Da kvaliteta posta ne ovisi o njegovom broju redova.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Nemam ništa protiv tebe, samo mi je ta rečenica zasmetala.
Printable View
Da kvaliteta posta ne ovisi o njegovom broju redova.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Nemam ništa protiv tebe, samo mi je ta rečenica zasmetala.
Da se pomiriš sa činjenicom da je forum njesra, nitko nema ni 50% postova o igrama. Multimedija još može nekako, ali= Citat =:
Izvorno postao Forengner
svi znamo da bi se lockanjem GMK-a aktivnost foruma smanjila za pola :/
Ili nije na to mislio on, već netko drugi. *whistles innocently
Dugacki postovi najcesce nisu spam.
Shity-one-liners jesu.
Uglavnom je tako,medjutim,u nekoj raspravi,kratki postovi retko kad mogu na pravi nacin da pokazu misljenje forumasa.
Sta da se radi..= Citat =:
Da se pomiriš sa činjenicom da je forum njesra, nitko nema ni 50% postova o igrama. Multimedija još može nekako, ali
svi znamo da bi se lockanjem GMK-a aktivnost foruma smanjila za pola :/
Ja sam vec pomalo digo ruko od Scienca,iako razmisljam o reaktiviranju.
Da me glava boli i svaki ostali dio tijela. I da mi je zima. I da kašljem suhi kašalj. Upala pluća here I come!
I da se očigledno ljudima više neda igrat Tribes. :(
@Totoro
Ti shvacas da neki od podforuma nisu napravljeni striktno za diskusije o igrama? To sto je gamerski forum neznaci da je su svi podforumi o gamingu nego da je ovo forum gdje vecinom dolaze gameri.
Ako zelis bas samo o gamingu pricati onda si u krivom podforumu.
I sta ako je velika posjecenost GMK-a? Mora da je jako cudno sto ljudi ne zele 24/7 raspravljati o gamingu nego o drugim stvarima i nedaj Boze zezati se.
Ali muka mi je kad dođem na forum i pod aktivne teme od prvih 20 tri su o igrama :/
Dobro idi vise bokte.
Lol ono, takvo je stanje praktički na svakom forumu ikad, bar iz mojeg iskustva.
Takvo je stanje na svimSgaming forumima danas
Kako vidim svi tvoji postovi su neko gunđanje= Citat =:
Izvorno postao Totoro
Ma gejming forumi su još i dobri, ali onda odeš na recimo Crotaku koji je kao super-uber-kul animej forum i vidiš da u mjesec dana nitko ne napiše niti jedan post vezan za anime, ali naravno svi svakodnevo pišu kaj su žderali/spoznali/radili/etc. -.-'
A jesu, kad mi nitko ništa ne odgovara :(= Citat =:
Izvorno postao Devil_Elephant
Kontam si da su zauzeti, kad ono vidim teme GMK-a se pune 3 strane dnevno :(
Registrirao sam se.= Citat =:
Crotaku koji je kao super-uber-kul animej forum i vidiš da u mjesec dana nitko ne napiše niti jedan post vezan za anime, ali naravno svi svakodnevo pišu kaj su žderali/spoznali/radili/etc. -.-'
Ocekujte 100000000 threadova o Staljinu.
izblijedila to crvena od tolike upotrebe :/
Pa to je ono najbolje, pogledao sam i na drugim gaming forumima, nema toliko opširan spektar tema o kojima se raspravlja.
ja odgovaram :P= Citat =:
Izvorno postao Totoro
KICO strpi se i sacekaj dok dobijes jos jedan ban
što se ne može IP banat?
Da, može, pola foruma odjednom. -.-'
Jedino da prijaviti abuse sluzbi pa da mu precvikaju net, moram malo vidjeti koji su koraci za to
ne razumijem :?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ima neki zajeb pa se desi da nekoliko forumasa dijeli jednu IP adresu na forumu, tak da mozemo s njim banati i nekoliko neduznih ljudi.
Evo bas sad gledam detalje i pise mi i da je Bartuc postao s Kicinog ip-a. Abuse sluzba is a way to go
Bartuc je Kico :shock:
Kašljem krv...
ja nisam nikaki kico
Jel ti ikad pišeš štogod istinito u ovim temama?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Da.
To ti je od one žlice što si pojeo.
Nemože. Lenin je jači!= Citat =:
Izvorno postao Forengner
http://robot6.comicbookresources.com...3/kremlin5.jpg
Pa ti threadovi koje bih otvorio ne bi govorili o Staljinu u pozitivnom svetlu,vec u negativnom.
On je izdao revoluciju!