:pray:
Moju su kuću zaobišli iz nepoznatog razloga. :evil:
EDIT: Ah, evo ga. Morat cu se i ja skrivat :(
Printable View
:pray:
Moju su kuću zaobišli iz nepoznatog razloga. :evil:
EDIT: Ah, evo ga. Morat cu se i ja skrivat :(
hehe, meni nisu došli otkad se se uselilau ovu kuću, prije 4 godine ^___^
vidi se ko je bio cedan po selu
Hohohoho! Kužim!!! Jer sam bila zločesta!111
:(
usput, ne živim na selu
kvart*
Spoznah da je onaj debeli Cee Loo Green il' kak' se već zove otpjevao Lennonovu Imagine na proslavi Nove i namjerno otpjevao krivo dio sa religijom, pa su fanovi rageali.
I našla sam stari mp3 koji nije bio uključen godinu dana, baterija je još radila i ostao je na pola pjesme koju sam onda slušala. Haha :)
Da bi stvar bila bolja, slušala sam tako jedno 6 stvari kad je odjednom zasvirala Country Roads/ John Denver hahahaha wtf :D
Ma Cee Lo Green je institucija. Vokalist rame uz rame s nasim Zeljkom Houdekom. Ima nesto u tim njihovim trbusima kad im glasovi tako dobro zvuce. Compare this for example...
Ja sam jedini bio doma kad je svećenik došo.
Usput, Žak je kriminalac i najveći ološ hrvatske glazbene scene.
Nije.
Pop cajke *dens*
Je. Isto kao i Vanna i Tolja i Škoro i svi drugi propali pjevači kojima fali para pa dudaju novac od HRT-a, odnosno poreznih obveznika da bi malo popjevušili i pojavili se u emisijama koje nitko ne želi gledati.
Houdek je gej jer je homofob.
1) Nisi :(= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
2) Žak, iako ima recimo dobar glas, pjeva jako gej pjesme ali mi se nekako čini kao dušica, nemogu reći da mi je antipatičan :)
Ali kad se već spominje najlošija hrvatska glazba, Rozga i Magazin su već nešto drugo...
Kaj, Mirko, bio si kod njega? xD
Žak, 100% loša osoba.
Imam Žakov autogram i vi ste svi ljubomorni na ovog čovjeka velikog srca i tijela.
zak je govno
Spoznao sam da u BiH za 20 kuna pojedeš preodlične male ćevape i popiješ Jelen pivo, a za 10 kuna više pojedeš velike ćevape i zaliješ ih s čak dva Jelen piva. :thumbs2:
Još osjećam okus svježeg luka u ustima. :eyebrows:
Ono, di?
Nije pravilo, al' neki debeli ljudi su valjda uspjeli napraviti rezonator od sala...
Spoznala sam da mi je mali mačak bolestan i da se ne može izlječiti :cry:
E, da, ovo.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Lokacija se zove "Lovac" i nema službenih oznaka izvana, a preporučili su mi je autohtoni BiH domoroci. Sad lagano planiram da idući put kad potegnem preko grane odvojim 100 kuna na stranu i pojedem si 2 velike i 2 male porcije uz 6 Jelen piva. U butiku koji je skroz blizu imaju i full kvalitetnih Nike majica po 40 KM, što je više nego duplo manje u odnosu na cijene u Zagrebu, a ove djeluju čak i puno kvalitenije. BiH FTW! <3= Citat =:
1) Jesam. Nisam mislio da sam bio jedini od vas ovdje doma kad je pop došo, nego jedini od svojih ukućana.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
2) Dušica nije jer je znao prijetiti smrću ljudima koji su ga na bilo koji način podbadali.
Žak je išao po vrtićima prodavat karte za svoje nastupe i onda je prijetio novinarima koji su o tome pisali pa je završio u zatvoru.
Dušica.
I jedan od najvecih homofoba na hrvatskoj glazbenoj sceni
EDIT
jos da sam citao proslu stranicu prije ovog posta
Spoznao sam da ova dva bića što izvode pjesmu "Yeah Right"Simaju ukupno 31 godinu. Ne mogu vjerovati kako klinci rasturaju, a tek su prije par godina naučili kako pravilno guzicu obrisat.
sranje je pjesma. nit je catchy nit je kvalitetna
Odličan GIF! :pray:
Nitko ni nije rekao da je u pitanju remek djelo, ali u gomili raznih žbrljotina, ovo je i više nego ok. Pogotovo ako uzmeš u obzir da ženska ima 15, a tip 16 godina.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
http://www.apple.com/aperture/
80 dolara rofl
aperture science
da sam gaben tuzio bi ih
Riječ aperture nema Valve-ov copyright :D
Moram jednom probat ovo.
Rekao ti je, u Bosni. :)= Citat =:
Čekaj, Niko mi odgovori na pitanje i ti sad mene kvoutaš s tim prestandardnim, mama, bacil sam najstandardniju foru u svemiru, odgovorom?! Najgora osoba na forumu.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Sutra škola. Šupci kopneni :)
Vi ste imali duže ljetne praznike, fafajte ga sad
Ni tada mi se to nije svidjelo, što je tjedan dana od tromjesečnog odmora u usporedbi sa sada dvotjednim? :p
:gitara: :gitara: :gitara: :gitara: <3= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Sto je fin osjecaj kad nemas skole jos tjedan dana :D