originale.
Mislim da nove igre zahtjevaju zadnju verziju firmwarea...ili sam u krivu?
Vi ste naravno svjesni da pričate o Sony-u? Firmi koja je do sada onesposobljavala jednu po jednu funkciju konzole kako bi se se spriječio pristup stvarima po kojima korisnici ne bi smjeli petljati? Uzmite u obzir da oni za razliku od Microsofta još ne prakticiraju "console ban" ako te uhvate u piratluku, prvenstveno jer nisu trebali još, ali ne bi se baš uzdao u to da će biti obzirni kad dođe vrijeme za reakciju.
Kako bi neopisivo rulalo da neki genije otkrije exploit za pirateriju preko PS3 joypada pa dan nam i to jos onesposobe
Firmware dobiješ sa igrom na disku. Zato se netrbaš spajati na NET.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Aha, da, logično.
Al kako rekoše Arbie. Sony može lako krenuti politikom bana konzole.
What was that?
http://techiser.com/sony-sued-george-ho ... 34766.html
= Citat =:
Recently “Geohot” had published the PS3 ‘root key’ on his website, along with various ‘signing tools’ and samples of possible ways to install and run ‘homebrew’
And now Sony Corporation has filed lawsuits against Geohot (aka George Hotz) and the fail0verflow team for making PlayStation 3 exploits and jailbreak tools public.
Nemaju nikakve koristi sad od tog
In other news, sasvim slucajno netko gasi domene svim sajtovima koji prate pricu o PS3 jailbrakeu
Arby, obrisi ovo kad procitas
Kao da će im to pomoći. Postoje zatvoreni sajtovi i forumi. Kad nešto dođe na internet - gotovo je; Zauvijek ostaje tamo.
Weki se neće s tim složit.
Ako Sony kojim slučajem ne uspije u borbi sa jailbreakom, vjerojatno će pozvati Apple u pomoć i oni će uništiti internetove.
I bičevati nas te kupiti ajFonove da nas tailaju.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Počelo je.
To je jedan od razloga zbog kojeg ne podržavam ovo hackanje. :(= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
Koga briga za pucaljke na PS3
+1
I za ps3 MP.
Yahtzee je u Halo 3 recenziji odlično opisao mp igranje na konzolama sa hrpom neznanaca.
cp s HCL foruma:
= Citat =:
Izvorno postao Yuri
:pray: :pray: :pray:
ne....mogu.....
.........ne......
:rotfl:
:bravo:
opop
I to ti je tvoja njemačka država.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
A strange tactic Sony is attempting to use against Mr. Hotz was to send him $1 via his paypal account, which was the same as his email address, to prove that he was taking donations, even though he never requested any donations at any time! -- Naughty SCEA!
Dakle:
1. Geohot ne snosi sankcije
2. Sony je objavio keyeve
3. Sony je Geohotu platio
[center:3mz0q8ut]8)[/center:3mz0q8ut]
Evo i prva losa vijest:
Izdan je program pod imenom Trophy Unlocker. Aplikacija radi upravo ono sto samo ime kaze: otkljucava sve trofeje vezane uz naslov. Provaljivanje u sustav trofeja predstavlja ozbiljnu prijetnju ovom sustavu pracenja PS3 gaming dostignuca. Neki ga nazivaju remek-djelom namijenjeno svim PS3 lijencinama svijeta.
Meni osobno ovo je najgora i najodvratnija stvar napravljena kao homebrew softver.
Reakcije Sonya jos nema no nadam se da ce biti sankcija za takve igrace
Ovo bi mogao biti Sonyev kicker. Za svaki trophy piše kad ga je korisnik osvojio. Nije moguće osvojiti instantno sve trofeje, pa bi navedene korisnike bilo lako detektirati.