"I'm a peacock, you've gotta let me FLY!" :D
Printable View
"I'm a peacock, you've gotta let me FLY!" :D
Hahaha, a kako smo mi kidali kad su oni rekli "Aim for the bushes!" :D
Jebote ono ja si odmah u glavi mislim, njujorške avenije, a oni će ciljati u grmlje, nevjerojatno.
LOL da, ja sve čekam kada će doći neki bush u kadar, a oni drito na asfalt, umro sam :rotfl:
Ali toliko drito da nema ničeg zelenog unutar pedeset metara... genijalna scena.
Indiana Jones: Kingdom of the Crystal Skull 8/10
Predobar film, uživao sam, pogotovo jer nisam gledao Indyjeve filmove od... Ma ne znam... 2003 godine? :D
The league of Extraordinary Gentlemen 8/10
Podsjetilo me da moram posudit nekoliko knjiga o Dorianu Grayu i Šerlok Holmsu. Skupilo se pun kurac izmišljenih junaka i makljaža :)
Liga nije bas neki preterano dobar film :).Stip je hiljadu puta bolji,ako ga nadjes,procitaj.
STRIP? Link link link link link mi daj!= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Evo naslovnice,strip imas kupiti u bilo kojoj bolje opremljenoj knjizari,a ukoliko u blizini imas neki strip-shop,potrazi tu,dosta je popularan comic.
Za link procitaj pp.
Strip posjeduje.
I dobro što posjeduje, onda je jednak Preacheru.
Preacher je također zakon.
E jeli itko gledao Death on funeral,jeli valja ista film?
srednja žalost,nije za preporuku osim ako ti je bas jako dosadno
Death at a Funeral je fenomenalan film. Osim ako gledaš američansku verziju sa crncima. Onda ne valja.
A jebiga cak sam mislio da je oke za ubiti popodne po traileru..ah well =/
Ma vrhunski je film, samo treba pravu verziju gledat, britansku iz 2007 mislim
Da skonto sam XD nego zna li netko ime isto britanskog filma o nogometasu koji je zavrsio u zatvoru zbog pijane voznje i onda tamo mora napraviti nogometni tim od zatvorenika da igraju protiv cuvara..po njemu su isto napravili americku verziju samo sto je u toj bio ragbi..pa da probam nabaviti oba filma ^^
http://www.imdb.com/title/tt0291341/Sto je taj film britanski, gleda san ga jednom na tv, nije bia los, a za americku verziju neznan
Fala ^^...ma isti fazon samo sa ragbijem..nije cak ni lose sam se nemrem sjetiti imena =P
Ustvari je, koliko me pamćenje služi, američka verzija sa stalone-om i pele-om original!
Kakav stalone O.o?!
http://www.imdb.com/title/tt0398165/S
evo naso americku
Ima puno varijacija na temu, najbolje 2 verzije su
http://www.imdb.com/title/tt0083284/Si http://www.imdb.com/title/tt0071771/
Meh ja bi samo pogledo ovu britansku i to mi je dosta
Inception- konacno i ja nakon svih hvalospjeva pogledao ovo. Solidna glumacka ekipa, dobra mjuza koja me podsjeca na mix one iz Shutter islanda i Requiem for a dream. Vizualno super napravljen, ideja je odlicna ali mi je bar pola sata predugacak i u nekim dijelovima bas naporan. Sto se mene tice 7.5/10 za 8 treba ipak nesto vise.
Jučer smo bili u Cinestaru, slavio je 7 godišnjicu postojanja tako da je jedna karta bila gratis. Gledali smo...
Devil (Sotona)
Čist OK horrorčić. Praktički čitav film se odvija u dizalu gdje je petero ljudi zarobljeno i u zaštitarskom uredu. Mislio sam da će to biti mana, ali na kraju film uspjeva biti i strašan i napet. Radnja je, ajmo reći, OK iako predvidljiva unatoć svim kvazi twistićima.
Fino mi je sjeo, odgovarala mi je atmosfera i sve, a i dugo nisam gledao neki horror...
7/10
Mislim gledati! Kako sam odvalio kad sam pitao mog prijatelja "Hoćemo gledati The Devil?" a on kaže: " Misliš java?" :D
svi dalmatinci trebali bi razumjeti
Ja nekužim, a dalmatinac sam! :(
Inače, pogledao Sorcerer's Apprentice
Suxa, ali nije loša zabava ako vam je pun k kvazi realnih i mind fucking filmova! Ono, no brainer je film! Btw. je li to samo meni onaj mulac izgleda ko alien???
Salò, or the 120 Days of Sodom,bolesno,nije za one slabijeg želudca...
:shock:
@Frky, meni je taj lik oličenje ljigavosti i lošega glumatanja.
Vjerovatno misli na ''đava'' olitiga ''đavao'' onako skraćeno i podalmatinjeno... :D= Citat =:
Izvorno postao Frky
Da xD ali ni ja nisam čuo da to netko govori 10 godina pa mi je bilo smiješno...